Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

In memoriam EKV

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
15 = 40 - 25

PostPostano: 20:02 ned, 22. 1. 2006    Naslov: In memoriam EKV Citirajte i odgovorite

ne znam jel ko bio u ksetu ovaj vikend (petak/subota) ili ste svi učili ( :lol: ), al bilo je PREDOBRO!!! stvarno, nemam riječi. ak niste bili, trebali ste. atmosfera je bila nevjerojatna, neka euforija je zavladala ksetom (ja znam za petak), sve nabijeno emocijama, svi skaču, plešu, pjevaju... ma prekrasno...
ne znam jel ko bio u ksetu ovaj vikend (petak/subota) ili ste svi učili ( Laughing ), al bilo je PREDOBRO!!! stvarno, nemam riječi. ak niste bili, trebali ste. atmosfera je bila nevjerojatna, neka euforija je zavladala ksetom (ja znam za petak), sve nabijeno emocijama, svi skaču, plešu, pjevaju... ma prekrasno...

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 20:22 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Re: In memoriam EKV Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]ne znam jel ko bio u ksetu ovaj vikend (petak/subota) ili ste svi učili ( :lol: ), al bilo je PREDOBRO!!! stvarno, nemam riječi. ak niste bili, trebali ste. atmosfera je bila nevjerojatna, neka euforija je zavladala ksetom (ja znam za petak), sve nabijeno emocijama, svi skaču, plešu, pjevaju... ma prekrasno...[/quote]

nazalost nisam bila, *ucila sam*.. al si ih pustam s vremena na vrijeme doma.. pogledala sam kratke snimke s koncerta i stare i interviue..
ah.. te 90ete..

EKV rulz
kljuki (napisa):
ne znam jel ko bio u ksetu ovaj vikend (petak/subota) ili ste svi učili ( Laughing ), al bilo je PREDOBRO!!! stvarno, nemam riječi. ak niste bili, trebali ste. atmosfera je bila nevjerojatna, neka euforija je zavladala ksetom (ja znam za petak), sve nabijeno emocijama, svi skaču, plešu, pjevaju... ma prekrasno...

nazalost nisam bila, *ucila sam*.. al si ih pustam s vremena na vrijeme doma.. pogledala sam kratke snimke s koncerta i stare i interviue..
ah.. te 90ete..

EKV rulz

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 20:48 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Re: In memoriam EKV Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"]ah.. te 90ete..

EKV rulz[/quote]

misliš, ah... te 80e???
Trip (napisa):
ah.. te 90ete..

EKV rulz

misliš, ah... te 80e???

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 21:22 ned, 22. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sta se nisu raspali 94? kao, umro je od raka , neki tvrde droge, jer bilo je tesko vrijeme, i tko je bio tada normalan taj nije bio normalan..
sta se nisu raspali 94? kao, umro je od raka , neki tvrde droge, jer bilo je tesko vrijeme, i tko je bio tada normalan taj nije bio normalan..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 14:07 pon, 23. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to je, al nisu djelovali samo u 90ima... ili...?
to je, al nisu djelovali samo u 90ima... ili...?

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 14:59 pon, 23. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma to se podrazumijeva.. 80e su bile predobre sto se tice glazbene scene.. (bar tako mislimo mi koji to nismo dozivjeli).. ali 90 su to sve prekinule.. :(
ma to se podrazumijeva.. 80e su bile predobre sto se tice glazbene scene.. (bar tako mislimo mi koji to nismo dozivjeli).. ali 90 su to sve prekinule.. Sad

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum