Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

sanacija Studentskog centra?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 11:24 uto, 20. 5. 2003    Naslov: sanacija Studentskog centra? Citirajte i odgovorite

Jeste li upoznati s tijekom sanacije Studentskog centra? Znate li ponešto o samom SC-u? Evo da načnemo ovu temu, pa da se što više studenata upozna sa situacijom. Prilično je teško složit sad nešto tu i napravit uvod u temu pa ću samo nabacit par citata. Kad svatko kaže što zna i misli, vjerojatno će se razvit rasprava od koje će studenti imati koristi u smislu bolje informiranosti. Dakle ovo je rasprava koja je mene potaknula na razmišljanje:

[quote]Datum: 20.5.2003 2:20 , Komentar by: hopla
"i ova sanacija mi smrdi" - Meni isto, nema se drzava sta petljat u sveucilisne poslove. Ali netko je nabio taj dug koji je i doveo SC do propasti, Stjepan Tudjman je tamo prodavao tone voca i jogurta ili bogtepitaj cega po bogtepita kakvoj cijeni... A STUDENTI, odnosno njihovi veleumni predstavnici, kroz sve ove godine zadovoljavali su se mobitelima, stanovima, putnim troskovima i bogtepitajkakvimsvene ustupcima od uprave SC-a. A danas - Mamic je predstavnik u SC-u. Da, to je onaj koji je dobio 400.000 kn od Bezjaka. Pitate se zasto? Pa zato jer su mu projekti bili kvalitetni, vi nevjernici!! :))) [/quote]

[quote]Datum: 20.5.2003 2:25 , Komentar by: anonymous
nije tudman kriv za propast sc-a, on im je samo prodavao voce :)[/quote]

[quote]Datum: 20.5.2003 2:26 , Komentar by: hopla
"ali budimo realni, ipak je država nabila taj dug" - Mislis familija Stjepana Tudjmana?[/quote]

[quote]Datum: 20.5.2003 2:26 , Komentar by: anonymous
kriv je racan koji je odma naredio da se doznake prema sc-u odugovlace, stopiraju itd. a to je dovelo do gubitka, duga prema dobavljacima, te skoro do propasti sc-a[/quote]

[quote]Datum: 20.5.2003 2:28 , Komentar by: anonymous
i onda racan pukne spasitelja jurisica i sad kontrolira sc. po meni je cisto iz kronoloske analize jasno da je krajnji cilj racanova kontrola nad sc-om[/quote]

[quote]Datum: 20.5.2003 2:30 , Komentar by: anonymous
prije se isto tako neracionalno trosilo u sc-u i bilo je svega, ali nije bio u takvim dugovima i sve je bilo pod kontrolom. od 3.1.00 krenula je ubojita i dobro isplanirana akcija, pazi covjece, napravit dug, da bi ga poslije mogo sanirat!![/quote]

[quote]Datum: 20.5.2003 2:37 , Komentar by: hopla
nije Jurisic spasitelj, on je ljigavac kao i svi ljigavci, hebalo vas i SDP i HDZ, nosite se s time na jedno mjesto! fakat treba maknut lovu od studentskih organizacija, tada bi se ove ove ljige politicarske maknule! sta ne djelujete u mladezima stranaka na nekim drugim problemima, kao da ih nema i previse?!![/quote]
Jeste li upoznati s tijekom sanacije Studentskog centra? Znate li ponešto o samom SC-u? Evo da načnemo ovu temu, pa da se što više studenata upozna sa situacijom. Prilično je teško složit sad nešto tu i napravit uvod u temu pa ću samo nabacit par citata. Kad svatko kaže što zna i misli, vjerojatno će se razvit rasprava od koje će studenti imati koristi u smislu bolje informiranosti. Dakle ovo je rasprava koja je mene potaknula na razmišljanje:

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:20 , Komentar by: hopla
"i ova sanacija mi smrdi" - Meni isto, nema se drzava sta petljat u sveucilisne poslove. Ali netko je nabio taj dug koji je i doveo SC do propasti, Stjepan Tudjman je tamo prodavao tone voca i jogurta ili bogtepitaj cega po bogtepita kakvoj cijeni... A STUDENTI, odnosno njihovi veleumni predstavnici, kroz sve ove godine zadovoljavali su se mobitelima, stanovima, putnim troskovima i bogtepitajkakvimsvene ustupcima od uprave SC-a. A danas - Mamic je predstavnik u SC-u. Da, to je onaj koji je dobio 400.000 kn od Bezjaka. Pitate se zasto? Pa zato jer su mu projekti bili kvalitetni, vi nevjernici!! Smile))

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:25 , Komentar by: anonymous
nije tudman kriv za propast sc-a, on im je samo prodavao voce Smile

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:26 , Komentar by: hopla
"ali budimo realni, ipak je država nabila taj dug" - Mislis familija Stjepana Tudjmana?

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:26 , Komentar by: anonymous
kriv je racan koji je odma naredio da se doznake prema sc-u odugovlace, stopiraju itd. a to je dovelo do gubitka, duga prema dobavljacima, te skoro do propasti sc-a

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:28 , Komentar by: anonymous
i onda racan pukne spasitelja jurisica i sad kontrolira sc. po meni je cisto iz kronoloske analize jasno da je krajnji cilj racanova kontrola nad sc-om

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:30 , Komentar by: anonymous
prije se isto tako neracionalno trosilo u sc-u i bilo je svega, ali nije bio u takvim dugovima i sve je bilo pod kontrolom. od 3.1.00 krenula je ubojita i dobro isplanirana akcija, pazi covjece, napravit dug, da bi ga poslije mogo sanirat!!

Citat:
Datum: 20.5.2003 2:37 , Komentar by: hopla
nije Jurisic spasitelj, on je ljigavac kao i svi ljigavci, hebalo vas i SDP i HDZ, nosite se s time na jedno mjesto! fakat treba maknut lovu od studentskih organizacija, tada bi se ove ove ljige politicarske maknule! sta ne djelujete u mladezima stranaka na nekim drugim problemima, kao da ih nema i previse?!!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:36 uto, 20. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

JOs 93/94 su se studenti suocavali sa istim pitanjima. Dok sam jos bio student nekoliko puta su se bila potegnula neka interesantna pitanja o tome kako to da subvencionirana narandza kosta koliko i narandza na dolcu (iz cega slijedi da neko sebi ubire dvostruku maloprodajnu trzisnu cijenu u dzep), al bijahu tuzna vremena pa nikog nije bilo briga a i ako si vidio nesto sto ne valja - postao bi drzavni neprijatelj. Bilo je to jos prije Stjepana, a on se tek poslije ufurao u fini biznis (97 ak se ne varam).
JOs 93/94 su se studenti suocavali sa istim pitanjima. Dok sam jos bio student nekoliko puta su se bila potegnula neka interesantna pitanja o tome kako to da subvencionirana narandza kosta koliko i narandza na dolcu (iz cega slijedi da neko sebi ubire dvostruku maloprodajnu trzisnu cijenu u dzep), al bijahu tuzna vremena pa nikog nije bilo briga a i ako si vidio nesto sto ne valja - postao bi drzavni neprijatelj. Bilo je to jos prije Stjepana, a on se tek poslije ufurao u fini biznis (97 ak se ne varam).

[Vrh]
hoplakaogost
Gost

PostPostano: 13:58 uto, 20. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo nekoliko prigodnih, niposto sveobuhvatnih linkova o SC-u:
http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=882
evo nekoliko prigodnih, niposto sveobuhvatnih linkova o SC-u:
http://www.student.hr/skripte/article.show.asp?evt_id=882

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum