Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kolegiji prethodnici (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mililimi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 8 - 2

PostPostano: 20:48 uto, 18. 7. 2006    Naslov: Kolegiji prethodnici Citirajte i odgovorite

Zanima me ako neko zna ili ak mi moze reci di mogu saznati sto cu moci upisati iz 2. godine,ako sad ne uspijem dati na profesorskom smijeru-matematike analiticku geometriju i linearnu algebru tj. za sto su oni prethodnici?
Zanima me ako neko zna ili ak mi moze reci di mogu saznati sto cu moci upisati iz 2. godine,ako sad ne uspijem dati na profesorskom smijeru-matematike analiticku geometriju i linearnu algebru tj. za sto su oni prethodnici?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:51 uto, 18. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imas na sluzbenom webu, pod "studiji", popise kolegija. 8) Svaki kolegij je link na kojem dobijes opis, popis literature i kolegija prethodnika,... 8) Nisam siguran da je skroz azurirano, ali mislim da azurnije od toga neces naci on-line. :)

Koliko se sjecam, promjene koje su radjene se svode na smanjivanje popisa kolegija prethodnika za kolegije koji su vecinom na "profesorskom" smjeru, tako da se mozes samo ugodno iznenaditi kad vidis tocan popis ([b]ako[/b] je ovaj na sluzbenom webu stari). :D
Imas na sluzbenom webu, pod "studiji", popise kolegija. Cool Svaki kolegij je link na kojem dobijes opis, popis literature i kolegija prethodnika,... Cool Nisam siguran da je skroz azurirano, ali mislim da azurnije od toga neces naci on-line. Smile

Koliko se sjecam, promjene koje su radjene se svode na smanjivanje popisa kolegija prethodnika za kolegije koji su vecinom na "profesorskom" smjeru, tako da se mozes samo ugodno iznenaditi kad vidis tocan popis (ako je ovaj na sluzbenom webu stari). Very Happy

[Vrh]
betty
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 13:43 uto, 22. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanima me koji je sad na kraju sluzbeni i siguran popis kolegija prethodnika.. onaj pod studijima ili pod obavijestima, zato sto je ovaj pod obavijestima "skracen" i vise mi pase.. :D
zanima me koji je sad na kraju sluzbeni i siguran popis kolegija prethodnika.. onaj pod studijima ili pod obavijestima, zato sto je ovaj pod obavijestima "skracen" i vise mi pase.. Very Happy

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 14:34 uto, 22. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="betty"]zanima me koji je sad na kraju sluzbeni i siguran popis kolegija prethodnika.. onaj pod studijima ili pod obavijestima, zato sto je ovaj pod obavijestima "skracen" i vise mi pase.. :D[/quote]

pa onaj pod obavijestima (skraćen :cheerleader: ) je na stranicama faxa pa pretpostavljam da je taj

i meni taj paše jupiii
betty (napisa):
zanima me koji je sad na kraju sluzbeni i siguran popis kolegija prethodnika.. onaj pod studijima ili pod obavijestima, zato sto je ovaj pod obavijestima "skracen" i vise mi pase.. Very Happy

pa onaj pod obavijestima (skraćen Cheer-leader ) je na stranicama faxa pa pretpostavljam da je taj

i meni taj paše jupiii

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 0:22 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo ja imam jedno pitanje. dakle po novom stablu em2 nije za ništa predhodnik. dakle situacija je sljedeća, i vrlo moguća. netko položi sve osim em2 (bilo redovno bilo preko molbi) i sad sljedeće godine upisuje ponovno[color=darkred] prvu godinu [/color]jer je ovu pao. dakle on ima pravo upisati sve predmete s 2 plus tu em2. i uzmimo da počisti sve tj da položi sve to. dakle moje pitanje je sljedeće: što će on nakon toga upisati? drugu godinu (malo glupo jer je sve predmete s 2 već dao) ili 3 (što je isto glupo jer praktički onda nem 2 godinu)? ili tu postoji caka da je em2 više od 5 bodova? (nisam to provjerila :roll: ) ali opet onda se dolazi do tog da netko vuće 1 kolegij cijelo vrijeme
evo ja imam jedno pitanje. dakle po novom stablu em2 nije za ništa predhodnik. dakle situacija je sljedeća, i vrlo moguća. netko položi sve osim em2 (bilo redovno bilo preko molbi) i sad sljedeće godine upisuje ponovno prvu godinu jer je ovu pao. dakle on ima pravo upisati sve predmete s 2 plus tu em2. i uzmimo da počisti sve tj da položi sve to. dakle moje pitanje je sljedeće: što će on nakon toga upisati? drugu godinu (malo glupo jer je sve predmete s 2 već dao) ili 3 (što je isto glupo jer praktički onda nem 2 godinu)? ili tu postoji caka da je em2 više od 5 bodova? (nisam to provjerila Rolling Eyes ) ali opet onda se dolazi do tog da netko vuće 1 kolegij cijelo vrijeme

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:11 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bojim se da je stvarno bitna ta "caka" (smijes upisati max. 35 ECTS bodova po semestru) jer potjece iz Statuta Sveucilista, no moguce je i da ce se odobravati molbe za vise ako ti fali samo jedan kolegij. :? Nisam siguran sto Statut kaze po tom pitanju; mozes sama potraziti (Statut je dostupan na [url=http://www.unizg.hr/]sluzbenom siteu Sveucilista[/url]). :)

No, jasno je da bez "preskakanja godine" ne mozes rijesiti kolegije koje "vuces", tako da mi uopce nije nerealan scenarij upisa dva puta prve i odmah zatim trece godine. 8) Pitanje je samo kako ce nadlezni odluci(va)ti o tome. :?

Godine, barem nacelno, u Bolonji ne bi trebale igrati nikakvu ulogu, ne? ;)
Bojim se da je stvarno bitna ta "caka" (smijes upisati max. 35 ECTS bodova po semestru) jer potjece iz Statuta Sveucilista, no moguce je i da ce se odobravati molbe za vise ako ti fali samo jedan kolegij. Confused Nisam siguran sto Statut kaze po tom pitanju; mozes sama potraziti (Statut je dostupan na sluzbenom siteu Sveucilista). Smile

No, jasno je da bez "preskakanja godine" ne mozes rijesiti kolegije koje "vuces", tako da mi uopce nije nerealan scenarij upisa dva puta prve i odmah zatim trece godine. Cool Pitanje je samo kako ce nadlezni odluci(va)ti o tome. Confused

Godine, barem nacelno, u Bolonji ne bi trebale igrati nikakvu ulogu, ne? Wink

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
43 = 75 - 32

PostPostano: 9:33 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmm.
A zamislimo i ovaj scenarij (heh, ne treba bas puno maste ;))...

[b]Cvjetko ima polozen kolegij [latex]\beta _{01}[/latex] na fakultetu [latex]B[/latex]. Na fakultetu [latex]A[/latex] zbog nepolozenog kolegija [latex]\alpha _{01}[/latex] Cvjetko uopce ne moze upisati kolegij [latex]\alpha _{11}[/latex]. Medjutim, smijesno je ocito (i BAS SVATKO se slaze sa time) da je [latex]\alpha _{11} \subset \beta _{01}[/latex].[/b]

Sta da Cvjetko napravi? :roll:
Hmm.
A zamislimo i ovaj scenarij (heh, ne treba bas puno maste Wink)...

Cvjetko ima polozen kolegij na fakultetu . Na fakultetu zbog nepolozenog kolegija Cvjetko uopce ne moze upisati kolegij . Medjutim, smijesno je ocito (i BAS SVATKO se slaze sa time) da je .

Sta da Cvjetko napravi? Rolling Eyes

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:27 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ode prodekanici fakulteta A i pokusa isposlovati da mu se [latex]\beta_{01}[/latex] prizna umjesto [latex]\alpha_{11}[/latex]. Ali Cvjetko mora znati da je nasa Analiza™ jedina [b]prava[/b] analiza tak da se ne nada previse. Na fakultetu B sigurno nemaju [i]zavod_za_analizu[/i] kao registriranog korisnika foruma :cool:
Ode prodekanici fakulteta A i pokusa isposlovati da mu se prizna umjesto . Ali Cvjetko mora znati da je nasa Analiza™ jedina prava analiza tak da se ne nada previse. Na fakultetu B sigurno nemaju zavod_za_analizu kao registriranog korisnika foruma Cool

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 18:48 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ali Cvjetko mora znati da je nasa Analiza™ jedina [b]prava[/b] analiza tak da se ne nada previse.[/quote]
Ovo
[quote="Pericius"][b]Medjutim, smijesno je ocito (i BAS SVATKO se slaze sa time) da je [latex]\alpha _{11} \subset \beta _{01}[/latex].[/b][/quote]
nisan bezveze napisa.

Ne brini, rijec je o Opcoj fizici. 8)
krcko (napisa):
Ali Cvjetko mora znati da je nasa Analiza™ jedina prava analiza tak da se ne nada previse.

Ovo
Pericius (napisa):
Medjutim, smijesno je ocito (i BAS SVATKO se slaze sa time) da je .

nisan bezveze napisa.

Ne brini, rijec je o Opcoj fizici. Cool

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 23:09 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Aha, onda ima nade. Ajde onda Don Periciuse zajasi konja i trkom u prodekanat :bily:
Aha, onda ima nade. Ajde onda Don Periciuse zajasi konja i trkom u prodekanat Bily u akciji

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 11:11 čet, 31. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Aha, onda ima nade. Ajde onda Don Periciuse zajasi konja i trkom u prodekanat :cenzura:[/quote]

Pa nije to za mene! #-o
To je za Cvjetka. :wink:

8)
krcko (napisa):
Aha, onda ima nade. Ajde onda Don Periciuse zajasi konja i trkom u prodekanat :cenzura:

Pa nije to za mene! d'oh!
To je za Cvjetka. Wink

Cool

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum