[code:1]Date: Thu, 12 Jan 2006 15:21:11 +0100
<blockquote>
[Privitak: Datoteka postanka2.JPG]
</blockquote>
[ Part 2, Application/MS-TNEF 267KB. ]
[ Cannot display this part. Press "V" then "S" to save in a file. ][/code:1]
Dakle, nekakva slika ([tt]Datoteka postanka2.JPG[/tt]) sa zbrljanim mime typeom ([tt]MS-TNEF[/tt]), a kad probam snimiti ponudi mi ime [tt]winmail.dat[/tt] koji je [b]nešto[/b], ali slika nije. :faint:
Daklem, sto je to i - jos vaznije - kako to moze procitati osoba koja ima pristup samo racunalima koja se vrte na operacijskim sustavima, a ne na igrackama koje glume sigurnosni Ementaler? :-k
Molim upute koje se mogu primijeniti iz [tt]pine[/tt]-a; nije to vrijedno istrazivanja nekih svemirskih (cit. [i]grafickih[/i]) tehnologija. O:)
Hvala! :)
Kod: | Date: Thu, 12 Jan 2006 15:21:11 +0100
<blockquote>
[Privitak: Datoteka postanka2.JPG]
</blockquote>
[ Part 2, Application/MS-TNEF 267KB. ]
[ Cannot display this part. Press "V" then "S" to save in a file. ] |
Dakle, nekakva slika (Datoteka postanka2.JPG) sa zbrljanim mime typeom (MS-TNEF), a kad probam snimiti ponudi mi ime winmail.dat koji je nešto, ali slika nije.
Daklem, sto je to i - jos vaznije - kako to moze procitati osoba koja ima pristup samo racunalima koja se vrte na operacijskim sustavima, a ne na igrackama koje glume sigurnosni Ementaler?
Molim upute koje se mogu primijeniti iz pine-a; nije to vrijedno istrazivanja nekih svemirskih (cit. grafickih) tehnologija.
Hvala!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|