Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tražim cimericu (stan blizu studentskog doma Save).

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
flower
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 20:15 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Tražim cimericu (stan blizu studentskog doma Save). Citirajte i odgovorite

Prije svega pozdravljam sveopće forumaško pućanstvo. :)

Daklem, kao što naslov kaže tražim cimericu. :)

Stan se nalazi blizu nebodera Braće Domani. Što je otprilike jednu minutu hoda do prve tramvajske stanice i cirka pet minuta hoda do studentskog doma Save. Radi se, dakako, o dvosobnom stanu koji je jako udoban, prozračan i na dosta mirnom mjestu.
Ja sam već duže vrijeme u tom stanu i moram priznati da je idealan za studenticu, zbog blizine menze i zbog tišine, mirnoće koja vlada u zgradi. E sad, onaj najbitniji dio ;). Stanarina je 1000kn + pola režije. Tih pola režija se kreće od 300kn (za period kada se ne plaća grijanje) do 500kn(kada se plaća grijanje) i, naravno, ovisi o telefonskom računu.

Btw, davno sam dilpomirala na PMF(dipl.ing matematike) i trenutno radim. :)

Sve zainteresirane potencijalne cimerice mi se mogu javiti na broj : 091-723-93-14. I zamolila bih da me kontaktirate poslije 17:00.

:hi:
Prije svega pozdravljam sveopće forumaško pućanstvo. Smile

Daklem, kao što naslov kaže tražim cimericu. Smile

Stan se nalazi blizu nebodera Braće Domani. Što je otprilike jednu minutu hoda do prve tramvajske stanice i cirka pet minuta hoda do studentskog doma Save. Radi se, dakako, o dvosobnom stanu koji je jako udoban, prozračan i na dosta mirnom mjestu.
Ja sam već duže vrijeme u tom stanu i moram priznati da je idealan za studenticu, zbog blizine menze i zbog tišine, mirnoće koja vlada u zgradi. E sad, onaj najbitniji dio Wink. Stanarina je 1000kn + pola režije. Tih pola režija se kreće od 300kn (za period kada se ne plaća grijanje) do 500kn(kada se plaća grijanje) i, naravno, ovisi o telefonskom računu.

Btw, davno sam dilpomirala na PMF(dipl.ing matematike) i trenutno radim. Smile

Sve zainteresirane potencijalne cimerice mi se mogu javiti na broj : 091-723-93-14. I zamolila bih da me kontaktirate poslije 17:00.

Hi!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum