Da odmah razjasnimo mislim da je spam i oni koji ih šire najveće smeče u virtualnim prostorima interneta. Viruse,crve,i ostale maliciozne programe podnosim-čak se i divim onima koji uspiju dići opću paniku među širom populacijom, jer to je ipak trebalo isprogramirati,a i ima onaj neki faktor buntovništa.
Ali spam mrzim.
No primjetio sam da ameri daju prilično stroge kazne spamerima-ovdje zgazite pijan dvije cure i dobit ćete manje nego spamer za svoje zločine u americi.
Moje mišljenje je da je to zavjera :shock: . Svi znamo da ameri kontroliraju poštu i pretražuju mailove u potrazi za riječima tipa bomba i slično.Največu količinu pošte čine spamovi i oni ne žele trošit pare na provjeravanje spama.
P.S.
Osjetio sam da fali teorija zavjere na ovom forumu,pa eto.. 8)
Da odmah razjasnimo mislim da je spam i oni koji ih šire najveće smeče u virtualnim prostorima interneta. Viruse,crve,i ostale maliciozne programe podnosim-čak se i divim onima koji uspiju dići opću paniku među širom populacijom, jer to je ipak trebalo isprogramirati,a i ima onaj neki faktor buntovništa.
Ali spam mrzim.
No primjetio sam da ameri daju prilično stroge kazne spamerima-ovdje zgazite pijan dvije cure i dobit ćete manje nego spamer za svoje zločine u americi.
Moje mišljenje je da je to zavjera . Svi znamo da ameri kontroliraju poštu i pretražuju mailove u potrazi za riječima tipa bomba i slično.Največu količinu pošte čine spamovi i oni ne žele trošit pare na provjeravanje spama.
P.S.
Osjetio sam da fali teorija zavjere na ovom forumu,pa eto..
You take the blue pill and the story ends. You wake in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill and you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes. Remember -- all I am offering is the truth, nothing more.