Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vani Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Jaja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:10 sub, 4. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="nana"]Kakvom tipu pitanja, tj. kakvim pitanjima se mozemo nadati na usmenom? (da se mozemo unakrsno ispitivati :D )
p.s. Hoce li biti konzultacija ili demonstratura u naredna dva tjedna?[/quote]
Mislim da ce se prvo pisat testic sa teorijskim pitanjima, pa onda tko to prode odgovara pred profesorom (nisam siguran jesu li oni koji su jako dobro napisali kolokvije oslobodeni tog testica).
A samo odgovaranje pred profesorom je prosle godine bar izgledalo tako da je profesor pitao neki zadacic, koji uopce nije bio tezak, nego je bio slozen da bi se vidjelo koliko si snalazljiv i koliko razumijes gradivo. Nakon toga bi islo klasicno ispitivanje, u kojem te pita recimo sto mozes reci o vektorskim prostorima, te te tako navede na iskaz nekog teorema kojeg onda i dokazes. I tako nekoliko puta :)
A sto se tice demonstratura, u ovaj ponedjeljak u 9 ce biti, a kasnije tijekom rokova, ako netko ima pitanja neka mi posalje mail (grgapm at student.math.hr), pa se mozemo dogovoriti
nana (napisa): | Kakvom tipu pitanja, tj. kakvim pitanjima se mozemo nadati na usmenom? (da se mozemo unakrsno ispitivati )
p.s. Hoce li biti konzultacija ili demonstratura u naredna dva tjedna? |
Mislim da ce se prvo pisat testic sa teorijskim pitanjima, pa onda tko to prode odgovara pred profesorom (nisam siguran jesu li oni koji su jako dobro napisali kolokvije oslobodeni tog testica).
A samo odgovaranje pred profesorom je prosle godine bar izgledalo tako da je profesor pitao neki zadacic, koji uopce nije bio tezak, nego je bio slozen da bi se vidjelo koliko si snalazljiv i koliko razumijes gradivo. Nakon toga bi islo klasicno ispitivanje, u kojem te pita recimo sto mozes reci o vektorskim prostorima, te te tako navede na iskaz nekog teorema kojeg onda i dokazes. I tako nekoliko puta
A sto se tice demonstratura, u ovaj ponedjeljak u 9 ce biti, a kasnije tijekom rokova, ako netko ima pitanja neka mi posalje mail (grgapm at student.math.hr), pa se mozemo dogovoriti
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
Postano: 23:01 pet, 10. 2. 2006 Naslov: |
|
|
Linearna algebra 1, grupa L-Ž
Usmeni ispit
1. 21.veljače (utorak) u 12 sati (pismeni ispit teorijskog gradiva)
ostatak ispita do kraja tjedna (prema dogovoru), ako prođete ovaj prvi dio
2. 27. veljače (ponedjeljak) u 9 sati (pismeni ispit teorijskog gradiva)
ostatak ispita do kraja tjedna (prema dogovoru)
Mislim da će najbolje rješenje biti da prilikom predaje pisanog rada zaokružite (barem dva) vama povoljne termine,
a ja ću onda na temelju toga ubrzo izvjesiti točan raspored.
U slučaju da je ocjena nakon kolokvija, testova, aktivnosti na nastavi i pismenog ispita teorijskog gradiva jasna,
slijedi kratak usmeni dio. Ako se nađete između dvije ocjene, slijedi nešto dulji (do 60 min).
- Nenad Antonić
Linearna algebra 1, grupa L-Ž
Usmeni ispit
1. 21.veljače (utorak) u 12 sati (pismeni ispit teorijskog gradiva)
ostatak ispita do kraja tjedna (prema dogovoru), ako prođete ovaj prvi dio
2. 27. veljače (ponedjeljak) u 9 sati (pismeni ispit teorijskog gradiva)
ostatak ispita do kraja tjedna (prema dogovoru)
Mislim da će najbolje rješenje biti da prilikom predaje pisanog rada zaokružite (barem dva) vama povoljne termine,
a ja ću onda na temelju toga ubrzo izvjesiti točan raspored.
U slučaju da je ocjena nakon kolokvija, testova, aktivnosti na nastavi i pismenog ispita teorijskog gradiva jasna,
slijedi kratak usmeni dio. Ako se nađete između dvije ocjene, slijedi nešto dulji (do 60 min).
- Nenad Antonić
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:55 pon, 13. 2. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"][quote="nenad"]U slučaju da je ocjena nakon kolokvija, testova, aktivnosti na nastavi i pismenog ispita teorijskog gradiva jasna,
slijedi kratak usmeni dio. Ako se nađete između dvije ocjene, slijedi nešto dulji (do 60 min).[/quote]
O moj Bože! :trema:[/quote]
Sezdeset minuta je teoretski maksimum, zapisan (mislim) u Statutu Sveucilista. :lol: Gornja opaska ne znaci da ce vam usmeni stvarno i trajati toliko... :D
:tapsh:
andreao (napisa): | nenad (napisa): | U slučaju da je ocjena nakon kolokvija, testova, aktivnosti na nastavi i pismenog ispita teorijskog gradiva jasna,
slijedi kratak usmeni dio. Ako se nađete između dvije ocjene, slijedi nešto dulji (do 60 min). |
O moj Bože! |
Sezdeset minuta je teoretski maksimum, zapisan (mislim) u Statutu Sveucilista. Gornja opaska ne znaci da ce vam usmeni stvarno i trajati toliko...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|