Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

"stari" program

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kreda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 4

PostPostano: 21:30 uto, 17. 10. 2006    Naslov: "stari" program Citirajte i odgovorite

u nekoj raspravi na ovom forumu sam bila vidjela neki komentar o starom programu i do kada on zavrsava, ali ga sada ni uz pomoć pretražnika ne mogu naći :roll:
Uglavnom, moje pitanje je da li ako do 2008. ne diplomiramo mi sa starog programa padamo na 1. godinu bolonje, ili samo ako do 2008. ne odslušamo sve kolegije?

Eto, nadam se da ce mi netko odgovoriti:-), a ja odoh jos malo traziti odgovor okolo...

pozdraf
u nekoj raspravi na ovom forumu sam bila vidjela neki komentar o starom programu i do kada on zavrsava, ali ga sada ni uz pomoć pretražnika ne mogu naći Rolling Eyes
Uglavnom, moje pitanje je da li ako do 2008. ne diplomiramo mi sa starog programa padamo na 1. godinu bolonje, ili samo ako do 2008. ne odslušamo sve kolegije?

Eto, nadam se da ce mi netko odgovoriti:-), a ja odoh jos malo traziti odgovor okolo...

pozdraf

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 22:10 uto, 17. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

na prvu ? da ziher :roll:
na prvu ? da ziher Rolling Eyes

[Vrh]
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 22:29 uto, 17. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na nekoj emisiji na tv su rekli da ako ne zavrsis do 2008. padas na bolonju, a ako ne zavrsis do 2000 i neke (nemam pojma koje) mogu te rusiti i na prvu, ali kao da ce ovisiti od fakulteta do fakulteta kako ce to urediti.
a vidi se da smo mi uvelike posebni!
Na nekoj emisiji na tv su rekli da ako ne zavrsis do 2008. padas na bolonju, a ako ne zavrsis do 2000 i neke (nemam pojma koje) mogu te rusiti i na prvu, ali kao da ce ovisiti od fakulteta do fakulteta kako ce to urediti.
a vidi se da smo mi uvelike posebni!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:34 uto, 17. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na Forumu se svasta pricalo... :?

[b]Ugrubo:[/b] ako te Bolonja "ulovi" (nitko ne zna sto to znaci ako uspijes postati apsolvent niti da li je to tada moguce), onda se gleda sto si polozio, priznaju ti se polozeni kolegiji i onda - ovisno o tome sto trebas poloziti - upisujes [i]neku[/i] Bolonjsku [ :bu!: ] godinu. :)
Na Forumu se svasta pricalo... Confused

Ugrubo: ako te Bolonja "ulovi" (nitko ne zna sto to znaci ako uspijes postati apsolvent niti da li je to tada moguce), onda se gleda sto si polozio, priznaju ti se polozeni kolegiji i onda - ovisno o tome sto trebas poloziti - upisujes neku Bolonjsku [ BU! ] godinu. Smile

[Vrh]
kreda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 9:13 sri, 18. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma meni isto nema smisla da zavrsis na 1.god. Bolonje, a fale ti još 2 ili 3 ispita do diplome, ali me zaista vise nista ne bi iznenadilo... Redovna treća godina je sada u najgoroj poziciji. Ako i upišeš 4., koje su šanse da diplomiraš do 2008., a ostaje ti za polagat 4-5 ispita s treće, sve s četvrte i još onih 10 za diplomski + diplomski rad.
Jedino se fakat nadam da Bolonja ili neko dodatno polaganje razlika neće kačiti apsolvente :scared:.... To će opet samo produljivati studiranje.

Ok, neću dalje paničarit :meditate: idem radije nešto konstruktivno radit za fax prije predavanja u nadi da ću rješit što više ispita što prije. Svima sa starog programa savjetujem isto :lol:
Ma meni isto nema smisla da zavrsis na 1.god. Bolonje, a fale ti još 2 ili 3 ispita do diplome, ali me zaista vise nista ne bi iznenadilo... Redovna treća godina je sada u najgoroj poziciji. Ako i upišeš 4., koje su šanse da diplomiraš do 2008., a ostaje ti za polagat 4-5 ispita s treće, sve s četvrte i još onih 10 za diplomski + diplomski rad.
Jedino se fakat nadam da Bolonja ili neko dodatno polaganje razlika neće kačiti apsolvente Mene je strah!!!.... To će opet samo produljivati studiranje.

Ok, neću dalje paničarit Meditiram idem radije nešto konstruktivno radit za fax prije predavanja u nadi da ću rješit što više ispita što prije. Svima sa starog programa savjetujem isto Laughing

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 12:10 sri, 18. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kreda"]Ako i upišeš 4., koje su šanse da diplomiraš do 2008., a ostaje ti za polagat 4-5 ispita s treće, sve s četvrte i još onih 10 za diplomski + diplomski rad.[/quote]
Onaj tko upise 4. godinu je miran, jer IIRC postoji pravilo koje kaze da se ispiti iz kolegija X moraju odrzavati jos barem dvije akademske godine nakon sto se odrze zadnja predavanja iz tog kolegija. Dakle, bolonja moze kaciti samo apsolevente koji jako dugo (citaj: vise od dvije godine) otezu s polaganjem ispita.
kreda (napisa):
Ako i upišeš 4., koje su šanse da diplomiraš do 2008., a ostaje ti za polagat 4-5 ispita s treće, sve s četvrte i još onih 10 za diplomski + diplomski rad.

Onaj tko upise 4. godinu je miran, jer IIRC postoji pravilo koje kaze da se ispiti iz kolegija X moraju odrzavati jos barem dvije akademske godine nakon sto se odrze zadnja predavanja iz tog kolegija. Dakle, bolonja moze kaciti samo apsolevente koji jako dugo (citaj: vise od dvije godine) otezu s polaganjem ispita.

kreda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 13:35 sri, 18. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Thx mdoko na odgovoru. Ne planiram još dugo rastezati fax, ali mi je ipak lakše kad znam da imam više vremena 8)

karma++
Thx mdoko na odgovoru. Ne planiram još dugo rastezati fax, ali mi je ipak lakše kad znam da imam više vremena Cool

karma++

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 15:00 sri, 18. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovoga, znam da je bilo rasprave...al ak se padne 3. onda se pada na bolonju ili...? jer mislim kaj nije malo bedasto ak sad netko da hrpu ispita sa svog smjera i padne da ga ruše na 3. bolonjsku di nema smjerova???
ovoga, znam da je bilo rasprave...al ak se padne 3. onda se pada na bolonju ili...? jer mislim kaj nije malo bedasto ak sad netko da hrpu ispita sa svog smjera i padne da ga ruše na 3. bolonjsku di nema smjerova???

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 16:21 sri, 18. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao sto je Vsego rekao: gleda se sto je polozio. Sada je bivsa druga zapravo rastegnuta na drugu i trecu i dodano je jos malo. To bi trebalo znaciti da netko tko je dao sve ispite s druge i neke s trece zapravo ima sanse da mu se prizna sve ili skoro sve na bolonjskoj drugoj i trecoj... Ali treba jos vidjeti kak ce to izgledati.

Da sam ja sad na trecoj godini, isla bi prvo polagati vece, vaznije i generalnije predmete (npr. one koje imaju svi ili skoro svi smjerovi) a tek onda male, izborne i jako specijalne.

Naravno, i panicno bi cistila drugu.
Kao sto je Vsego rekao: gleda se sto je polozio. Sada je bivsa druga zapravo rastegnuta na drugu i trecu i dodano je jos malo. To bi trebalo znaciti da netko tko je dao sve ispite s druge i neke s trece zapravo ima sanse da mu se prizna sve ili skoro sve na bolonjskoj drugoj i trecoj... Ali treba jos vidjeti kak ce to izgledati.

Da sam ja sad na trecoj godini, isla bi prvo polagati vece, vaznije i generalnije predmete (npr. one koje imaju svi ili skoro svi smjerovi) a tek onda male, izborne i jako specijalne.

Naravno, i panicno bi cistila drugu.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:05 čet, 19. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="kreda"]Ako i upišeš 4., koje su šanse da diplomiraš do 2008., a ostaje ti za polagat 4-5 ispita s treće, sve s četvrte i još onih 10 za diplomski + diplomski rad.[/quote]
Onaj tko upise 4. godinu je miran, jer IIRC postoji pravilo koje kaze da se ispiti iz kolegija X moraju odrzavati jos barem [color=red]dvije[/color] akademske godine nakon sto se odrze zadnja predavanja iz tog kolegija.[/quote]

Jednu. :/

Na dvije se mozes pozvati po istom pravilu po kojem ne smijemo ljude rusiti na Bolonju, a to znamo kako je zavrsilo... :?

Osobno, vjerujem da ce Fakultet ostaviti barem jednu godinu extra kad ce se polagati "po dogovoru" (dakle, kad se skupi nekoliko kandidata za ispit). 8)
mdoko (napisa):
kreda (napisa):
Ako i upišeš 4., koje su šanse da diplomiraš do 2008., a ostaje ti za polagat 4-5 ispita s treće, sve s četvrte i još onih 10 za diplomski + diplomski rad.

Onaj tko upise 4. godinu je miran, jer IIRC postoji pravilo koje kaze da se ispiti iz kolegija X moraju odrzavati jos barem dvije akademske godine nakon sto se odrze zadnja predavanja iz tog kolegija.

Jednu. Ehm?

Na dvije se mozes pozvati po istom pravilu po kojem ne smijemo ljude rusiti na Bolonju, a to znamo kako je zavrsilo... Confused

Osobno, vjerujem da ce Fakultet ostaviti barem jednu godinu extra kad ce se polagati "po dogovoru" (dakle, kad se skupi nekoliko kandidata za ispit). Cool

[Vrh]
kreda
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 13:38 čet, 19. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

...i planiram panično očistiti drugu, ali glumiti kao da je sve bez panike :meditate:
...i planiram panično očistiti drugu, ali glumiti kao da je sve bez panike Meditiram

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum