Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zašto ostavka, Anamari?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 2:01 sri, 7. 5. 2003    Naslov: Zašto ostavka, Anamari? Citirajte i odgovorite

[url=http://student.math.hr/~studrep/index.html]pronađeno ovdje:[/url]

[quote]Obavijest studentima

Ovim vas putem želim obavijestiti da sam na redovitoj sjednici SZ PMF-MO 05.05.2003. istupila iz predstavništva Studentskog zbora PMF-MO. Sva svoja zaduženja u što kraćem roku prebacit ću na ostale članove SZ PMF-MO. Što se tiče predstavljanja teće i četvrte godine inženjerskog smjera, sve svoje probleme i pitanja možete proslijediti Ivi Katunarić koja je i do sada predstavljala tu skupinu studenata.

Zahvaljujem se svima na suradnji.

Anamari Nakić[/quote]

[color=darkred]Da li bi mogla s najdražim forumašima podijelit razloge svoje ostavke? Ako nije tajna... Od srca hvala.[/color]
pronađeno ovdje:

Citat:
Obavijest studentima

Ovim vas putem želim obavijestiti da sam na redovitoj sjednici SZ PMF-MO 05.05.2003. istupila iz predstavništva Studentskog zbora PMF-MO. Sva svoja zaduženja u što kraćem roku prebacit ću na ostale članove SZ PMF-MO. Što se tiče predstavljanja teće i četvrte godine inženjerskog smjera, sve svoje probleme i pitanja možete proslijediti Ivi Katunarić koja je i do sada predstavljala tu skupinu studenata.

Zahvaljujem se svima na suradnji.

Anamari Nakić

Da li bi mogla s najdražim forumašima podijelit razloge svoje ostavke? Ako nije tajna... Od srca hvala.

[Vrh]
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 12 - 6

PostPostano: 22:17 čet, 8. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na to sam se odlucila iz cisto sebicnih razloga: zbog onog projekta koji je prijavljen pod mojim imenom bez mog znanja. Istupila sam i iz SUMA-e. Postalo mi je ocito da neki ljudi ne zasluzuju moje povjerenje, a s takvima vise ne mogu ni suradivati. Odlucila sam da mi je pametnije da ucim i ne petljam se.
Na to sam se odlucila iz cisto sebicnih razloga: zbog onog projekta koji je prijavljen pod mojim imenom bez mog znanja. Istupila sam i iz SUMA-e. Postalo mi je ocito da neki ljudi ne zasluzuju moje povjerenje, a s takvima vise ne mogu ni suradivati. Odlucila sam da mi je pametnije da ucim i ne petljam se.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:08 čet, 8. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Na to sam se odlucila iz cisto sebicnih razloga: zbog onog projekta koji je prijavljen pod mojim imenom bez mog znanja.[/quote]

Jesi li saznala tko je to prijavio to pod tvojim imenom? :?

Btw, zar ne treba tvoj potpis ili tako nesto za prijaviti projekt? :shock:
anamari (napisa):
Na to sam se odlucila iz cisto sebicnih razloga: zbog onog projekta koji je prijavljen pod mojim imenom bez mog znanja.

Jesi li saznala tko je to prijavio to pod tvojim imenom? Confused

Btw, zar ne treba tvoj potpis ili tako nesto za prijaviti projekt? Shocked

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:07 pet, 9. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

anamari, molim te javi mi se na e-mail hopla@hi.hinet.hr. hvala!
anamari, molim te javi mi se na e-mail hopla@hi.hinet.hr. hvala!

[Vrh]
mate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:35 sub, 10. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo je grozno. :cry: My favourite studrep više nije studrep. :cry: Što će sada biti? :roll:
Nisi li ti bila predsjednik studrepovaca? Nisi li mogla poduzeti štogod? :x
Ovo je grozno. Crying or Very sad My favourite studrep više nije studrep. Crying or Very sad Što će sada biti? Rolling Eyes
Nisi li ti bila predsjednik studrepovaca? Nisi li mogla poduzeti štogod? Mad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum