Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mililimi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:51 uto, 18. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Imas na sluzbenom webu, pod "studiji", popise kolegija. 8) Svaki kolegij je link na kojem dobijes opis, popis literature i kolegija prethodnika,... 8) Nisam siguran da je skroz azurirano, ali mislim da azurnije od toga neces naci on-line. :)
Koliko se sjecam, promjene koje su radjene se svode na smanjivanje popisa kolegija prethodnika za kolegije koji su vecinom na "profesorskom" smjeru, tako da se mozes samo ugodno iznenaditi kad vidis tocan popis ([b]ako[/b] je ovaj na sluzbenom webu stari). :D
Imas na sluzbenom webu, pod "studiji", popise kolegija. Svaki kolegij je link na kojem dobijes opis, popis literature i kolegija prethodnika,... Nisam siguran da je skroz azurirano, ali mislim da azurnije od toga neces naci on-line.
Koliko se sjecam, promjene koje su radjene se svode na smanjivanje popisa kolegija prethodnika za kolegije koji su vecinom na "profesorskom" smjeru, tako da se mozes samo ugodno iznenaditi kad vidis tocan popis (ako je ovaj na sluzbenom webu stari).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
betty Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:11 uto, 29. 8. 2006 Naslov: |
|
|
Bojim se da je stvarno bitna ta "caka" (smijes upisati max. 35 ECTS bodova po semestru) jer potjece iz Statuta Sveucilista, no moguce je i da ce se odobravati molbe za vise ako ti fali samo jedan kolegij. :? Nisam siguran sto Statut kaze po tom pitanju; mozes sama potraziti (Statut je dostupan na [url=http://www.unizg.hr/]sluzbenom siteu Sveucilista[/url]). :)
No, jasno je da bez "preskakanja godine" ne mozes rijesiti kolegije koje "vuces", tako da mi uopce nije nerealan scenarij upisa dva puta prve i odmah zatim trece godine. 8) Pitanje je samo kako ce nadlezni odluci(va)ti o tome. :?
Godine, barem nacelno, u Bolonji ne bi trebale igrati nikakvu ulogu, ne? ;)
Bojim se da je stvarno bitna ta "caka" (smijes upisati max. 35 ECTS bodova po semestru) jer potjece iz Statuta Sveucilista, no moguce je i da ce se odobravati molbe za vise ako ti fali samo jedan kolegij. Nisam siguran sto Statut kaze po tom pitanju; mozes sama potraziti (Statut je dostupan na sluzbenom siteu Sveucilista).
No, jasno je da bez "preskakanja godine" ne mozes rijesiti kolegije koje "vuces", tako da mi uopce nije nerealan scenarij upisa dva puta prve i odmah zatim trece godine. Pitanje je samo kako ce nadlezni odluci(va)ti o tome.
Godine, barem nacelno, u Bolonji ne bi trebale igrati nikakvu ulogu, ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|