Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kolokvij 19.12.

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Metrički prostori
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 14:01 sub, 16. 12. 2006    Naslov: kolokvij 19.12. Citirajte i odgovorite

Jel rekao asistent Iljazovic bilo sto o zadacima koji bi mogli biti u kolokviju (tipovi i sl) :(
Jel rekao asistent Iljazovic bilo sto o zadacima koji bi mogli biti u kolokviju (tipovi i sl) Sad

[Vrh]
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 14:28 sub, 16. 12. 2006    Naslov: Re: kolokvij 19.12. Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Jel rekao asistent Iljazovic bilo sto o zadacima koji bi mogli biti u kolokviju (tipovi i sl) :([/quote]
Znaci, kolokvij pisemo 19.12. u 8 h. Bit ce 5 zadataka od kojih ce svaki imati 4 podzadatka. Znaci ukupno 20 zadacica. Bit ce na zaokruzivanje ili eventualno nadopuniti rjecju ili dvije.
Bodovanje je fascinantno. Dakle, svaki podzadatak nekog zadatka nosit ce 2 boda. Ukoliko je cijeli zadatak tocan onda ce zadatak nositi 10 bodova. Pogledaj rokove od asistenta Iljazovica iz npr. Metrickih prostora ili Algebarskih struktura na kojima je znao biti pismeni tog stila na zaokruzivanje kako bi poprilici znao/la sto te ceka.
Anonymous (napisa):
Jel rekao asistent Iljazovic bilo sto o zadacima koji bi mogli biti u kolokviju (tipovi i sl) Sad

Znaci, kolokvij pisemo 19.12. u 8 h. Bit ce 5 zadataka od kojih ce svaki imati 4 podzadatka. Znaci ukupno 20 zadacica. Bit ce na zaokruzivanje ili eventualno nadopuniti rjecju ili dvije.
Bodovanje je fascinantno. Dakle, svaki podzadatak nekog zadatka nosit ce 2 boda. Ukoliko je cijeli zadatak tocan onda ce zadatak nositi 10 bodova. Pogledaj rokove od asistenta Iljazovica iz npr. Metrickih prostora ili Algebarskih struktura na kojima je znao biti pismeni tog stila na zaokruzivanje kako bi poprilici znao/la sto te ceka.

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
99 = 124 - 25

PostPostano: 13:10 pon, 18. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna li netko hoce li biti i homeomorfizmi na kolokviju?

ainotna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 5 - 0

PostPostano: 15:46 pon, 18. 12. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grga"]Zna li netko hoce li biti i homeomorfizmi na kolokviju?[/quote]
Koliko sam ja shvatila, neće ih biti.
Grga (napisa):

Koliko sam ja shvatila, neće ih biti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Metrički prostori Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum