Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mali Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:09 uto, 14. 2. 2006 Naslov: Re: valentinovo |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="nana"]... sa najboljim frajerom na faksu a i sire :D mislim da ga znas... MatAn onaj crne cupave kose :D[/quote]
ma nesto si pobrkala... MatAn ti studira FER... ;) prica se da voli agresivan pristup... al mi ti imamo jednu lijepu njeznu djevojku, zove se Ana Liza, bas je simpa :) mnogi koji su je upoznali su odusevljeni njenim pogledom na svijet... :)[/quote]
Ona je dobra i njezna, ali ima psihoticnu sestru, Anu K., koja se ne baca pod vlak, voli se setati oko polova i skupljati residue sa istih. :)
Ima i sestricnu kojoj je popularni nadimak Toppy, a koja se bavi samo tracevima, vezama i samoispunjenjima. Frik je za [url=http://www.springer.com/sgw/cda/frontpage/0,11855,4-40356-72-1570841-0,00.html]zutu stampu[/url].
'ave fun!
Sinisa
koryanshea (napisa): | nana (napisa): | ... sa najboljim frajerom na faksu a i sire mislim da ga znas... MatAn onaj crne cupave kose  |
ma nesto si pobrkala... MatAn ti studira FER... prica se da voli agresivan pristup... al mi ti imamo jednu lijepu njeznu djevojku, zove se Ana Liza, bas je simpa mnogi koji su je upoznali su odusevljeni njenim pogledom na svijet...  |
Ona je dobra i njezna, ali ima psihoticnu sestru, Anu K., koja se ne baca pod vlak, voli se setati oko polova i skupljati residue sa istih.
Ima i sestricnu kojoj je popularni nadimak Toppy, a koja se bavi samo tracevima, vezama i samoispunjenjima. Frik je za zutu stampu.
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
|