Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

KOMISIJA!Što najčešće pitaju?!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 12:40 sri, 15. 2. 2006    Naslov: KOMISIJA!Što najčešće pitaju?! Citirajte i odgovorite

ljudi ajde recite mi vi koji ste bili na komisiji ili culi nesto o njoj da mi napišete šta se tamo vrti (ako se vrti) :roll:
Dakle,sta pitaju..kakve zadatke,ima li teorije itd.
pliz help :shock: :cry:
ljudi ajde recite mi vi koji ste bili na komisiji ili culi nesto o njoj da mi napišete šta se tamo vrti (ako se vrti) Rolling Eyes
Dakle,sta pitaju..kakve zadatke,ima li teorije itd.
pliz help Shocked Crying or Very sad

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 13:49 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zavisi kod koga si?
Ovako, kod prof. Nogo, znala je davati na komosiji isti zadatak koji je dala ljudima koji nisu na komisiji, ali mislim da ti onda program mora bez greske raditi!! Kod prof. Singera, on ispituje teoriju, ako nisi proso pismeni dati neki zadatak da rijesis, ali ne nuzno iz pisemnog koji si sad pisao.
Zavisi kod koga si?
Ovako, kod prof. Nogo, znala je davati na komosiji isti zadatak koji je dala ljudima koji nisu na komisiji, ali mislim da ti onda program mora bez greske raditi!! Kod prof. Singera, on ispituje teoriju, ako nisi proso pismeni dati neki zadatak da rijesis, ali ne nuzno iz pisemnog koji si sad pisao.

Gost

PostPostano: 15:59 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kod prof.Singera sam,ali mislim da ce biti zajedno komisija jer nas nema bas puno :?
kod prof.Singera sam,ali mislim da ce biti zajedno komisija jer nas nema bas puno Confused

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 16:08 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

prof. Singer je pitao alokacije memorije, stringove, varijable, razlika izmedu break i continue, mislim da je pitao i pointere, ali za to nisam siguran!! Vise se nesjecam! Sorry! Najvaznije mu je da prodes pismeni!!
prof. Singer je pitao alokacije memorije, stringove, varijable, razlika izmedu break i continue, mislim da je pitao i pointere, ali za to nisam siguran!! Vise se nesjecam! Sorry! Najvaznije mu je da prodes pismeni!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum