Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:57 pon, 12. 6. 2006 Naslov: Re: Selidba - korisni savjeti |
|
|
[quote="Ivančica"]Uskoro se selim iz topline roditeljskog doma... u hladnoću i samoću podstanarstva.[/quote]
Zar nemas bas nikakvu mogucnost uzeti kredit, pa svoj stan? :-k Rata bi ti bila u rangu podstanarstva, a na kraju bi ipak imala [b]svoj[/b] stan. 8)
[quote="Ivančica"]Dobro bi mi došli svi savjeti... a posebice oni koji se tiču nabrajanja stvari koje moram ponijeti, nabaviti ili kupiti, a koje u ovom trenutku nisu baš očite.[/quote]
Cetkica za zube. :perezube2: :gg:
Ako se nisi bas posvadjala s roditeljima, lako ces se vratiti po ono sto ti fali. :) Inace, ponesto osnovnog sudja, odjeca, kozmetika, posteljina,... ostalo nabavis "u hodu". 8) Ducani rade svaki dan, pa i ako nesto zaboravis... :kidam:
Ako vec ides u podstanare, bolje je da imas sto manje toga. :?
Ivančica (napisa): | Uskoro se selim iz topline roditeljskog doma... u hladnoću i samoću podstanarstva. |
Zar nemas bas nikakvu mogucnost uzeti kredit, pa svoj stan? Rata bi ti bila u rangu podstanarstva, a na kraju bi ipak imala svoj stan.
Ivančica (napisa): | Dobro bi mi došli svi savjeti... a posebice oni koji se tiču nabrajanja stvari koje moram ponijeti, nabaviti ili kupiti, a koje u ovom trenutku nisu baš očite. |
Cetkica za zube.
Ako se nisi bas posvadjala s roditeljima, lako ces se vratiti po ono sto ti fali. Inace, ponesto osnovnog sudja, odjeca, kozmetika, posteljina,... ostalo nabavis "u hodu". Ducani rade svaki dan, pa i ako nesto zaboravis...
Ako vec ides u podstanare, bolje je da imas sto manje toga.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
wookie Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bla bla Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:27 pet, 16. 6. 2006 Naslov: |
|
|
pa ako piješ kavu kupi[size=7](ili mazni doma :twisted: )[/size] đezvu[size=9](kak se pravilno kaže )[/size] za kavu,pribor za jelo,lonce,šalice,čačkalice...
pribor za žensko uljepšavanje (npr.depilacija :arrow: ah dolazi ljeto :wink: )
prašak za suđe,deterđent...
[size=12]pitaj se što nosiš sa sobom kada ideš na more ili na skijanje [/size][size=7]mada sumnjam da će ti sada trebati skije[/size] :P :P
pa ako piješ kavu kupi(ili mazni doma ) đezvu(kak se pravilno kaže ) za kavu,pribor za jelo,lonce,šalice,čačkalice...
pribor za žensko uljepšavanje (npr.depilacija ah dolazi ljeto )
prašak za suđe,deterđent...
pitaj se što nosiš sa sobom kada ideš na more ili na skijanje mada sumnjam da će ti sada trebati skije
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol: