Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

drugi put pad

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šah-mat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 8:05 sri, 7. 6. 2006    Naslov: drugi put pad Citirajte i odgovorite

Može li mi netko reći koja se točno prava izgube ako se padne drugi put ista godina, jer ostane pravo na student servis.
Može li mi netko reći koja se točno prava izgube ako se padne drugi put ista godina, jer ostane pravo na student servis.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 11:18 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Re: drugi put pad Citirajte i odgovorite

[quote="Šah-mat"]Može li mi netko reći koja se točno prava izgube ako se padne drugi put ista godina, jer ostane pravo na student servis.[/quote]

o ovome je vec bilo govora na forumu pa malo potrazi na trazilici

izgubis koliko znam pravo na studnet servis i izgubis pravo na iksicu ako se ne varam ali znam da ti pravo na zdravstveno i pokaz ostaju iz nekog meni nepoznatog razloga :roll: :wink:
Šah-mat (napisa):

o ovome je vec bilo govora na forumu pa malo potrazi na trazilici

izgubis koliko znam pravo na studnet servis i izgubis pravo na iksicu ako se ne varam ali znam da ti pravo na zdravstveno i pokaz ostaju iz nekog meni nepoznatog razloga Rolling Eyes Wink

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:18 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

AFAIK izgubi se pravo na studiranje uz potporu ministarstva.
AFAIK izgubi se pravo na studiranje uz potporu ministarstva.

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:31 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Re: drugi put pad Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
izgubis koliko znam pravo na studnet servis i izgubis pravo na iksicu ako se ne varam [/quote]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
E ovo još nisam znala. :shock:
bily (napisa):

izgubis koliko znam pravo na studnet servis i izgubis pravo na iksicu ako se ne varam

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
E ovo još nisam znala. Shocked

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:35 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@bily bio sam tražio, i našao ali ništa konkretno nije bilo rečeno.
Znam da izgubim potporu ministarstva, dali je ponovo dobijem kad upišem treću ili je izgubim do kraja studija
@bily bio sam tražio, i našao ali ništa konkretno nije bilo rečeno.
Znam da izgubim potporu ministarstva, dali je ponovo dobijem kad upišem treću ili je izgubim do kraja studija

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 12:00 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja mislim da je potpuno izgubiš... možda postoji neka finta da ak imaš velik prosjek da ti ga vrate...
ja mislim da je potpuno izgubiš... možda postoji neka finta da ak imaš velik prosjek da ti ga vrate...

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 12:02 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Re: drugi put pad Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"][quote="bily"]
izgubis koliko znam pravo na studnet servis i izgubis pravo na iksicu ako se ne varam [/quote]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
E ovo još nisam znala. :shock:[/quote]

Ne izgubis pravo na student servis!!!! (Ja najbolje znam :))
A uz potporu ministarstva si ponovo kad upises slijedecu godinu. Onda dobijes i x-icu i sve, osim ako studiras dulje od 6 godina. Onda si uz potporu ministarstva al nemas vise nis na x-ici. To ti je sve provjereno iz prve ruke :oops:

I btw, kolko znam, tako je samo na nasem faksu, bilo gdje drugdje bi izgubio pravo na potporu ministarstva nakon sto dvaput padnes istu godinu (osim na gradjevini, ako se ne varam)
andreao (napisa):
bily (napisa):

izgubis koliko znam pravo na studnet servis i izgubis pravo na iksicu ako se ne varam

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
E ovo još nisam znala. Shocked

Ne izgubis pravo na student servis!!!! (Ja najbolje znam Smile)
A uz potporu ministarstva si ponovo kad upises slijedecu godinu. Onda dobijes i x-icu i sve, osim ako studiras dulje od 6 godina. Onda si uz potporu ministarstva al nemas vise nis na x-ici. To ti je sve provjereno iz prve ruke Embarassed

I btw, kolko znam, tako je samo na nasem faksu, bilo gdje drugdje bi izgubio pravo na potporu ministarstva nakon sto dvaput padnes istu godinu (osim na gradjevini, ako se ne varam)

[Vrh]
Šah-mat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:07 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a koliko bi morao plaćati godinu, čuo sam da se za ponavljanje plaća manja školarina. Jel ovo za student servis sigurno
a koliko bi morao plaćati godinu, čuo sam da se za ponavljanje plaća manja školarina. Jel ovo za student servis sigurno

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 13:01 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Šah-mat"]a koliko bi morao plaćati godinu, čuo sam da se za ponavljanje plaća manja školarina. Jel ovo za student servis sigurno[/quote]

koliko je bila zadnja informacija to je negdje oko 5000kn
ali vjerujem da ce ti allice to najbolje znat :lol:
Šah-mat (napisa):

koliko je bila zadnja informacija to je negdje oko 5000kn
ali vjerujem da ce ti allice to najbolje znat Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 13:28 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Šah-mat"]a koliko bi morao plaćati godinu, čuo sam da se za ponavljanje plaća manja školarina. Jel ovo za student servis sigurno[/quote]

Nekad davno (prije cca 3 godine) se pad placao pola cijene, ali eto to vec par godina nije tako (na nasem faksu) - sad se placa puna cijena bez obzira je li pad ili ne. Mislim da se fax ove godine placao 5500kn, nije 100% sigurno, to pitaj u referadi. Koliko znam, cijene nebi trebale rast ove godine (iako je bilo govora da ce fax poskupit), ali i to za svaki slucaj pitaj u referadi - oni bi trebali znat.
Za student servis je 100% sigurno, jer ti je za to dovoljno da imas status redovnog studenta (ne nuzno uz potporu ministarstva). Ja sam prosle godine bez problema radila preko student servisa iako nisam bila uz potporu.

E da, i ako ces morat placat, to mozes u 3 rate. Prva je obicno najveca (kad sam ja placala, godina je bila 5000kn, pa mi je to bilo 2000+1500+1500), i moras ju platit odmah na upisu, drugu do kraja prvog semestra, a trecu do kraja drugog semestra.
Šah-mat (napisa):

Nekad davno (prije cca 3 godine) se pad placao pola cijene, ali eto to vec par godina nije tako (na nasem faksu) - sad se placa puna cijena bez obzira je li pad ili ne. Mislim da se fax ove godine placao 5500kn, nije 100% sigurno, to pitaj u referadi. Koliko znam, cijene nebi trebale rast ove godine (iako je bilo govora da ce fax poskupit), ali i to za svaki slucaj pitaj u referadi - oni bi trebali znat.
Za student servis je 100% sigurno, jer ti je za to dovoljno da imas status redovnog studenta (ne nuzno uz potporu ministarstva). Ja sam prosle godine bez problema radila preko student servisa iako nisam bila uz potporu.

E da, i ako ces morat placat, to mozes u 3 rate. Prva je obicno najveca (kad sam ja placala, godina je bila 5000kn, pa mi je to bilo 2000+1500+1500), i moras ju platit odmah na upisu, drugu do kraja prvog semestra, a trecu do kraja drugog semestra.

Zadnja promjena: allllice; 19:09 sri, 7. 6. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 13:35 sri, 7. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usput, to vrijedi za studente koji nisu po bolonji.
Za bolonjce stvarno ne znam kako to sve ide, jer oni imaju neka ogranicenja koja ne-bolonjci nemaju.
Usput, to vrijedi za studente koji nisu po bolonji.
Za bolonjce stvarno ne znam kako to sve ide, jer oni imaju neka ogranicenja koja ne-bolonjci nemaju.

[Vrh]
Šah-mat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 8:57 čet, 8. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa to me i brine, sada nisam bolonja, ali ako padnem upadam u nju. (riječ je o drugoj godini)
Pa to me i brine, sada nisam bolonja, ali ako padnem upadam u nju. (riječ je o drugoj godini)

[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 28 - 4

PostPostano: 11:53 pet, 9. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E to ti onda vjerojatno nijedan student ne zna odgovorit, mozemo ti samo reci kako je bilo do sad. Probaj pitat dekana, iako su velike sanse da jos uvijek nitko nista ne zna jer se s bolonjom, kolko mi se cini, sve rjesava u hodu. A sto se tice pada.... daj sve od sebe da ti se to ne desi. Sretno!
E to ti onda vjerojatno nijedan student ne zna odgovorit, mozemo ti samo reci kako je bilo do sad. Probaj pitat dekana, iako su velike sanse da jos uvijek nitko nista ne zna jer se s bolonjom, kolko mi se cini, sve rjesava u hodu. A sto se tice pada.... daj sve od sebe da ti se to ne desi. Sretno!

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 16:56 pon, 12. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

za student servis ti i ja mogu potvrdit da je to 100% tocno sto je rekla allice(znaci mozes radit preko njega). platit ces 5500kn pad. ako das uvjet,vraca ti se Xica(mislim lova na njoj) i vise ne placas godinu. eh sad ako si ju i prije placala to je druga prica,koju ja ne znam :?

ps.cijela ta prica ti izlazi iz cinjenice da prirodoslovni fakulteti nemaju program izvanrednog studiranja pa onda ti i ako izgubis neka prava,neka ti ostaju(zet,sc,..)
za student servis ti i ja mogu potvrdit da je to 100% tocno sto je rekla allice(znaci mozes radit preko njega). platit ces 5500kn pad. ako das uvjet,vraca ti se Xica(mislim lova na njoj) i vise ne placas godinu. eh sad ako si ju i prije placala to je druga prica,koju ja ne znam Confused

ps.cijela ta prica ti izlazi iz cinjenice da prirodoslovni fakulteti nemaju program izvanrednog studiranja pa onda ti i ako izgubis neka prava,neka ti ostaju(zet,sc,..)

[Vrh]
plavooka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 10:10 uto, 13. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

..stize odgovor iz osobnog iskustva.. :oops: ..moras platit godinu (to je trenutno 5000 kn).. i gubis prava na prehranu.. ostalo sve imas, i zdravstveno i sc, i zet..
.. kad upises 3. godinu opet studiras uz potporu ministarstva i vracaju se sva prava.. :) barem su mi tako rekle tete u referadi..
..stize odgovor iz osobnog iskustva.. Embarassed ..moras platit godinu (to je trenutno 5000 kn).. i gubis prava na prehranu.. ostalo sve imas, i zdravstveno i sc, i zet..
.. kad upises 3. godinu opet studiras uz potporu ministarstva i vracaju se sva prava.. Smile barem su mi tako rekle tete u referadi..

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum