Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bojan Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:23 pet, 5. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Iako sam ja riješio sve, ali ne znam koliko je točno (nadam se da će biti 30-ak bodova), mislim da je kolokvij bio pretežak.
S obzirom kakvi su bili kolokviji iz ostalih, mnogima puno lakših predmeta zbog činjenice da se s programiranjem susreću po prvi put, ovo je stvarno bilo preteško i vjerujem da će pasti puno ljudi.
Jednostavno, mislim da se trebalo dosta olakšati jer ipak postoje samo dva pokušaja da se to riješi, a programiranje na papiru... Ne programira se na papiru, već na kompjuteru... No to ćemo ostaviti nadležnima da rasprave...
Sve u svemu, kolokvij je bio teži od očekivanja iako je teoretski dio (1. zadatak) bio manje-više ok, ali 3 programa za napisati??
Iako sam ja riješio sve, ali ne znam koliko je točno (nadam se da će biti 30-ak bodova), mislim da je kolokvij bio pretežak.
S obzirom kakvi su bili kolokviji iz ostalih, mnogima puno lakših predmeta zbog činjenice da se s programiranjem susreću po prvi put, ovo je stvarno bilo preteško i vjerujem da će pasti puno ljudi.
Jednostavno, mislim da se trebalo dosta olakšati jer ipak postoje samo dva pokušaja da se to riješi, a programiranje na papiru... Ne programira se na papiru, već na kompjuteru... No to ćemo ostaviti nadležnima da rasprave...
Sve u svemu, kolokvij je bio teži od očekivanja iako je teoretski dio (1. zadatak) bio manje-više ok, ali 3 programa za napisati??
_________________ "It's hard work. You show up every morning. You work hard every day, you give your best effort. There is no pressure if you prepare yourself." - Kobe Bryant
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:05 pet, 5. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bojan"]zbog činjenice da se s programiranjem susreću po prvi put[/quote]
oprosti, no do kad ce se koristiti forma 'susrecu se prvi put'? :roll:
ako smijem primjetiti, svi koji su na Cu, su polozili UUR... a UUR je programiranje, samo u pseudo jeziku... tj malo slabije sintaxe... :roll:
prema tome, tvoja izjava totalno ne stoji.... ili mozda ima ljudi koji nisu dali uur a pisali su C? :-k
[quote="bojan"]Sve u svemu, kolokvij je bio teži od očekivanja iako je teoretski dio (1. zadatak) bio manje-više ok, ali 3 programa za napisati??[/quote]
od kojih je zadnji bio DOSLOVNO iz predaje zadace, neki su imali bas taj, a neki vrlo slicno...
bojan (napisa): | zbog činjenice da se s programiranjem susreću po prvi put |
oprosti, no do kad ce se koristiti forma 'susrecu se prvi put'?
ako smijem primjetiti, svi koji su na Cu, su polozili UUR... a UUR je programiranje, samo u pseudo jeziku... tj malo slabije sintaxe...
prema tome, tvoja izjava totalno ne stoji.... ili mozda ima ljudi koji nisu dali uur a pisali su C?
bojan (napisa): | Sve u svemu, kolokvij je bio teži od očekivanja iako je teoretski dio (1. zadatak) bio manje-više ok, ali 3 programa za napisati?? |
od kojih je zadnji bio DOSLOVNO iz predaje zadace, neki su imali bas taj, a neki vrlo slicno...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:17 pet, 5. 5. 2006 Naslov: |
|
|
nemogu se slozit sa bojanon... iako ce zvucat glupo,sa uzitkon san doceka 3 programa za napisat... prvi mi je bia horor i strava... ciloga san rjesia ali neznan koliko cu bodova na njemu odnit... odusevia san se kad san vidia da su ostala tri programi...
pisanje programa mi je ludilo, super i zakon... moguce da cu i tu izgubit bodove,zasto ne,ko zna sta san sve falia,ali to mi je definitivno bia odlican i zanimljiv dio...
uglavnon,sa moje strane pohvala kolokviju,ali i jedna mala pokuda jer mi se previse prijatelja zalilo na njega pa mi nije vise tako dobar...
ps. nemojte mi skinit karmu,pliiiiz... neka ostane tu di je...
nemogu se slozit sa bojanon... iako ce zvucat glupo,sa uzitkon san doceka 3 programa za napisat... prvi mi je bia horor i strava... ciloga san rjesia ali neznan koliko cu bodova na njemu odnit... odusevia san se kad san vidia da su ostala tri programi...
pisanje programa mi je ludilo, super i zakon... moguce da cu i tu izgubit bodove,zasto ne,ko zna sta san sve falia,ali to mi je definitivno bia odlican i zanimljiv dio...
uglavnon,sa moje strane pohvala kolokviju,ali i jedna mala pokuda jer mi se previse prijatelja zalilo na njega pa mi nije vise tako dobar...
ps. nemojte mi skinit karmu,pliiiiz... neka ostane tu di je...
[Vrh] |
|
Ongo Forumaš(ica)

|
Postano: 23:33 pet, 5. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Mislim da je kolokvij bio relativno tezak (u odnosu na prosle godine). Prvi i cetvrti zadatak su bili poprilicno lagani (u prvom cu doduse izgubiti 2 boda... :( ), dok su drugi i osobito treci (u kojem sam, poput kolege, stavio < umjesto <=) bili znatno tezi (barem u mojoj grupi).
Slozio bih se s tim da se programira na compu a ne na papiru. Pa ipak ima i ovo svoje prednosti.
Jedna od njih svakako nije wast mogucnost 'glupih' gresaka, koje nemaju veze sa znanjem; ala zaboravljeni tocka zarez.
No, sto se naseg kolokvija tice, neugodno me iznenadilo bodovanje; zadaci (2,3,4) imaju jako malo bodova. Dok su slicni predhodnih godina nosili po 25, 30 bodova, ovi nose 8 uvrh glave. Sto ce to znaciti, na nama je da vidimo; zaboravis jednu tocku zarez, bod manje? :)
Mislim da je kolokvij bio relativno tezak (u odnosu na prosle godine). Prvi i cetvrti zadatak su bili poprilicno lagani (u prvom cu doduse izgubiti 2 boda... ), dok su drugi i osobito treci (u kojem sam, poput kolege, stavio < umjesto <=) bili znatno tezi (barem u mojoj grupi).
Slozio bih se s tim da se programira na compu a ne na papiru. Pa ipak ima i ovo svoje prednosti.
Jedna od njih svakako nije wast mogucnost 'glupih' gresaka, koje nemaju veze sa znanjem; ala zaboravljeni tocka zarez.
No, sto se naseg kolokvija tice, neugodno me iznenadilo bodovanje; zadaci (2,3,4) imaju jako malo bodova. Dok su slicni predhodnih godina nosili po 25, 30 bodova, ovi nose 8 uvrh glave. Sto ce to znaciti, na nama je da vidimo; zaboravis jednu tocku zarez, bod manje?
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:29 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ongo"]No, sto se naseg kolokvija tice, neugodno me iznenadilo bodovanje; zadaci (2,3,4) imaju jako malo bodova. Dok su slicni predhodnih godina nosili po 25, 30 bodova, ovi nose 8 uvrh glave. Sto ce to znaciti, na nama je da vidimo; zaboravis jednu tocku zarez, bod manje? :)[/quote]
Slazem se. Ne znam zasto nema 100 bodova, tako mi se cini lakse bodovati. A kasnije se to lako pomnozi sa koeficijentom.
IMO ovaj kol se mogao shvatiti ozbiljnije(od strane studenata). Imam dojam da je se za c-kol govorilo a lako cemo to i sl. Cini mi se da ce rezultati biti dosta losi;
Ongo (napisa): | No, sto se naseg kolokvija tice, neugodno me iznenadilo bodovanje; zadaci (2,3,4) imaju jako malo bodova. Dok su slicni predhodnih godina nosili po 25, 30 bodova, ovi nose 8 uvrh glave. Sto ce to znaciti, na nama je da vidimo; zaboravis jednu tocku zarez, bod manje?  |
Slazem se. Ne znam zasto nema 100 bodova, tako mi se cini lakse bodovati. A kasnije se to lako pomnozi sa koeficijentom.
IMO ovaj kol se mogao shvatiti ozbiljnije(od strane studenata). Imam dojam da je se za c-kol govorilo a lako cemo to i sl. Cini mi se da ce rezultati biti dosta losi;
_________________ Kad sam bila mala htjela sam biti statističarka
[tex]\omega \in \Omega[/tex] 
|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:51 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Ongo"]Mislim da je kolokvij bio relativno tezak (u odnosu na prosle godine). Prvi i cetvrti zadatak su bili poprilicno lagani (u prvom cu doduse izgubiti 2 boda... :( ), dok su drugi i osobito treci (u kojem sam, poput kolege, stavio < umjesto <=) bili znatno tezi (barem u mojoj grupi).
[/quote]
Potpisujem.
ja znam programirat, ali takodjer mogu reci da sam se iznenadila kad sam vidjela kolokvij. mislim, pripremala sam se po starim kolokvijima, a ono...puno teze od proslih godina..
a dobro, nema veze, ak padnem imam popravak...bar znam sta me ceka. :D
Ongo (napisa): | Mislim da je kolokvij bio relativno tezak (u odnosu na prosle godine). Prvi i cetvrti zadatak su bili poprilicno lagani (u prvom cu doduse izgubiti 2 boda... ), dok su drugi i osobito treci (u kojem sam, poput kolege, stavio < umjesto ⇐) bili znatno tezi (barem u mojoj grupi).
|
Potpisujem.
ja znam programirat, ali takodjer mogu reci da sam se iznenadila kad sam vidjela kolokvij. mislim, pripremala sam se po starim kolokvijima, a ono...puno teze od proslih godina..
a dobro, nema veze, ak padnem imam popravak...bar znam sta me ceka.
|
|
[Vrh] |
|
blader Gost
|
Postano: 10:06 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]
ps. nemojte mi skinit karmu,pliiiiz... neka ostane tu di je...[/quote]
Stari moj, baš super da te rješavanje kolokvija ispunilo i usrećilo, baš sam sretan zbog tebe. Tebi je pisanje programa "ludilo,super i zakon", mene usrećuju ipak neke druge stvari,
sorrow (napisa): |
ps. nemojte mi skinit karmu,pliiiiz... neka ostane tu di je... |
Stari moj, baš super da te rješavanje kolokvija ispunilo i usrećilo, baš sam sretan zbog tebe. Tebi je pisanje programa "ludilo,super i zakon", mene usrećuju ipak neke druge stvari,
|
|
[Vrh] |
|
pjesnik tužnog oka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:12 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
a bu bu... kako ti se to samo dogodilo...
znas,lipo je nac sta vise stvari koje bi te mogle veselit pa ces bit puno sritniji...
ako si lose napisa,zao mi je,stvarno je, ali uvik imas popravni,pa nije kraj svita...
mozda se cak i vidimo na tome popravnome,ko zna,ako sudbina tako odluci past cu kolokvi jer ce ispast da mi je sve krivo...
ali to ne znaci da ce me manje veselit pisat programe,pogotovo na kolokviju... tada san puno sritniji kada skuzin neki program nego kada ga doma onako bezveze pisen...
a bu bu... kako ti se to samo dogodilo...
znas,lipo je nac sta vise stvari koje bi te mogle veselit pa ces bit puno sritniji...
ako si lose napisa,zao mi je,stvarno je, ali uvik imas popravni,pa nije kraj svita...
mozda se cak i vidimo na tome popravnome,ko zna,ako sudbina tako odluci past cu kolokvi jer ce ispast da mi je sve krivo...
ali to ne znaci da ce me manje veselit pisat programe,pogotovo na kolokviju... tada san puno sritniji kada skuzin neki program nego kada ga doma onako bezveze pisen...
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:17 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
pametan momak,taj pjesnik... :wink:
karma ++... :lol:
isto kao da je moje misli projicira na post... ili barem slicno...
programiranje stvarno jest veliki uzivak...
a kolokviji,svi su more adrenalina, uzitak samo takav, pa nemoras ga dobro rijesit, popravak postoji,ali razmisli, kada dodjes tamo pa ne znas zadatak, i nakon nekog vrimena ga skuzis... preodlican osjecaj... ovo govorin okvirno,ne samo za programiranje... iako je programiranje puno otvorenije za improvizacije... uvik postoji jos mali milijun nacina na koji mozes napisat jedan program... 8)
pametan momak,taj pjesnik...
karma ++...
isto kao da je moje misli projicira na post... ili barem slicno...
programiranje stvarno jest veliki uzivak...
a kolokviji,svi su more adrenalina, uzitak samo takav, pa nemoras ga dobro rijesit, popravak postoji,ali razmisli, kada dodjes tamo pa ne znas zadatak, i nakon nekog vrimena ga skuzis... preodlican osjecaj... ovo govorin okvirno,ne samo za programiranje... iako je programiranje puno otvorenije za improvizacije... uvik postoji jos mali milijun nacina na koji mozes napisat jedan program...
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:33 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
....meni je C zakon i najzanimljiviji mi je predmet na prvoj godini...
to sto ga ne znam i sto ga padam, stvar je mog ne rada ali kaj sad..
ovaj kloki me malo sokiro jer pripremala sam se i ja po starim kolokvijima. mislim, zadnji i prvi su mi totalno ok, al ovaj 2 i 3 su me stiltali totalno..
tak da brijem da ja letim na popravni, al evo, bar cu znat sta trebam (ne)radit :)
....meni je C zakon i najzanimljiviji mi je predmet na prvoj godini...
to sto ga ne znam i sto ga padam, stvar je mog ne rada ali kaj sad..
ovaj kloki me malo sokiro jer pripremala sam se i ja po starim kolokvijima. mislim, zadnji i prvi su mi totalno ok, al ovaj 2 i 3 su me stiltali totalno..
tak da brijem da ja letim na popravni, al evo, bar cu znat sta trebam (ne)radit
|
|
[Vrh] |
|
Elipsa Forumaš(ica)

|
Postano: 13:59 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Trip, pa onda neces na popravni, prvi zadatak je 18 bodova, zadnji 8... (18+8) > 20 :D prolaz siguran...
Daj,molim te, nemoj i ti na popravni, bit ce mi prevelika guzva :roll:
Trip, pa onda neces na popravni, prvi zadatak je 18 bodova, zadnji 8... (18+ > 20 prolaz siguran...
Daj,molim te, nemoj i ti na popravni, bit ce mi prevelika guzva
|
|
[Vrh] |
|
|