Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni prof. šiftar
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 19:28 pet, 9. 7. 2004    Naslov: usmeni prof. šiftar Citirajte i odgovorite

na kaj obratit pozornost kod ućenja la2, tj kaj voli priupitai? dokazi?
na kaj obratit pozornost kod ućenja la2, tj kaj voli priupitai? dokazi?

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 19:14 uto, 13. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dajte pipl, zar nema nitko koje frisko iskustvo da podijeli s nama..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 22:04 uto, 13. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rea"]Dajte pipl, zar nema nitko koje frisko iskustvo da podijeli s nama..[/quote]

nije bas da ide na dokaze bas i ne pita dokaze...pita vise u dubinu nakon postavljenog prvog pitanja neznam recimo pita te sto je rang matrice?Onda mu ti odgovoris sto je rang onda te recimo pita nesto dalje sto je povezano sa rnagom matrice i tako ide u tu dubinu...

Ispitivanja nisu posebno strsna ali jednostavno trebas jako dobro znat boljeznicu eto nadam se da sam pomogla..... :lol:
rea (napisa):

nije bas da ide na dokaze bas i ne pita dokaze...pita vise u dubinu nakon postavljenog prvog pitanja neznam recimo pita te sto je rang matrice?Onda mu ti odgovoris sto je rang onda te recimo pita nesto dalje sto je povezano sa rnagom matrice i tako ide u tu dubinu...

Ispitivanja nisu posebno strsna ali jednostavno trebas jako dobro znat boljeznicu eto nadam se da sam pomogla..... Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Ashley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 9:44 sri, 14. 7. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moras sve povezati i ono sto smo radili na predavanjima primijeniti na nesto novo. (To uglavnom za vecu ocijenu.) Nije teko strasno ako dobro baratas gradivom. Kad vidi da razumijes, bez problema ti da dobru ocijenu. Mene je pitao jedan trvijalni dokaz, samo da ga prepricam, a inace je trazio primjere za raznorazne stvari, skalarni produkt, minimalni polinom...
Moras sve povezati i ono sto smo radili na predavanjima primijeniti na nesto novo. (To uglavnom za vecu ocijenu.) Nije teko strasno ako dobro baratas gradivom. Kad vidi da razumijes, bez problema ti da dobru ocijenu. Mene je pitao jedan trvijalni dokaz, samo da ga prepricam, a inace je trazio primjere za raznorazne stvari, skalarni produkt, minimalni polinom...

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 20:36 pon, 12. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo ja imam problem: odgovaram kod profesora šiftara al nisam slušala njegova predavanja. tako da mi ovi savjeti da moram znat dobro njegovu bilježnicu baš ne pomaže. jel bi neko mogo reć na čemu se više zadržava/daje veću važnost, bilo što što vam padne na pamet, ja imam svoju bilježnicu (predavao mi je prof antonić) ali ne znam kolko će mi pomoć, možda da učim iz horvatića? :beg:
evo ja imam problem: odgovaram kod profesora šiftara al nisam slušala njegova predavanja. tako da mi ovi savjeti da moram znat dobro njegovu bilježnicu baš ne pomaže. jel bi neko mogo reć na čemu se više zadržava/daje veću važnost, bilo što što vam padne na pamet, ja imam svoju bilježnicu (predavao mi je prof antonić) ali ne znam kolko će mi pomoć, možda da učim iz horvatića? Molim, kumim i preklinjem!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum