Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pismeni iz analize 3 bez analize dva?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
C
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
14 = 16 - 2

PostPostano: 23:20 pon, 23. 1. 2006    Naslov: pismeni iz analize 3 bez analize dva? Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

Nisam još dao analizu 2 i nisam izašao na prvi kolokvij iz analize 3. Ako kojim slučajem ne bih skupio dovoljan broj bodova na drugom kolokviju, da li mogu izaći na pismeni iz analize 3 na prvom roku (kako bih skupio 20 bodova i zadovoljio uvjet za potpis)?

PS
Shvatio sam da se taj "prvi zimski rok" odnosi na prvi u drugom mjesecu, ne na bilo koji od dva u drugom mjesecu?

Hvala
Pozdrav,

Nisam još dao analizu 2 i nisam izašao na prvi kolokvij iz analize 3. Ako kojim slučajem ne bih skupio dovoljan broj bodova na drugom kolokviju, da li mogu izaći na pismeni iz analize 3 na prvom roku (kako bih skupio 20 bodova i zadovoljio uvjet za potpis)?

PS
Shvatio sam da se taj "prvi zimski rok" odnosi na prvi u drugom mjesecu, ne na bilo koji od dva u drugom mjesecu?

Hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
33 = 43 - 10

PostPostano: 11:19 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Re: pismeni iz analize 3 bez analize dva? Citirajte i odgovorite

[quote="C"]Nisam još dao analizu 2 i nisam izašao na prvi kolokvij iz analize 3.[/quote]
S formalne strane, ispit iz MA2 nema nikakve veze s ovim.

[quote="C"]Ako kojim slučajem ne bih skupio dovoljan broj bodova na drugom kolokviju, da li mogu izaći na pismeni iz analize 3 na prvom roku (kako bih skupio 20 bodova i zadovoljio uvjet za potpis)?[/quote]
Možete. Vodite računa da se na pismenome mogu pregledavati indeksi, trebali biste imati prvi potpis u indeksu.

[quote="C"]Shvatio sam da se taj "prvi zimski rok" odnosi na prvi u drugom mjesecu, ne na bilo koji od dva u drugom mjesecu?[/quote]
Dobro ste shvatili.

Mea
C (napisa):
Nisam još dao analizu 2 i nisam izašao na prvi kolokvij iz analize 3.

S formalne strane, ispit iz MA2 nema nikakve veze s ovim.

C (napisa):
Ako kojim slučajem ne bih skupio dovoljan broj bodova na drugom kolokviju, da li mogu izaći na pismeni iz analize 3 na prvom roku (kako bih skupio 20 bodova i zadovoljio uvjet za potpis)?

Možete. Vodite računa da se na pismenome mogu pregledavati indeksi, trebali biste imati prvi potpis u indeksu.

C (napisa):

Dobro ste shvatili.

Mea

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum