Odes na "New Project" i tamo mislim imas "C console application" ili nesto sl. Prodjes kroz wizard na kojem iskljucis vise/manje sve opcije kojima bi on tebi volio olaksati tvoj "projekt" (npr. da ti sam izdeklarira main i sl), mislim da ti uvali jos i header fajl pride al se vise ne sijecam, al u svakom slucaju dalje samo pises po main.c ili kako ti se vec zove glavni fajl u projektu?
I da.. Kao sto veky rece, VC++ jest malko pretjeran za ono sto ce ti trebati na faxu (iako ima jako lijep debuger). Kao alternativa vekijevom borlandovom mozda bih preporucio [url=http://www.delorie.com/djgpp/]DJGPP[/url]. Po potrebi dolazi sa dosta dobri suceljem.
Jos jednostavnije (i bolje) rjesenje bi bilo da nabavi Knoppix cd i bootas njega kad radis?
Odes na "New Project" i tamo mislim imas "C console application" ili nesto sl. Prodjes kroz wizard na kojem iskljucis vise/manje sve opcije kojima bi on tebi volio olaksati tvoj "projekt" (npr. da ti sam izdeklarira main i sl), mislim da ti uvali jos i header fajl pride al se vise ne sijecam, al u svakom slucaju dalje samo pises po main.c ili kako ti se vec zove glavni fajl u projektu?
I da.. Kao sto veky rece, VC++ jest malko pretjeran za ono sto ce ti trebati na faxu (iako ima jako lijep debuger). Kao alternativa vekijevom borlandovom mozda bih preporucio DJGPP. Po potrebi dolazi sa dosta dobri suceljem.
Jos jednostavnije (i bolje) rjesenje bi bilo da nabavi Knoppix cd i bootas njega kad radis?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk