Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

eksplozivna naprava u računalu?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 45 - 45

PostPostano: 12:26 uto, 14. 2. 2006    Naslov: eksplozivna naprava u računalu? Citirajte i odgovorite

Gledao sam dnevnik u 12h i bio je neki prilog o bombi u računalu koja se aktivirala kad je neka osoba upalila računalo, ta osoba je bila ozlijeđena i morala je otići u bolnicu. Nisam baš 100% pratio otpočetka, ali cijelo vrijeme na kadrovima je bio PMF, točnije matematika i fizika pa pretpostavljam da je to bilo baš tamo... ima li tko više informacija :?:
Gledao sam dnevnik u 12h i bio je neki prilog o bombi u računalu koja se aktivirala kad je neka osoba upalila računalo, ta osoba je bila ozlijeđena i morala je otići u bolnicu. Nisam baš 100% pratio otpočetka, ali cijelo vrijeme na kadrovima je bio PMF, točnije matematika i fizika pa pretpostavljam da je to bilo baš tamo... ima li tko više informacija Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:30 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam samo informaciju da sam danas ujutro vidio 5 policijskih auta na parkiralistu fakulteta.
Ja imam samo informaciju da sam danas ujutro vidio 5 policijskih auta na parkiralistu fakulteta.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 12:38 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eksplozija u Institutu za fiziku, ozlijeđen profesor

Kada je akademik Slaven Barišić došao u kabinet i uključio računalo, nešto je eksplodiralo. Ozlijeđene su mu noge, a policija istražuje što je zapravo eksplodiralo.

ZAGREB - Profesor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Slaven Barišić ozlijeđen je u manjoj eksploziji koja se u utorak oko 8,20 sati dogodila u njegovom kabinetu u Institutu za fiziku na Bijeničkoj cesti, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Do eksplozije je došlo iz nepoznatog razloga, kada je akademik Barišić došao u kabinet i uključio računalo, rekao je glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

Nakon eksplozije ozlijeđeni se sam odvezao do Traumatološke klinike, gdje mu je pružena liječnička pomoć. U manjoj eksploziji Barišić je dobio ozljede po nogama.

Policija još utvrđuje kako je došlo do nesreće i što je eksplodiralo, a više informacija očekuje se nakon očevida.
Eksplozija u Institutu za fiziku, ozlijeđen profesor

Kada je akademik Slaven Barišić došao u kabinet i uključio računalo, nešto je eksplodiralo. Ozlijeđene su mu noge, a policija istražuje što je zapravo eksplodiralo.

ZAGREB - Profesor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Slaven Barišić ozlijeđen je u manjoj eksploziji koja se u utorak oko 8,20 sati dogodila u njegovom kabinetu u Institutu za fiziku na Bijeničkoj cesti, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Do eksplozije je došlo iz nepoznatog razloga, kada je akademik Barišić došao u kabinet i uključio računalo, rekao je glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

Nakon eksplozije ozlijeđeni se sam odvezao do Traumatološke klinike, gdje mu je pružena liječnička pomoć. U manjoj eksploziji Barišić je dobio ozljede po nogama.

Policija još utvrđuje kako je došlo do nesreće i što je eksplodiralo, a više informacija očekuje se nakon očevida.

[Vrh]
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 45

PostPostano: 20:24 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo gledao sam prilog u večernjem dnevniku... policija tvrdi da još ne zna da li je bila bomba ili ne :)
Nije mi jasno kako su tako nesposobni, za utvrdit ima li ostataka osim onih što pripadaju računalnim komponentama je potrebno 15ak minuta... osim toga još nisam nikad čuo niti mogu zamislit što bi to u kompjuteru ekplodiralo , kamoli nešto da probije kućište i ozlijedi osobi noge da osoba mora u bolnicu.
evo gledao sam prilog u večernjem dnevniku... policija tvrdi da još ne zna da li je bila bomba ili ne Smile
Nije mi jasno kako su tako nesposobni, za utvrdit ima li ostataka osim onih što pripadaju računalnim komponentama je potrebno 15ak minuta... osim toga još nisam nikad čuo niti mogu zamislit što bi to u kompjuteru ekplodiralo , kamoli nešto da probije kućište i ozlijedi osobi noge da osoba mora u bolnicu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 20:41 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja zbilja ne vidim što bi moglo eksplodirati u računalu! Desilo mi se da koji kondenzator "eksplodira" tj. otpadne mu ona kapica, ali to zbilja nije vrijedno spomena. Vidio sam i CD-ROMove koji su rasipali CD-e, ali te krhotine nisu napustile kućište i definitivno nisu trgale lim.
Nažalost s druge strane računalo vidim kao "idealno" mjesto za podmetnut bombu. Dovoljno je otvorit kućište i spojit bombu na neki od slobodnih 12V konektora i kada se upali računalo ...... :(

Mislio sam da smo barem na faksu pošteđeni agresive, nasilja i sličnih gluposti koje nas okružuju ali nažalost čini se da ne.

Profesoru želim brz oporavak!
Ja zbilja ne vidim što bi moglo eksplodirati u računalu! Desilo mi se da koji kondenzator "eksplodira" tj. otpadne mu ona kapica, ali to zbilja nije vrijedno spomena. Vidio sam i CD-ROMove koji su rasipali CD-e, ali te krhotine nisu napustile kućište i definitivno nisu trgale lim.
Nažalost s druge strane računalo vidim kao "idealno" mjesto za podmetnut bombu. Dovoljno je otvorit kućište i spojit bombu na neki od slobodnih 12V konektora i kada se upali računalo ...... Sad

Mislio sam da smo barem na faksu pošteđeni agresive, nasilja i sličnih gluposti koje nas okružuju ali nažalost čini se da ne.

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 22:19 uto, 14. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Ja zbilja ne vidim što bi moglo eksplodirati u računalu! Desilo mi se da koji kondenzator "eksplodira" tj. otpadne mu ona kapica, ali to zbilja nije vrijedno spomena. Vidio sam i CD-ROMove koji su rasipali CD-e, ali te krhotine nisu napustile kućište i definitivno nisu trgale lim.
Nažalost s druge strane računalo vidim kao "idealno" mjesto za podmetnut bombu. Dovoljno je otvorit kućište i spojit bombu na neki od slobodnih 12V konektora i kada se upali računalo ...... :(

Profesoru želim brz oporavak![/quote]

potpisujem sve gorw navedeno
Gordan (napisa):
Nažalost s druge strane računalo vidim kao "idealno" mjesto za podmetnut bombu. Dovoljno je otvorit kućište i spojit bombu na neki od slobodnih 12V konektora i kada se upali računalo ...... Sad

potpisujem sve gorw navedeno

bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 9:47 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prije da Policija ne zeli nista reci zbog onoga "u tijeku je istraga, u njenom interesu ne znamo nista"... Vjerojatno zanju sto je bilo samo sute u javnosti... Samo se nadam da nije netko od studenata kao nekaksvu osvetu to napravio. Jer to znaci da smo presli sve granice... U skolama se prijeti pistoljima i nozevima, a ako pocne i ovdje... :roll:

Slazem se da je kompjutzer izvrsno mjesto za takvo sto.. Moze se dogoditi da se zapali zbog napajanja, ali eksplozija, ne bas...

Profesoru i ja zelim brz oporavak!
Prije da Policija ne zeli nista reci zbog onoga "u tijeku je istraga, u njenom interesu ne znamo nista"... Vjerojatno zanju sto je bilo samo sute u javnosti... Samo se nadam da nije netko od studenata kao nekaksvu osvetu to napravio. Jer to znaci da smo presli sve granice... U skolama se prijeti pistoljima i nozevima, a ako pocne i ovdje... Rolling Eyes

Slazem se da je kompjutzer izvrsno mjesto za takvo sto.. Moze se dogoditi da se zapali zbog napajanja, ali eksplozija, ne bas...

Profesoru i ja zelim brz oporavak!

Gost

PostPostano: 13:25 sri, 15. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čini se da je tu nešto ozbiljnije bilo posrijedi:

[quote="Index.hr"]Uz MUP i POA istražuje eksploziju na PMF-u
Objavljeno prije 60 minuta

DAN NAKON eksplozije u kojoj je sveučilišni profesor Slaven Barišić ozlijeđen u kabinetu na Prirodoslovnomatematičkom fakultetu policija nije objavila nove pojedinosti, pa se još uvijek ne zna što je izazvalo eksploziju, odnosno je li riječ o postavljenoj eksplozivnoj napravi ili kratkom spoju u napajanju kućišta, kao što se nagađa u medijima.

"Prikupljeni i izuzeti materijali s mjesta događaja, radi utvrđivanja uzroka eksplozije, dostavljeni su u Centar za kriminalistička vještačenja i za sada ne možemo reći što je uzrokovalo eksploziju", izjavio je danas glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

"Mi provodimo kriminalističku obradu kako bismo najprije utvrdili što je uopće eksplodiralo i kako je do eksplozije došlo. Stoga smo pozvali Centar za kriminalistička vještačenja i druge službe koje bi nam mogle pomoći da vidimo da li postoji povezanost tog događaja s načinom života akademika Barišića." - kazao je Tor za Media servis.

Tor nije želio komentirati nagađanja nekih medija da je eksplodirao privredni eksploziv koji se nalazio ispod radnog stola i koji se aktivirao zatvaranjem strujnog kruga kada je profesor uključio računalo.

Tor je potvrdio da je u istragu uključena i Protuobavještajna agencija (POA). "U ovakvim i sličnim slučajevima uobičajeno je sudjelovanje te agencije", kazao je.

Nije želio komentirati nagađanja da je moguće riječ o atentatu na profesora Barišića koji, kako je rekao, policiji nikada nije prijavio nikakve prijetnje niti je tražio zaštitu.

Eksplozija se dogodila jučer nešto iza 8 sati. Ozlijeđeni profesor se potom sam odvezao do Traumatološke klinike, gdje mu je pružena liječnička pomoć zbog teže ozljede šake i lakših ozljeda lica, potkoljenice lijeve noge i podlaktice lijeve ruke.

Profesor Slaven Barišić redoviti je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti od 1990., a godinu kasnije imenovan je savjetnikom za znanost i tehnologiju pokojnog prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Potom je bio zamjenik predsjednika Vijeća za strategiju razvitka, a od 1994. do 2000. predsjednik Nacionalnog vijeća za visoku naobrazbu.

Index.hr/Hina/Media servis[/quote]
Čini se da je tu nešto ozbiljnije bilo posrijedi:

Index.hr (napisa):
Uz MUP i POA istražuje eksploziju na PMF-u
Objavljeno prije 60 minuta

DAN NAKON eksplozije u kojoj je sveučilišni profesor Slaven Barišić ozlijeđen u kabinetu na Prirodoslovnomatematičkom fakultetu policija nije objavila nove pojedinosti, pa se još uvijek ne zna što je izazvalo eksploziju, odnosno je li riječ o postavljenoj eksplozivnoj napravi ili kratkom spoju u napajanju kućišta, kao što se nagađa u medijima.

"Prikupljeni i izuzeti materijali s mjesta događaja, radi utvrđivanja uzroka eksplozije, dostavljeni su u Centar za kriminalistička vještačenja i za sada ne možemo reći što je uzrokovalo eksploziju", izjavio je danas glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

"Mi provodimo kriminalističku obradu kako bismo najprije utvrdili što je uopće eksplodiralo i kako je do eksplozije došlo. Stoga smo pozvali Centar za kriminalistička vještačenja i druge službe koje bi nam mogle pomoći da vidimo da li postoji povezanost tog događaja s načinom života akademika Barišića." - kazao je Tor za Media servis.

Tor nije želio komentirati nagađanja nekih medija da je eksplodirao privredni eksploziv koji se nalazio ispod radnog stola i koji se aktivirao zatvaranjem strujnog kruga kada je profesor uključio računalo.

Tor je potvrdio da je u istragu uključena i Protuobavještajna agencija (POA). "U ovakvim i sličnim slučajevima uobičajeno je sudjelovanje te agencije", kazao je.

Nije želio komentirati nagađanja da je moguće riječ o atentatu na profesora Barišića koji, kako je rekao, policiji nikada nije prijavio nikakve prijetnje niti je tražio zaštitu.

Eksplozija se dogodila jučer nešto iza 8 sati. Ozlijeđeni profesor se potom sam odvezao do Traumatološke klinike, gdje mu je pružena liječnička pomoć zbog teže ozljede šake i lakših ozljeda lica, potkoljenice lijeve noge i podlaktice lijeve ruke.

Profesor Slaven Barišić redoviti je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti od 1990., a godinu kasnije imenovan je savjetnikom za znanost i tehnologiju pokojnog prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Potom je bio zamjenik predsjednika Vijeća za strategiju razvitka, a od 1994. do 2000. predsjednik Nacionalnog vijeća za visoku naobrazbu.

Index.hr/Hina/Media servis

[Vrh]
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 23:24 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Blago matematicarima...nemaju POA-u na vratu tijekom mjeseca ispita i ispitnih nervoza ...

[url=http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2006,2,16,poa_pmf,12161.jl]jutarnji[/url]
Blago matematicarima...nemaju POA-u na vratu tijekom mjeseca ispita i ispitnih nervoza ...

jutarnji

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 23:38 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]Blago matematicarima...nemaju POA-u na vratu tijekom mjeseca ispita i ispitnih nervoza ...
[url=http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2006,2,16,poa_pmf,12161.jl]jutarnji[/url][/quote]

pa mislim da se niti kolege s fizike nemaju što pretjerano brinut
1. ako Jutarnji objavi da je negdje eksplodirala nuklearna bomba lako je moguće da je zapravo samo netko malo glasnije prdnuo. drugim riječima te novine objavljuju toliku količinu neistina, poluistina i žutila da je to strašno (ne kažem da i druge novine to ne rade)
2. dozvolit ću si imat mišljenje da je POA sprdačina. njihov posao je (među ostalim) da štite pojedinci od posebne važnosti za Hrvatsku. U širi krug (ako ne i uži) tih ljudi svakako ulazi i profesor sa fizike. uspjeh i zadaća POA-e nije uhapsiti čovjeka sada nakon što je postavio bombu već osujetiti takve stvari bez da mi, prosječni ljudi to uopće znamo. nadam se da griješim i da oni super rade svoj posao ali .... jednostavno ne mislim tako

gordan
BoMark (napisa):
jutarnji

pa mislim da se niti kolege s fizike nemaju što pretjerano brinut
1. ako Jutarnji objavi da je negdje eksplodirala nuklearna bomba lako je moguće da je zapravo samo netko malo glasnije prdnuo. drugim riječima te novine objavljuju toliku količinu neistina, poluistina i žutila da je to strašno (ne kažem da i druge novine to ne rade)
2. dozvolit ću si imat mišljenje da je POA sprdačina. njihov posao je (među ostalim) da štite pojedinci od posebne važnosti za Hrvatsku. U širi krug (ako ne i uži) tih ljudi svakako ulazi i profesor sa fizike. uspjeh i zadaća POA-e nije uhapsiti čovjeka sada nakon što je postavio bombu već osujetiti takve stvari bez da mi, prosječni ljudi to uopće znamo. nadam se da griješim i da oni super rade svoj posao ali .... jednostavno ne mislim tako

gordan

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:58 čet, 16. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Boky, lijepo se obrij i osisaj pa im neces biti sumljiv :mrgreen:

Zamisli da agenti POA-e ugledaju vsegu :shock:
Boky, lijepo se obrij i osisaj pa im neces biti sumljiv Mr. Green

Zamisli da agenti POA-e ugledaju vsegu Shocked

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 1:05 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne nosi turban na glavi... to bi mu pomoglo da se jedva izvuće... a i lanci su tu... ješ nek im pokaže prave :pc: i kako se tamane iz ove lepinje bilo bi im jasno da su u krivu... hehe
ne nosi turban na glavi... to bi mu pomoglo da se jedva izvuće... a i lanci su tu... ješ nek im pokaže prave Pravi cevapi i kako se tamane iz ove lepinje bilo bi im jasno da su u krivu... hehe

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:33 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Zamisli da agenti POA-e ugledaju vsegu :shock:[/quote]

:blueshock: Necu ni zamisljati! :shock: Meni je dosta kad [b]JA[/b] ugledam vsegu... :scared:

A dobar je taj Jutarnji... shvatili su da agenti POAe ne posjecuju predavanja usred ispitnog roka... :rotfl3:

@fireball: kako si pogodio sto sam vecerao? :klopa: ;)

People, ja se ponesto bavim sistem-administracijom; valjda mogu dici u zrak tamo neki [size=5](ugaseni)[/size] kompjuter bez da ulazim u zgradu... :wacky:
krcko (napisa):

Disaster!!! Necu ni zamisljati! Shocked Meni je dosta kad JA ugledam vsegu... Mene je strah!!!

A dobar je taj Jutarnji... shvatili su da agenti POAe ne posjecuju predavanja usred ispitnog roka... Rolling on the Floor, Laughing

@fireball: kako si pogodio sto sam vecerao? Dosli cevapi!!!! Wink

People, ja se ponesto bavim sistem-administracijom; valjda mogu dici u zrak tamo neki (ugaseni) kompjuter bez da ulazim u zgradu... Tup, tup, tup,...

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 2:11 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]People, ja se ponesto bavim sistem-administracijom; valjda mogu dici u zrak tamo neki [size=5](ugaseni)[/size] kompjuter bez da ulazim u zgradu... :wacky:[/quote]

Da, napravis CAT na taj stroj onog trakavica topica koji zorno dokazuje da ateisti imaju mira i da ih nitko ne dira...

:PPPP
vsego (napisa):
People, ja se ponesto bavim sistem-administracijom; valjda mogu dici u zrak tamo neki (ugaseni) kompjuter bez da ulazim u zgradu... Tup, tup, tup,...

Da, napravis CAT na taj stroj onog trakavica topica koji zorno dokazuje da ateisti imaju mira i da ih nitko ne dira...

Blaeh!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 10:51 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Boky, lijepo se obrij i osisaj pa im neces biti sumljiv :mrgreen:[/quote]
ma jesam...neki dan...morao sam se slikati za pasos, pa se obrijah...
sisanje...e to je vec problem...ne znam od kud da krenem...
Imam osjecaj da nasa POA ne bi skontala ni ludu kravu, pa makar ona skakala u boksericama na prve dvije noge i govorila...ja sam luuda, ja sam luuda...

p.s. Ja mrzim kiselo i zuto...
krcko (napisa):
Boky, lijepo se obrij i osisaj pa im neces biti sumljiv Mr. Green

ma jesam...neki dan...morao sam se slikati za pasos, pa se obrijah...
sisanje...e to je vec problem...ne znam od kud da krenem...
Imam osjecaj da nasa POA ne bi skontala ni ludu kravu, pa makar ona skakala u boksericama na prve dvije noge i govorila...ja sam luuda, ja sam luuda...

p.s. Ja mrzim kiselo i zuto...

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 11:03 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]:blueshock: Necu ni zamisljati! :shock: Meni je dosta kad [b]JA[/b] ugledam vsegu... :scared:

A dobar je taj Jutarnji... shvatili su da agenti POAe ne posjecuju predavanja usred ispitnog roka... :rotfl3:

[/quote]

inteligentni su do bola... :letim2:

ej Sego, mrkni palestinku.. :wink:
vsego (napisa):
Disaster!!! Necu ni zamisljati! Shocked Meni je dosta kad JA ugledam vsegu... Mene je strah!!!

A dobar je taj Jutarnji... shvatili su da agenti POAe ne posjecuju predavanja usred ispitnog roka... Rolling on the Floor, Laughing

inteligentni su do bola... Ja letim!!!

ej Sego, mrkni palestinku.. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 13:03 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="krcko"]Zamisli da agenti POA-e ugledaju vsegu :shock:[/quote]

:blueshock: Necu ni zamisljati! :shock: Meni je dosta kad [b]JA[/b] ugledam vsegu... :scared:

[/quote]
znam ja kako bi POA-ini agenti vsego-u ispitivali: Ili progovori ili brijemo sve na nulericu!!! :twisted: :twisted: :twisted: :dwarf:
vsego (napisa):
krcko (napisa):

znam ja kako bi POA-ini agenti vsego-u ispitivali: Ili progovori ili brijemo sve na nulericu!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Dwarf

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 13:16 pet, 17. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"][quote="vsego"][quote="krcko"]Zamisli da agenti POA-e ugledaju vsegu :shock:[/quote]

[/quote]
znam ja kako bi POA-ini agenti vsego-u ispitivali: Ili progovori ili brijemo sve na nulericu!!! :twisted: :twisted: :twisted: :dwarf:[/quote]

:lol2:
filipnet (napisa):
vsego (napisa):
krcko (napisa):

znam ja kako bi POA-ini agenti vsego-u ispitivali: Ili progovori ili brijemo sve na nulericu!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Dwarf

Jako smijesno...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:48 sub, 18. 2. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]Imam osjecaj da nasa POA ne bi skontala ni ludu kravu, pa makar ona skakala u boksericama na prve dvije noge i govorila...ja sam luuda, ja sam luuda...[/quote]

A [url=http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/2dolphins.jpg]ovakvu[/url]? :gg:

@filipnet: ja sam nekoc imao dugu kosu, pa sam ju bez problema osisao 2 dana prije upisa na fax. :shock: Dakle, nije neka prijetnja; ima daleko gorih... :trema:
BoMark (napisa):

A ovakvu? Mr Green being very Greeen indeed

@filipnet: ja sam nekoc imao dugu kosu, pa sam ju bez problema osisao 2 dana prije upisa na fax. Shocked Dakle, nije neka prijetnja; ima daleko gorih... Imam tremu

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum