Idealno bi bilo da nas je troje (mozda 4),
da cijena bude do 750 kn (100 eura) mjeseèno + režije,
da je stan "u redu" te da je pristojno opremljen,
te da nije daleko od faksa.
Par informacija o meni:
Brucoš,
iz Dubrovnika,
fin mladić finih manira,
korektan,
uvijek spreman pomoći, :D
voli čitati,
profinjenog ukusa,
posjeduje pristojnu kolekciju najraznovrsnije glazbe i filmova, serija itd,
njegovi glazbeni interesi sežu od klasiène glazbe (Eric Satie, Andre Rieu, ...), jazza (Chick Corea, Charlie Haden, Keiko Matsui, ...), filmske glazbe (Yann Tiersen, Michael Nyman, Philip Glass, ...) do raznih nijansi trip-hopa, ambijentalne i experimentalne glazbe (Hooverphonic, Morcheeba, Mogwai, Wim Mertens, Andreas Vollenweider, Bel Canto, Deep Forest, Goran Bregovic, Rhea's Obsession, Gus Gus, ...),
od filmova voli dosta "starih filmova" - klasika (filmovi sa Humphrey Bogartom, Katharine Hepburn, ..., neki Hitchcockovi, ...), od novijih poglavito Tarantinove filmove (Pulp Fiction, Kill Bill Vol. 1 i 2); The Shawshank Redemption, The Green Mile, Croupier, The Piano, The Thomas Crown Affair, Before Sunset, Donnie Darko, dosta filmova sa Hopkinsom (Shadowlands, Legends of the Fall, Remains of the Day, Meet Joe Black, Hearts in Atlantis) i još par drugih... :wink:
...
Ja cu biti u Zagrebu na prijemnima (13.07) pa bi poslije (kada vidim da sam upao i upisem se :) ) dakle 14. i 15. mogli traziti stan preko oglasnika i sl.
Mail: ne2luka@index.hr
MOB: 098 948 24 87
Idealno bi bilo da nas je troje (mozda 4),
da cijena bude do 750 kn (100 eura) mjeseèno + režije,
da je stan "u redu" te da je pristojno opremljen,
te da nije daleko od faksa.
Par informacija o meni:
Brucoš,
iz Dubrovnika,
fin mladić finih manira,
korektan,
uvijek spreman pomoći,
voli čitati,
profinjenog ukusa,
posjeduje pristojnu kolekciju najraznovrsnije glazbe i filmova, serija itd,
njegovi glazbeni interesi sežu od klasiène glazbe (Eric Satie, Andre Rieu, ...), jazza (Chick Corea, Charlie Haden, Keiko Matsui, ...), filmske glazbe (Yann Tiersen, Michael Nyman, Philip Glass, ...) do raznih nijansi trip-hopa, ambijentalne i experimentalne glazbe (Hooverphonic, Morcheeba, Mogwai, Wim Mertens, Andreas Vollenweider, Bel Canto, Deep Forest, Goran Bregovic, Rhea's Obsession, Gus Gus, ...),
od filmova voli dosta "starih filmova" - klasika (filmovi sa Humphrey Bogartom, Katharine Hepburn, ..., neki Hitchcockovi, ...), od novijih poglavito Tarantinove filmove (Pulp Fiction, Kill Bill Vol. 1 i 2); The Shawshank Redemption, The Green Mile, Croupier, The Piano, The Thomas Crown Affair, Before Sunset, Donnie Darko, dosta filmova sa Hopkinsom (Shadowlands, Legends of the Fall, Remains of the Day, Meet Joe Black, Hearts in Atlantis) i još par drugih...
...
Ja cu biti u Zagrebu na prijemnima (13.07) pa bi poslije (kada vidim da sam upao i upisem se ) dakle 14. i 15. mogli traziti stan preko oglasnika i sl.
Mail: ne2luka@index.hr
MOB: 098 948 24 87
_________________ There are no eternal facts, as there are no absolute truths. -- Friedrich Nietzsche, Human, All-too-Human
|