Prije svega pozdravljam sveopće forumaško pućanstvo. :)
Daklem, kao što naslov kaže tražim cimericu. :)
Stan se nalazi blizu nebodera Braće Domani. Što je otprilike jednu minutu hoda do prve tramvajske stanice i cirka pet minuta hoda do studentskog doma Save. Radi se, dakako, o dvosobnom stanu koji je jako udoban, prozračan i na dosta mirnom mjestu.
Ja sam već duže vrijeme u tom stanu i moram priznati da je idealan za studenticu, zbog blizine menze i zbog tišine, mirnoće koja vlada u zgradi. E sad, onaj najbitniji dio ;). Stanarina je 1000kn + pola režije. Tih pola režija se kreće od 300kn (za period kada se ne plaća grijanje) do 500kn(kada se plaća grijanje) i, naravno, ovisi o telefonskom računu.
Btw, davno sam dilpomirala na PMF(dipl.ing matematike) i trenutno radim. :)
Sve zainteresirane potencijalne cimerice mi se mogu javiti na broj : 091-723-93-14. I zamolila bih da me kontaktirate poslije 17:00.
:hi:
Prije svega pozdravljam sveopće forumaško pućanstvo.
Daklem, kao što naslov kaže tražim cimericu.
Stan se nalazi blizu nebodera Braće Domani. Što je otprilike jednu minutu hoda do prve tramvajske stanice i cirka pet minuta hoda do studentskog doma Save. Radi se, dakako, o dvosobnom stanu koji je jako udoban, prozračan i na dosta mirnom mjestu.
Ja sam već duže vrijeme u tom stanu i moram priznati da je idealan za studenticu, zbog blizine menze i zbog tišine, mirnoće koja vlada u zgradi. E sad, onaj najbitniji dio . Stanarina je 1000kn + pola režije. Tih pola režija se kreće od 300kn (za period kada se ne plaća grijanje) do 500kn(kada se plaća grijanje) i, naravno, ovisi o telefonskom računu.
Btw, davno sam dilpomirala na PMF(dipl.ing matematike) i trenutno radim.
Sve zainteresirane potencijalne cimerice mi se mogu javiti na broj : 091-723-93-14. I zamolila bih da me kontaktirate poslije 17:00.
|