Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

matematika računalom

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 14:26 pet, 8. 10. 2004    Naslov: matematika računalom Citirajte i odgovorite

Zna li netko ista o ovom kolegiju (matematika racunalom). O cemu se tu radi i slicno. :?:
Zna li netko ista o ovom kolegiju (matematika racunalom). O cemu se tu radi i slicno. Question

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 19:23 pon, 11. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pise na oglasnoj ploci

ovako odokativno - ucit ce nas LaTeX, Maple, Mathematicu
i kako pisati znanstveni rad

bar su to stvari koje sam upamtila s oglasne ploce

inace, [color=red][size=18][b]sastanak za one koji su upisali/ce upisati je u utorak (sutra) u 14h u kabinetu prof. Cerina[/b][/size][/color] - o dogovoru oko rasporeda...
pise na oglasnoj ploci

ovako odokativno - ucit ce nas LaTeX, Maple, Mathematicu
i kako pisati znanstveni rad

bar su to stvari koje sam upamtila s oglasne ploce

inace, sastanak za one koji su upisali/ce upisati je u utorak (sutra) u 14h u kabinetu prof. Cerina - o dogovoru oko rasporeda...

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 3

PostPostano: 14:57 sri, 13. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i sto je bilo na tom sastanku...koji su kriteriji za mene da upisem ili samo padobranski slusam taj kolegij???(za one koji ne zanju, ja nisam s MO :crazy: )
i sto je bilo na tom sastanku...koji su kriteriji za mene da upisem ili samo padobranski slusam taj kolegij???(za one koji ne zanju, ja nisam s MO Danas sam lud(a)... )

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 13:20 čet, 14. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. nastava je petkom 16-20 u praktikumu 3 (veliki win) (vise manje jedini termin koji se zbilja nije klao sa rasporedima kolega pristunih na dogovoru)

2. niste obavezni dolaziti, a obzirom da je nastava u praktikumu, mislim da prof. nece imati nista protiv 'padobranaca' :g:

i dalje nije znao bas reci, jer do sada nikada nije imao toliku navalu (sada je oko 10tak ili vise ljudi zainteresirano, a dosadasnji postignuti maximum studenata = 2 pa su imali nastavu u prof. kabinetu)
tako da je prof. rekao da mora izrorganizirati kako ce to predavati kada to nece moci biti po sistemu - sjednite oko mene pa cemo skupa raditi :g:

eto, vidimo se u petak, pa cemo znati detaljnije :g:
1. nastava je petkom 16-20 u praktikumu 3 (veliki win) (vise manje jedini termin koji se zbilja nije klao sa rasporedima kolega pristunih na dogovoru)

2. niste obavezni dolaziti, a obzirom da je nastava u praktikumu, mislim da prof. nece imati nista protiv 'padobranaca' Mr. Green

i dalje nije znao bas reci, jer do sada nikada nije imao toliku navalu (sada je oko 10tak ili vise ljudi zainteresirano, a dosadasnji postignuti maximum studenata = 2 pa su imali nastavu u prof. kabinetu)
tako da je prof. rekao da mora izrorganizirati kako ce to predavati kada to nece moci biti po sistemu - sjednite oko mene pa cemo skupa raditi Mr. Green

eto, vidimo se u petak, pa cemo znati detaljnije Mr. Green

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 11 - 3

PostPostano: 7:30 sri, 20. 10. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

super, hvala za informaciju...
i bily jesi ti sigurna da si ti postala taj post, jer zakleo bi se da sam ja nesto tako napisao...admini, jel mozda to neka greska ili sta??
super, hvala za informaciju...
i bily jesi ti sigurna da si ti postala taj post, jer zakleo bi se da sam ja nesto tako napisao...admini, jel mozda to neka greska ili sta??

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Mojo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 19:02 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li ima tu itko tko ove godine pohadja ovaj predmet? ako ima netko tu na forumu, molio bih da mi kaze sto smo radili ovaj semestar, i da li je profesor djelio ikakve zadatke, nisan bia odavno... :oops:
da li ima tu itko tko ove godine pohadja ovaj predmet? ako ima netko tu na forumu, molio bih da mi kaze sto smo radili ovaj semestar, i da li je profesor djelio ikakve zadatke, nisan bia odavno... Embarassed

[Vrh]
Mojo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 10:17 čet, 4. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajde ljudi... pa da nema niko tu na forumu ko pohadja ovaj kolegij? treba mi odgovor brzo...
ajde ljudi... pa da nema niko tu na forumu ko pohadja ovaj kolegij? treba mi odgovor brzo...

[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
24 = 28 - 4

PostPostano: 16:52 čet, 4. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle.... na pocetku smo dobili svatko po poglavlje iz jedne knjige koju smo trebali prebaciti u LaTeX. Nakon toga je zadatak bio sve dokaze iz dobivenog poglavlja dokazati u Mathematici. A ovaj tjedan smo dobili i "zavrsnu zadacu" koja ima 5 zadataka za dokazati.
Dakle.... na pocetku smo dobili svatko po poglavlje iz jedne knjige koju smo trebali prebaciti u LaTeX. Nakon toga je zadatak bio sve dokaze iz dobivenog poglavlja dokazati u Mathematici. A ovaj tjedan smo dobili i "zavrsnu zadacu" koja ima 5 zadataka za dokazati.

[Vrh]
Mojo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 10:58 čet, 22. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li je mozda itko bio jucer na predaji zadataka, pa zna da li je profesor rekao kada ce bit predaja zadace za ove koji nisu bili?
da li je mozda itko bio jucer na predaji zadataka, pa zna da li je profesor rekao kada ce bit predaja zadace za ove koji nisu bili?

[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
24 = 28 - 4

PostPostano: 13:12 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam bila na usmenom sad u srijedu, nije nista rekao za slijedeci termin. Najbolje ti je da posaljes mail profesoru, on ce ti reci kad je slijedeci termin.
Ja sam bila na usmenom sad u srijedu, nije nista rekao za slijedeci termin. Najbolje ti je da posaljes mail profesoru, on ce ti reci kad je slijedeci termin.

[Vrh]
hexy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:39 pon, 26. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze mi netko reci, je li taj predmet jako tezak ? Mozda bih ga sad na jesen upisala kao izborni pa me zanima opci dojam studenata :))
hvala
Moze mi netko reci, je li taj predmet jako tezak ? Mozda bih ga sad na jesen upisala kao izborni pa me zanima opci dojam studenata Smile)
hvala

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:07 uto, 27. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hexy"]Moze mi netko reci, je li taj predmet jako tezak ? Mozda bih ga sad na jesen upisala kao izborni pa me zanima opci dojam studenata :))[/quote]

Kory je svojedobno pokrenula [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=4920]ovu lijepu incijativu[/url]... :D
hexy (napisa):
Moze mi netko reci, je li taj predmet jako tezak ? Mozda bih ga sad na jesen upisala kao izborni pa me zanima opci dojam studenata Smile)

Kory je svojedobno pokrenula ovu lijepu incijativu... Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum