Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:27 čet, 9. 3. 2006 Naslov: Promjena termina vjezbi: uto -> pet |
|
|
Dakle, moja grupa [b]nece[/b] imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004 :!:
Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. :)
[size=17][color=red][b]Edit:[/b][/color]
Na zahtjev studenata, termin je opet promijenjen: sada smo [color=green][b]petkom, 10-12[/b][/color] [ :tired: :jutro: :( ] [color=green][b]u 004[/b][/color].[/size]
Dakle, moja grupa nece imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004
Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave.
Edit:
Na zahtjev studenata, termin je opet promijenjen: sada smo petkom, 10-12 [ ] u 004.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 23:08 pet, 24. 3. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:03 čet, 9. 3. 2006 Naslov: Re: Promjena termina vjezbi: uto -> cet |
|
|
[quote="vsego"]Dakle, moja grupa [b]nece[/b] imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego [color=green][b]u cetvrtak 14-16 u 004[/b][/color] :!:[/quote]
Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan. :-s
[quote="vsego"]Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. :)[/quote]
Možeš ispraviti raspored obješen na oglasnoj ploči...
i btw. tvoj [u][color=blue]raspored[/color][/u] ne govori ništa :lol:
vsego (napisa): | Dakle, moja grupa nece imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004  |
Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan.
vsego (napisa): | Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave.  |
Možeš ispraviti raspored obješen na oglasnoj ploči...
i btw. tvoj raspored ne govori ništa
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:14 čet, 9. 3. 2006 Naslov: Re: Promjena termina vjezbi: uto -> cet |
|
|
[quote="MKova"][quote="vsego"]Dakle, moja grupa [b]nece[/b] imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego [color=green][b]u cetvrtak 14-16 u 004[/b][/color] :!:[/quote]
Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan. :-s[/quote]
Pa, prvi (aka [i]ovaj[/i]) tjedan, ni jedna grupa nema vjezbe (iz C-a). :-s
[quote="MKova"][quote="vsego"]Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. :)[/quote]
Možeš ispraviti raspored obješen na oglasnoj ploči...[/quote]
Vidis... ideja! :D Hvala na podsjetniku. ;)
[quote="MKova"]i btw. tvoj [u][color=blue]raspored[/color][/u] ne govori ništa :lol:[/quote]
:oops: Iz kabineta radi i [tt]www[/tt], bez [tt].math.hr[/tt]. :oops: Thanx. ;)
MKova (napisa): | vsego (napisa): | Dakle, moja grupa nece imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004  |
Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan.  |
Pa, prvi (aka ovaj) tjedan, ni jedna grupa nema vjezbe (iz C-a).
MKova (napisa): | vsego (napisa): | Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave.  |
Možeš ispraviti raspored obješen na oglasnoj ploči... |
Vidis... ideja! Hvala na podsjetniku.
MKova (napisa): | i btw. tvoj raspored ne govori ništa  |
Iz kabineta radi i www, bez .math.hr. Thanx.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Lucy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:22 ned, 12. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Promjena je zbog toga sto nema efikasnog nacina da se svaki tjedan igramo s projektorom u 002, a 003-005 su tada zauzete. :(
Meni je zao zbog onih kojima ne odgovara, no u isto vrijeme (stari termin) kolega Puljic drzi vjezbe u 005, pa mozete tamo/tada ici. :D Ne vjerujem da ce biti bas skroz popunjeno. 8)
Promjena je zbog toga sto nema efikasnog nacina da se svaki tjedan igramo s projektorom u 002, a 003-005 su tada zauzete.
Meni je zao zbog onih kojima ne odgovara, no u isto vrijeme (stari termin) kolega Puljic drzi vjezbe u 005, pa mozete tamo/tada ici. Ne vjerujem da ce biti bas skroz popunjeno.
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:17 uto, 14. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"]A čuj, to nebi ni trebala biti uvreda.Činjenica je, da je ovo težak faks i da bi mu on trebao biti negdje na vrhu liste prioriteta. Nemaš se šta ispričavati. :wink:[/quote]
Postoje prioriteti iznad Fakulteta (meni padaju na pamet zdravlje i obitelj), no to su obicno iznimne situacije, pa se u svakodnevnom razmisljanju (zaposlenih na Fakultetu) zanemaruju. :| Utoliko je tocna mdokina tvrdnja "[color=red]Pretpostavlja se[/color] da je studentu fakultet najozbiljnija obaveza". ;)
Naravno, nema smisla inzistirati na tome da je uvijek i bezuvjetno "studentu fakultet najozbiljnija obaveza", ali bi trebao biti ispred npr. dodatnog posla, izlazaka van, igranja i sl. ;)
andreao (napisa): | A čuj, to nebi ni trebala biti uvreda.Činjenica je, da je ovo težak faks i da bi mu on trebao biti negdje na vrhu liste prioriteta. Nemaš se šta ispričavati.  |
Postoje prioriteti iznad Fakulteta (meni padaju na pamet zdravlje i obitelj), no to su obicno iznimne situacije, pa se u svakodnevnom razmisljanju (zaposlenih na Fakultetu) zanemaruju. Utoliko je tocna mdokina tvrdnja "Pretpostavlja se da je studentu fakultet najozbiljnija obaveza".
Naravno, nema smisla inzistirati na tome da je uvijek i bezuvjetno "studentu fakultet najozbiljnija obaveza", ali bi trebao biti ispred npr. dodatnog posla, izlazaka van, igranja i sl.
|
|
[Vrh] |
|
Lucy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Lucy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:34 sri, 15. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Lucy"]samo mi je bila malo neugodna takva reakcija pa sam uzvratila.. jer mislim da sam bila u pravu, ono ako ne znaju o cemu se radi ne trebaju se mjesati samo je takav komentar bio suvisan, potrazila sam pomoc i odgovor, a ne ovo sto sam dobila..[/quote]
Kao sto sam rekao, ovdje nitko ne tvrdi da ne mozes imati prioritete iznad fakulteta, nego da se s njima ne racuna jer su to relativno rijetke situacije. :| Meni je iskreno zao sto ti ova promjena izaziva probleme, ali ne mogu zbog jednog slucaja inkomodirati sve ostale studente i samog sebe, jer je u 002 tesko postaviti projektor, a zbog izvedbe same prostorije bilo bi i daleko teze pratiti. :(
Vjerujem da ce Kruno drzati dobre vjezbe, a meni mozes dolaziti na konzultacije. ;)
:peace:
Lucy (napisa): | samo mi je bila malo neugodna takva reakcija pa sam uzvratila.. jer mislim da sam bila u pravu, ono ako ne znaju o cemu se radi ne trebaju se mjesati samo je takav komentar bio suvisan, potrazila sam pomoc i odgovor, a ne ovo sto sam dobila.. |
Kao sto sam rekao, ovdje nitko ne tvrdi da ne mozes imati prioritete iznad fakulteta, nego da se s njima ne racuna jer su to relativno rijetke situacije. Meni je iskreno zao sto ti ova promjena izaziva probleme, ali ne mogu zbog jednog slucaja inkomodirati sve ostale studente i samog sebe, jer je u 002 tesko postaviti projektor, a zbog izvedbe same prostorije bilo bi i daleko teze pratiti.
Vjerujem da ce Kruno drzati dobre vjezbe, a meni mozes dolaziti na konzultacije.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|