Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 22:02 uto, 11. 10. 2005 Naslov: |
|
|
evo upravo stigle nove informacije. no ovo se ništa ne tiče matematike, već kako je ostatak PMFa odlučio. Radi se o sastanku fakultetskog kolegija, koji je donosio niz stvari, no pričalo se i o uvijetima prolaza na višu godinu. dakle samo taj dio:
[quote="Crlja"]- bio - uvijeti za prelaz s godine na godinu su smanjeni za jedan (bilo koji) kolegij. nisu rekli sta s onima kojima fale 2 kolegija
- kem - integracija u bolognu
- fiz - integracija u bolognu
- geog - nema uvjeta za prelaz iz prve u drugu godinu (svi automatski prolaze)
- geol - jos moraju odluciti, ali najvjerojatnije ce integrirati u bolognu[/quote]
dakle geografija se jedina odlučila za bezuvjetni prolaz.
evo upravo stigle nove informacije. no ovo se ništa ne tiče matematike, već kako je ostatak PMFa odlučio. Radi se o sastanku fakultetskog kolegija, koji je donosio niz stvari, no pričalo se i o uvijetima prolaza na višu godinu. dakle samo taj dio:
Crlja (napisa): | - bio - uvijeti za prelaz s godine na godinu su smanjeni za jedan (bilo koji) kolegij. nisu rekli sta s onima kojima fale 2 kolegija
- kem - integracija u bolognu
- fiz - integracija u bolognu
- geog - nema uvjeta za prelaz iz prve u drugu godinu (svi automatski prolaze)
- geol - jos moraju odluciti, ali najvjerojatnije ce integrirati u bolognu |
dakle geografija se jedina odlučila za bezuvjetni prolaz.
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:44 uto, 8. 8. 2006 Naslov: |
|
|
Zasto vas Bolonja [ :bu!: ] ne bi stigla? :-k Ove godine stize na drugu godinu, nagodinu na trecu, ne? :D
Mene zanima do kada ce se "povlaciti" apsolventi starog programa, jer ne vidim mehanizam kojim bismo njih rijesili. :neznam:
Zasto vas Bolonja [ ] ne bi stigla? Ove godine stize na drugu godinu, nagodinu na trecu, ne?
Mene zanima do kada ce se "povlaciti" apsolventi starog programa, jer ne vidim mehanizam kojim bismo njih rijesili.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
annna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
DarkLord Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Freddy Scollnic Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 15:05 uto, 5. 9. 2006 Naslov: |
|
|
oprosti ali jesi li proucio/la SVE obavijesti sa sluzbene stranice?
znam da je bilo puno toga, i dosta toga specificno za prof smjerove, a kako mi ne treba zbilja mi se to sad nejde gledati....
ali znam da zbilja puno pise i za nekoga da se samo MA# i 4 moraju slusati ponovno... ne znam za koga, doduse, ali to pogledaj ti...
obavijesti ces dobiti ako odes u desni stupac i kliknes na link obavijesti...
uostalom, uvijek se moze napisati molba ili odsetati do prodekanice i pitati NJU ako nesto nije jasno...
oprosti ali jesi li proucio/la SVE obavijesti sa sluzbene stranice?
znam da je bilo puno toga, i dosta toga specificno za prof smjerove, a kako mi ne treba zbilja mi se to sad nejde gledati....
ali znam da zbilja puno pise i za nekoga da se samo MA# i 4 moraju slusati ponovno... ne znam za koga, doduse, ali to pogledaj ti...
obavijesti ces dobiti ako odes u desni stupac i kliknes na link obavijesti...
uostalom, uvijek se moze napisati molba ili odsetati do prodekanice i pitati NJU ako nesto nije jasno...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:36 uto, 5. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]oprosti ali jesi li proucio/la SVE obavijesti sa sluzbene stranice?
ali znam da zbilja puno pise[/quote]
Za profesorske smjerove nema toliko obavjesti. Ima krdo drugih. Za nas smjer jasno pise: Tko ne skupi uvjete mora se saltati na novi program profesorskog smjera i polagati ispite razlike. Vecina mojih kolega sa prof. smjera je skupila dovoljan broj bodova sa 3.g., ali im je nazalost jos ostao UVIS. Ukoliko ga ne daju, slijedi ono vec gore navedeno.
Inzinjeri ako roknu UVIS, ne trebaju ga slusati, vec ga upisuju i polazu vec ukoliko to zele u 12.mj. Za MA3 i MA4 je drugacije, ali to smo mi vec svi dali(dajem glavu za tu tvrdnju).
Bilo mi lijepo da svi s mojega smjera odu do prodekanice i pokusaju mozda s njom to rijesiti i promjeniti na bolje.
Nesi (napisa): | oprosti ali jesi li proucio/la SVE obavijesti sa sluzbene stranice?
ali znam da zbilja puno pise |
Za profesorske smjerove nema toliko obavjesti. Ima krdo drugih. Za nas smjer jasno pise: Tko ne skupi uvjete mora se saltati na novi program profesorskog smjera i polagati ispite razlike. Vecina mojih kolega sa prof. smjera je skupila dovoljan broj bodova sa 3.g., ali im je nazalost jos ostao UVIS. Ukoliko ga ne daju, slijedi ono vec gore navedeno.
Inzinjeri ako roknu UVIS, ne trebaju ga slusati, vec ga upisuju i polazu vec ukoliko to zele u 12.mj. Za MA3 i MA4 je drugacije, ali to smo mi vec svi dali(dajem glavu za tu tvrdnju).
Bilo mi lijepo da svi s mojega smjera odu do prodekanice i pokusaju mozda s njom to rijesiti i promjeniti na bolje.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 21:56 uto, 5. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="hermione"][quote="Nesi"]oprosti ali jesi li proucio/la SVE obavijesti sa sluzbene stranice?
ali znam da zbilja puno pise[/quote]
Bilo mi lijepo da svi s mojega smjera odu do prodekanice i pokusaju mozda s njom to rijesiti i promjeniti na bolje.[/quote]
stima, IMO mislim da je to najbolje rjesenje - mozete predloziti isti sistem za prof smjer kao sto imaju ing - mogucnost polaganja bez slusanja...
hermione (napisa): | Nesi (napisa): | oprosti ali jesi li proucio/la SVE obavijesti sa sluzbene stranice?
ali znam da zbilja puno pise |
Bilo mi lijepo da svi s mojega smjera odu do prodekanice i pokusaju mozda s njom to rijesiti i promjeniti na bolje. |
stima, IMO mislim da je to najbolje rjesenje - mozete predloziti isti sistem za prof smjer kao sto imaju ing - mogucnost polaganja bez slusanja...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|