Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 16:52 uto, 28. 3. 2006 Naslov: SASTANAK STUDENATA PRVE GODINE - petak 07.04. u 15:30 003 |
|
|
Svim studentima prve godine na PMF-Matematičkom odjelu
Svim profesorima i asistentima - koji drže nastavu na prvoj godini
Dekanu
Prodekanici za nastavu
Studentskim predstavnicima
i ostalima koji imaju bilo kakva pitanja vezana uz sljedeći
[b][size=24]TEMATSKI SASTANAK[/size][/b]
[b]sa temom: problemi, pitanja i prijedlozi oko provođenja nastave i ispita na prvoj godini
[/b]
sastanak će se održati u [size=24]petak, 07.04. u 15:30h u učionici 003[/size] (ukoliko bude zauzeta, sastanak će se održati u Čitaonici)
Molim vas da se odazovete sastanku u što većem broju, jer to je pravo vrijeme i mjesto gdje možete iznijeti svoje kritike, prijedloge, pohvale i pokude. Smislite pitanja, dođite i postavite ih.
Ukoliko mislite da vam je problem postaviti pitanje javno, obratite mi se (pmom ili emailom), složit ću popis pitanja, a svi ćemo onda čuti odgovore.
Isto tako, [b]molim vas da se odazovete i ako nemate pitanja[/b], jer će vam biti postavljena. Želimo čuti vaše mišljenje o tome kako ste se nosili sa kolokvijima i ispitima u prvom semestru, što smatrate da je bilo dobro, što nije bilo dobro, što bi trebalo mijenjati. Želimo čuti vaše prijedloge promjena. Što mislite o kolokvijma navečer, o kolokvijima subotom, itd.
Nemojte se samo jadati svojim kolegama po hodnicima, ili na kavi - dođite i recite to onima koji mogu utjecati na promjene - vašim profesorima, asistentima, dekanu i prodekanici :!:
Nadam se da ćete se pozivu odazvati u što većem broju :wink:
Ines Šimičić
studentska predstavnica
slobodno proslijedite ovaj poziv svima zainteresiranima
a u nastavku potičem na konstruktivnu raspravu - postavite pitanja, dajte argumentirane prijedloge i slično
molim vas također da se pripremite za sastanak - da pitanja smislite prije tako da ih možete postaviti jasno, glasno i koncizno :wink:
naravno, izbjegavat će se ponavljanje pitanja :wink:
Svim studentima prve godine na PMF-Matematičkom odjelu
Svim profesorima i asistentima - koji drže nastavu na prvoj godini
Dekanu
Prodekanici za nastavu
Studentskim predstavnicima
i ostalima koji imaju bilo kakva pitanja vezana uz sljedeći
TEMATSKI SASTANAK
sa temom: problemi, pitanja i prijedlozi oko provođenja nastave i ispita na prvoj godini
sastanak će se održati u petak, 07.04. u 15:30h u učionici 003 (ukoliko bude zauzeta, sastanak će se održati u Čitaonici)
Molim vas da se odazovete sastanku u što većem broju, jer to je pravo vrijeme i mjesto gdje možete iznijeti svoje kritike, prijedloge, pohvale i pokude. Smislite pitanja, dođite i postavite ih.
Ukoliko mislite da vam je problem postaviti pitanje javno, obratite mi se (pmom ili emailom), složit ću popis pitanja, a svi ćemo onda čuti odgovore.
Isto tako, molim vas da se odazovete i ako nemate pitanja, jer će vam biti postavljena. Želimo čuti vaše mišljenje o tome kako ste se nosili sa kolokvijima i ispitima u prvom semestru, što smatrate da je bilo dobro, što nije bilo dobro, što bi trebalo mijenjati. Želimo čuti vaše prijedloge promjena. Što mislite o kolokvijma navečer, o kolokvijima subotom, itd.
Nemojte se samo jadati svojim kolegama po hodnicima, ili na kavi - dođite i recite to onima koji mogu utjecati na promjene - vašim profesorima, asistentima, dekanu i prodekanici
Nadam se da ćete se pozivu odazvati u što većem broju
Ines Šimičić
studentska predstavnica
slobodno proslijedite ovaj poziv svima zainteresiranima
a u nastavku potičem na konstruktivnu raspravu - postavite pitanja, dajte argumentirane prijedloge i slično
molim vas također da se pripremite za sastanak - da pitanja smislite prije tako da ih možete postaviti jasno, glasno i koncizno
naravno, izbjegavat će se ponavljanje pitanja
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 22:28 pet, 7. 4. 2006 Naslov: |
|
|
bilo, proslo... trajalo preko sat vremena...
opci dojam: ugodna atmosfera, i jedne i druge strane su pitale i bile pitane te odgovarale...
osobno sam jako zadovoljna razinom komunikacjie koja je postignuta, nadam se da su svi uhvatili neke poante i da ce iskoristiti sve resurse koji im se nude i dobro odradtiti zadani posao i dobiti ga jos :wink:
odaziv nije bio pretjerano velik niti s jedne strane, ali je medju profesorima bilo predstavnika vise manje svih kolegija, a studenata je bilo 40tak - sto je zapravo doprinijelo jednoj odlicnoj atmosferi pogodnoj za normalni razgovor :klapklap:
jos jednom se iskreno zahvaljujem svima koji su se odazvali!
i svima sa tremom - sretno i oslobodite je se :wink:
bilo, proslo... trajalo preko sat vremena...
opci dojam: ugodna atmosfera, i jedne i druge strane su pitale i bile pitane te odgovarale...
osobno sam jako zadovoljna razinom komunikacjie koja je postignuta, nadam se da su svi uhvatili neke poante i da ce iskoristiti sve resurse koji im se nude i dobro odradtiti zadani posao i dobiti ga jos
odaziv nije bio pretjerano velik niti s jedne strane, ali je medju profesorima bilo predstavnika vise manje svih kolegija, a studenata je bilo 40tak - sto je zapravo doprinijelo jednoj odlicnoj atmosferi pogodnoj za normalni razgovor
jos jednom se iskreno zahvaljujem svima koji su se odazvali!
i svima sa tremom - sretno i oslobodite je se
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
cvita Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mililimi Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Chatarin Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 22:43 ned, 9. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]Hoćete više molim vas prestat komentirat kako vam je svima bilo divno i krasno i neka više netko napiše o čemu je bilo riječi. :evil:[/quote]
mogla si doci i vidjeti =:PPPP
vrijeme je bilo bas tako odabrano da prof. smjer stigne sa DIRa, na rasporedu nije pisalo da ste imali nekih drugih obaveza :roll:
inace bi bilo u 14:15
pitajte kolege, ali mozda malo pristojnijim tonom :!:
a za sve ove koji nisu vidjeli :blueshock: kada je sastanak - ajte malo vise citajte oglasne ploce, bilo je barem na 4-5 mjesta od ponedjeljka...
upozorenje vam je cisto zato da ne bi propustili neke druge, mozda i bitnije, obavijesti...
recimo, upute za dopunsku nastavu (polaganje, pracenje i slicno) su na oglasnoj ploci - ako ih jos niste vidjeli
buba (napisa): | Hoćete više molim vas prestat komentirat kako vam je svima bilo divno i krasno i neka više netko napiše o čemu je bilo riječi. |
mogla si doci i vidjeti
vrijeme je bilo bas tako odabrano da prof. smjer stigne sa DIRa, na rasporedu nije pisalo da ste imali nekih drugih obaveza
inace bi bilo u 14:15
pitajte kolege, ali mozda malo pristojnijim tonom
a za sve ove koji nisu vidjeli kada je sastanak - ajte malo vise citajte oglasne ploce, bilo je barem na 4-5 mjesta od ponedjeljka...
upozorenje vam je cisto zato da ne bi propustili neke druge, mozda i bitnije, obavijesti...
recimo, upute za dopunsku nastavu (polaganje, pracenje i slicno) su na oglasnoj ploci - ako ih jos niste vidjeli
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:59 pon, 10. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Mislim da za prvi ovakav sastanak posjecenest nije bila katastrofalna kako bi se naslutilo iz nekih odgovora ovdje. :ccc: Bilo je 35 studenata (prakticki, bolonjska grupa :D) i po barem jedan doc/prof sa svakog inz. kolegija (osim Fizike). =D> Pride, dva asistenta (+ jos jedan koji je rano otisao) i jedan profesor s druge godine, te - naravno - prodekanica koja i sama drzi jedan kolegij s prof. smjera (ja drzim vjezbe na drugom). =D> Dakle, zavidna "pokrivenost" s prof/asist. strane. :D Mislim da smo stvarno pokazali interes za studente i njihove (vase ;)) probleme, te da su obje strane pokazale uzajamno postovanje koje se ocitovalo u mirnom razgovoru bez upadica. 8)
Ako se netko od studenata sjeca sto je bilo receno, ne bi bilo lose da to preprica. :) S jedne strane, ne treba suditi onima koji nisu bili (neki sigurno imaju opravdani razlog), a s druge strane - i vama ce u buducnosti dobro doci pisani trag o tome sto se pricalo. :verycool:
P.S. @buba: drugi put ipak nastupi malo... [i]akademskije[/i]. ;)
Mislim da za prvi ovakav sastanak posjecenest nije bila katastrofalna kako bi se naslutilo iz nekih odgovora ovdje. Bilo je 35 studenata (prakticki, bolonjska grupa ) i po barem jedan doc/prof sa svakog inz. kolegija (osim Fizike). Pride, dva asistenta (+ jos jedan koji je rano otisao) i jedan profesor s druge godine, te - naravno - prodekanica koja i sama drzi jedan kolegij s prof. smjera (ja drzim vjezbe na drugom). Dakle, zavidna "pokrivenost" s prof/asist. strane. Mislim da smo stvarno pokazali interes za studente i njihove (vase ) probleme, te da su obje strane pokazale uzajamno postovanje koje se ocitovalo u mirnom razgovoru bez upadica.
Ako se netko od studenata sjeca sto je bilo receno, ne bi bilo lose da to preprica. S jedne strane, ne treba suditi onima koji nisu bili (neki sigurno imaju opravdani razlog), a s druge strane - i vama ce u buducnosti dobro doci pisani trag o tome sto se pricalo.
P.S. @buba: drugi put ipak nastupi malo... akademskije.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:12 pon, 10. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Evo vsego je reko to onako kako ja nisam imala živaca sročiti. :oops:
@ppl: Sorry, ako je ispalo kao da sam poludila, ali jesam. :D
Kolegica mililimi je postavila pitanje baš kad sam ga i ja htjela postaviti, pa reko neću sada ja isto pitat, a na to je čak troje kolega odgovorilo isto što i ovi prije njenog pitanja, bez da je napisalo išta korisnog. :roll:
I stvarno jesam imala razlog ne doći, ali neću se nikome pravdat. Ako bi netko tu napisao u kratkim crtama, hvala, ako ne - pitat ću nekog danas na faksu. :D
Evo vsego je reko to onako kako ja nisam imala živaca sročiti.
@ppl: Sorry, ako je ispalo kao da sam poludila, ali jesam.
Kolegica mililimi je postavila pitanje baš kad sam ga i ja htjela postaviti, pa reko neću sada ja isto pitat, a na to je čak troje kolega odgovorilo isto što i ovi prije njenog pitanja, bez da je napisalo išta korisnog.
I stvarno jesam imala razlog ne doći, ali neću se nikome pravdat. Ako bi netko tu napisao u kratkim crtama, hvala, ako ne - pitat ću nekog danas na faksu.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol: