[quote="vsego"][quote="hexy"]Do kad moram prijavit LA i EM ako želim odgovarati 27.06. odnosno 4.07.?[/quote]
Za pismene vrijedi pravilo: do 12 sati (tj. do podneva), 3 [b]radna[/b] dana prije pismenog. :? Zbog ISVUa, mislim da isto vrijedi i za kolokvirane studente, ali nisam siguran... :(
[quote="hexy"]I do kad mogu odjavit LA ako je ne kolokviram a ne želim na pismeni u prvom roku???[/quote]
Mislim da ispit mozes odjaviti do 12 sati jedan radni dan prije pismenog. :) Neka me netko ispravi ako grijesim... :roll:[/quote]
cisto malo, ali to je interna stvar :)
naime, sto se LA2 (SAMO NJE) tice, rok za prijavu prvog roka je malo pomaknut...
upravo zbog toga sto je kolokvij u ponedjeljak... tako da, sluzbeni rok za prijavu ispita D razreda je 3 radna dana prije, sto znaci zadnji dan je utorak do 12 (jer je cetvrtak neradni)
ali za sve koji prijavljuju LA2 nakon sto vide rezultate drugog kolokvija, rok je srijeda u 12 (mislim da su rekli da ce rezultati biti do tada, ako ne, onda je nakon rezultata, ako sam ja uspjela dobro shvatiti :) )
no, to vrijedi samo i jedino za LA2
NE za LA1!!!!
vsego (napisa): | hexy (napisa): | Do kad moram prijavit LA i EM ako želim odgovarati 27.06. odnosno 4.07.? |
Za pismene vrijedi pravilo: do 12 sati (tj. do podneva), 3 radna dana prije pismenog. Zbog ISVUa, mislim da isto vrijedi i za kolokvirane studente, ali nisam siguran...
hexy (napisa): | I do kad mogu odjavit LA ako je ne kolokviram a ne želim na pismeni u prvom roku??? |
Mislim da ispit mozes odjaviti do 12 sati jedan radni dan prije pismenog. Neka me netko ispravi ako grijesim... |
cisto malo, ali to je interna stvar
naime, sto se LA2 (SAMO NJE) tice, rok za prijavu prvog roka je malo pomaknut...
upravo zbog toga sto je kolokvij u ponedjeljak... tako da, sluzbeni rok za prijavu ispita D razreda je 3 radna dana prije, sto znaci zadnji dan je utorak do 12 (jer je cetvrtak neradni)
ali za sve koji prijavljuju LA2 nakon sto vide rezultate drugog kolokvija, rok je srijeda u 12 (mislim da su rekli da ce rezultati biti do tada, ako ne, onda je nakon rezultata, ako sam ja uspjela dobro shvatiti )
no, to vrijedi samo i jedino za LA2
NE za LA1!!!!
_________________ It's not who you love. It's how.
|