Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promjena termina vjezbi: uto -> pet
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:27 čet, 9. 3. 2006    Naslov: Promjena termina vjezbi: uto -> pet Citirajte i odgovorite

Dakle, moja grupa [b]nece[/b] imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004 :!:

Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. :)

[size=17][color=red][b]Edit:[/b][/color]

Na zahtjev studenata, termin je opet promijenjen: sada smo [color=green][b]petkom, 10-12[/b][/color] [ :tired: :jutro: :( ] [color=green][b]u 004[/b][/color].[/size]
Dakle, moja grupa nece imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004 Exclamation

Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. Smile

Edit:

Na zahtjev studenata, termin je opet promijenjen: sada smo petkom, 10-12 [ Umoran... Tesko je biti budan... Sad ] u 004.

Zadnja promjena: vsego; 23:08 pet, 24. 3. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 15:34 čet, 9. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to je grupa [R-Ž]?
to je grupa [R-Ž]?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:00 čet, 9. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"]to je grupa [R-Ž]?[/quote]

Tako [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2777]raspored[/url] kaze, a ja mu vjerujem. :D
fireball (napisa):
to je grupa [R-Ž]?

Tako raspored kaze, a ja mu vjerujem. Very Happy

Zadnja promjena: vsego; 16:45 čet, 9. 3. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 45

PostPostano: 16:03 čet, 9. 3. 2006    Naslov: Re: Promjena termina vjezbi: uto -> cet Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle, moja grupa [b]nece[/b] imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego [color=green][b]u cetvrtak 14-16 u 004[/b][/color] :!:[/quote]

Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan. :-s

[quote="vsego"]Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. :)[/quote]
Možeš ispraviti raspored obješen na oglasnoj ploči...

i btw. tvoj [u][color=blue]raspored[/color][/u] ne govori ništa :lol:
vsego (napisa):
Dakle, moja grupa nece imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego u cetvrtak 14-16 u 004 Exclamation

Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan. Eh?

vsego (napisa):
Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. Smile

i btw. tvoj raspored ne govori ništa Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:14 čet, 9. 3. 2006    Naslov: Re: Promjena termina vjezbi: uto -> cet Citirajte i odgovorite

[quote="MKova"][quote="vsego"]Dakle, moja grupa [b]nece[/b] imati vjezbe u utorak, 14-16, u 002, nego [color=green][b]u cetvrtak 14-16 u 004[/b][/color] :!:[/quote]
Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan. :-s[/quote]

Pa, prvi (aka [i]ovaj[/i]) tjedan, ni jedna grupa nema vjezbe (iz C-a). :-s

[quote="MKova"][quote="vsego"]Molim obavijestite kolege koji ne posjecuju Forum, a ja cu se potruditi doci u utorak da prenesem obavijest onima koji se svejedno pojave. :)[/quote]
Možeš ispraviti raspored obješen na oglasnoj ploči...[/quote]

Vidis... ideja! :D Hvala na podsjetniku. ;)

[quote="MKova"]i btw. tvoj [u][color=blue]raspored[/color][/u] ne govori ništa :lol:[/quote]

:oops: Iz kabineta radi i [tt]www[/tt], bez [tt].math.hr[/tt]. :oops: Thanx. ;)
MKova (napisa):
vsego (napisa):

Grupa A-K uopće nema vježbe prvi tjedan. Eh?

Pa, prvi (aka ovaj) tjedan, ni jedna grupa nema vjezbe (iz C-a). Eh?

MKova (napisa):
vsego (napisa):

Vidis... ideja! Very Happy Hvala na podsjetniku. Wink

MKova (napisa):
i btw. tvoj raspored ne govori ništa Laughing

Embarassed Iz kabineta radi i www, bez .math.hr. Embarassed Thanx. Wink

[Vrh]
Lucy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 19:42 ned, 12. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a sto je s onima koji su svoje planove iskovali prema postojecem rasporedu i nemogu to vise promijeniti? radi se o ozbiljnim obvezama..
cemu ta promjena :?:
a sto je s onima koji su svoje planove iskovali prema postojecem rasporedu i nemogu to vise promijeniti? radi se o ozbiljnim obvezama..
cemu ta promjena Question

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 19:58 ned, 12. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hmm .... predlazem da se ponovno razmotri promjena termina jer se bojim za koncentraciju nakon 6 sati.... :?
hmm .... predlazem da se ponovno razmotri promjena termina jer se bojim za koncentraciju nakon 6 sati.... Confused

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 20:35 ned, 12. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lucy"]a sto je s onima koji su svoje planove iskovali prema postojecem rasporedu i nemogu to vise promijeniti? radi se o ozbiljnim obvezama..[/quote]
Pretpostavlja se da je studentu fakultet najozbiljnija obaveza.
Lucy (napisa):

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:22 ned, 12. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Promjena je zbog toga sto nema efikasnog nacina da se svaki tjedan igramo s projektorom u 002, a 003-005 su tada zauzete. :(

Meni je zao zbog onih kojima ne odgovara, no u isto vrijeme (stari termin) kolega Puljic drzi vjezbe u 005, pa mozete tamo/tada ici. :D Ne vjerujem da ce biti bas skroz popunjeno. 8)
Promjena je zbog toga sto nema efikasnog nacina da se svaki tjedan igramo s projektorom u 002, a 003-005 su tada zauzete. Sad

Meni je zao zbog onih kojima ne odgovara, no u isto vrijeme (stari termin) kolega Puljic drzi vjezbe u 005, pa mozete tamo/tada ici. Very Happy Ne vjerujem da ce biti bas skroz popunjeno. Cool

[Vrh]
iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 16 - 6

PostPostano: 11:26 pon, 13. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene zanima tko će biti asistent grupi A-K?!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:37 pon, 13. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="iaugust"]mene zanima tko će biti asistent grupi A-K?![/quote]

To ni mi ne znamo (dok ne pitamo studente). :gg: Jednostavno, ne vidim(o) svrhu te informacije. :neznam: Dodji na vjezbe, pa ces saznati. ;)
iaugust (napisa):

To ni mi ne znamo (dok ne pitamo studente). Mr Green being very Greeen indeed Jednostavno, ne vidim(o) svrhu te informacije. Ja to stvarno ne znam Dodji na vjezbe, pa ces saznati. Wink

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:50 pon, 13. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
Pretpostavlja se da je studentu fakultet najozbiljnija obaveza.[/quote]
Cini se da je ovaj moj komentar uvrijedio barem jednu osobu (koja mi se javila preko PM-a).

Ako sam koga uvrijedio, zao mi je. Nije mi bila namjera.
mdoko (napisa):

Cini se da je ovaj moj komentar uvrijedio barem jednu osobu (koja mi se javila preko PM-a).

Ako sam koga uvrijedio, zao mi je. Nije mi bila namjera.

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:29 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A čuj, to nebi ni trebala biti uvreda.Činjenica je, da je ovo težak faks i da bi mu on trebao biti negdje na vrhu liste prioriteta. Nemaš se šta ispričavati. :wink:
A čuj, to nebi ni trebala biti uvreda.Činjenica je, da je ovo težak faks i da bi mu on trebao biti negdje na vrhu liste prioriteta. Nemaš se šta ispričavati. Wink

Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:17 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]A čuj, to nebi ni trebala biti uvreda.Činjenica je, da je ovo težak faks i da bi mu on trebao biti negdje na vrhu liste prioriteta. Nemaš se šta ispričavati. :wink:[/quote]

Postoje prioriteti iznad Fakulteta (meni padaju na pamet zdravlje i obitelj), no to su obicno iznimne situacije, pa se u svakodnevnom razmisljanju (zaposlenih na Fakultetu) zanemaruju. :| Utoliko je tocna mdokina tvrdnja "[color=red]Pretpostavlja se[/color] da je studentu fakultet najozbiljnija obaveza". ;)

Naravno, nema smisla inzistirati na tome da je uvijek i bezuvjetno "studentu fakultet najozbiljnija obaveza", ali bi trebao biti ispred npr. dodatnog posla, izlazaka van, igranja i sl. ;)
andreao (napisa):
A čuj, to nebi ni trebala biti uvreda.Činjenica je, da je ovo težak faks i da bi mu on trebao biti negdje na vrhu liste prioriteta. Nemaš se šta ispričavati. Wink

Postoje prioriteti iznad Fakulteta (meni padaju na pamet zdravlje i obitelj), no to su obicno iznimne situacije, pa se u svakodnevnom razmisljanju (zaposlenih na Fakultetu) zanemaruju. Neutral Utoliko je tocna mdokina tvrdnja "Pretpostavlja se da je studentu fakultet najozbiljnija obaveza". Wink

Naravno, nema smisla inzistirati na tome da je uvijek i bezuvjetno "studentu fakultet najozbiljnija obaveza", ali bi trebao biti ispred npr. dodatnog posla, izlazaka van, igranja i sl. Wink

[Vrh]
Lucy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 21:14 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali ako covjek ide na dva fakulteta? i ako je organizirao na drugom faksu predavanja prema ovome? ili ako ima dvoje mladje brace za koje se treba brinuti i to organizira? sta je s njima.. ne mozete tako razmisljati.. u ostalom ako vi nemate obveze ne znaci da netko drugi nema??
ali ako covjek ide na dva fakulteta? i ako je organizirao na drugom faksu predavanja prema ovome? ili ako ima dvoje mladje brace za koje se treba brinuti i to organizira? sta je s njima.. ne mozete tako razmisljati.. u ostalom ako vi nemate obveze ne znaci da netko drugi nema??

[Vrh]
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 45

PostPostano: 21:27 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to stoji... ali meni se čini da su to ekstremni uvijeti. Može biti tu puno ako.
Meni nije jasno čemu ovo. Ti (Lucy) bi htjela nazad stari termin?
to stoji... ali meni se čini da su to ekstremni uvijeti. Može biti tu puno ako.
Meni nije jasno čemu ovo. Ti (Lucy) bi htjela nazad stari termin?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Lucy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 22:19 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam samo pitala razlog cemu to i tako, znam da imaju vjezbe kod drugog asistenta ali htjela sam kod shege :) samo mi je bila malo neugodna takva reakcija pa sam uzvratila.. jer mislim da sam bila u pravu, ono ako ne znaju o cemu se radi ne trebaju se mjesati samo je takav komentar bio suvisan, potrazila sam pomoc i odgovor, a ne ovo sto sam dobila..
ja sam samo pitala razlog cemu to i tako, znam da imaju vjezbe kod drugog asistenta ali htjela sam kod shege Smile samo mi je bila malo neugodna takva reakcija pa sam uzvratila.. jer mislim da sam bila u pravu, ono ako ne znaju o cemu se radi ne trebaju se mjesati samo je takav komentar bio suvisan, potrazila sam pomoc i odgovor, a ne ovo sto sam dobila..

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 22:27 uto, 14. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa vsego je i lijepo napisao razlog promjene termina.
Pa vsego je i lijepo napisao razlog promjene termina.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:34 sri, 15. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lucy"]samo mi je bila malo neugodna takva reakcija pa sam uzvratila.. jer mislim da sam bila u pravu, ono ako ne znaju o cemu se radi ne trebaju se mjesati samo je takav komentar bio suvisan, potrazila sam pomoc i odgovor, a ne ovo sto sam dobila..[/quote]

Kao sto sam rekao, ovdje nitko ne tvrdi da ne mozes imati prioritete iznad fakulteta, nego da se s njima ne racuna jer su to relativno rijetke situacije. :| Meni je iskreno zao sto ti ova promjena izaziva probleme, ali ne mogu zbog jednog slucaja inkomodirati sve ostale studente i samog sebe, jer je u 002 tesko postaviti projektor, a zbog izvedbe same prostorije bilo bi i daleko teze pratiti. :(

Vjerujem da ce Kruno drzati dobre vjezbe, a meni mozes dolaziti na konzultacije. ;)

:peace:
Lucy (napisa):
samo mi je bila malo neugodna takva reakcija pa sam uzvratila.. jer mislim da sam bila u pravu, ono ako ne znaju o cemu se radi ne trebaju se mjesati samo je takav komentar bio suvisan, potrazila sam pomoc i odgovor, a ne ovo sto sam dobila..

Kao sto sam rekao, ovdje nitko ne tvrdi da ne mozes imati prioritete iznad fakulteta, nego da se s njima ne racuna jer su to relativno rijetke situacije. Neutral Meni je iskreno zao sto ti ova promjena izaziva probleme, ali ne mogu zbog jednog slucaja inkomodirati sve ostale studente i samog sebe, jer je u 002 tesko postaviti projektor, a zbog izvedbe same prostorije bilo bi i daleko teze pratiti. Sad

Vjerujem da ce Kruno drzati dobre vjezbe, a meni mozes dolaziti na konzultacije. Wink

Mir, mir, mir, do neba...

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:46 sri, 15. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kruno super drži vježbe. Samo se malo zaletava kod kompajliranja programa. Zapravo, napravi neku promjenu u programu i onda nam ide pokazati kak to funkcionira, pa nam pokaže stari program, i kasnije vidi da novi program nije kompajlirao (i tako 5-6 puta zaredom). :roll:
Ali sve u svemu, odličan je.
Kruno super drži vježbe. Samo se malo zaletava kod kompajliranja programa. Zapravo, napravi neku promjenu u programu i onda nam ide pokazati kak to funkcionira, pa nam pokaže stari program, i kasnije vidi da novi program nije kompajlirao (i tako 5-6 puta zaredom). Rolling Eyes
Ali sve u svemu, odličan je.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum