Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

starke su moda?!?!?!
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 75 - 69

PostPostano: 10:48 ned, 11. 6. 2006    Naslov: starke su moda?!?!?! Citirajte i odgovorite

:?
zadnjih godinu i nesto vise iz dana u dan svjedocin tome apsurdu... :evil:

jedna vrsta patika (tenisica) koja je dugo vrimena bila simbol ljudi koji slusaju odredenu vrstu muzike i koji se svi vise-manje druze medjusobno odjednom je postala (uz one baletanke) glavna obuca sminkericama...
to se to dogadja??

prvo,u ducanima vidin svakakve vrste starki,od raznobojnih do sjajecih i na kraju,do apsurdno visokih... mislin,fuj... :roll:
zatin,svi su ih poceli nosit... :twisted:
a onda danas,vrhunac tragedije tih najboljih patika na svitu se dogodia kad san procita jedan clanak u kojen Maja Suput (o,za boga miloga,kao da bi iko zdrav pisa intrervju sa njom) tvrdi sljedece
[quote="maja suput"]...pa uglavnom odjevam starke koje su sada hit.
Imam ih troje i to je za mene precudno...[/quote]

[color=darkred]ljudi moji,sta se to dogadja...[/color]

pliiiz,javite se i "urlajte" na forumu protiv takve tragedije....

:bow: [img]http://image.www.rakuten.co.jp/sp-oguchi/img10352278528.jpeg[/img] :wob:
Confused
zadnjih godinu i nesto vise iz dana u dan svjedocin tome apsurdu... Evil or Very Mad

jedna vrsta patika (tenisica) koja je dugo vrimena bila simbol ljudi koji slusaju odredenu vrstu muzike i koji se svi vise-manje druze medjusobno odjednom je postala (uz one baletanke) glavna obuca sminkericama...
to se to dogadja??

prvo,u ducanima vidin svakakve vrste starki,od raznobojnih do sjajecih i na kraju,do apsurdno visokih... mislin,fuj... Rolling Eyes
zatin,svi su ih poceli nosit... Twisted Evil
a onda danas,vrhunac tragedije tih najboljih patika na svitu se dogodia kad san procita jedan clanak u kojen Maja Suput (o,za boga miloga,kao da bi iko zdrav pisa intrervju sa njom) tvrdi sljedece
maja suput (napisa):
...pa uglavnom odjevam starke koje su sada hit.
Imam ih troje i to je za mene precudno...

ljudi moji,sta se to dogadja...

pliiiz,javite se i "urlajte" na forumu protiv takve tragedije....

I bow before you Bow to the left

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 11:44 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

To ti je tako, sve se okreće. Vjerovala ili ne, nekoć su izderane traperice, karirane košulje i duge kose bili glavni modni izričaj, nazovimo ih, šminkerima.

Poderane traperice su bile $10 skuplje on normalnih (kao što su danas isprane skuplje od normalnih).

Sjeti se samo 80ih. Možeš li vjerovati da je ovakvo nešto bilo san svih curica i dječaka :D
[img]http://www.kroaibo.no/UserFiles/Image/band/Europe.jpg[/img]
i da su satima provodili uz ogledalo da bi im friz tako izgledao.

Jednostavno je dovoljno da proizvod dosegne neku razinu, počne se reklamirati, preplavi se tržište s njim i eto ti ga na - nova moda. Bile to starke, marte ili benetton.
To ti je tako, sve se okreće. Vjerovala ili ne, nekoć su izderane traperice, karirane košulje i duge kose bili glavni modni izričaj, nazovimo ih, šminkerima.

Poderane traperice su bile $10 skuplje on normalnih (kao što su danas isprane skuplje od normalnih).

Sjeti se samo 80ih. Možeš li vjerovati da je ovakvo nešto bilo san svih curica i dječaka Very Happy

i da su satima provodili uz ogledalo da bi im friz tako izgledao.

Jednostavno je dovoljno da proizvod dosegne neku razinu, počne se reklamirati, preplavi se tržište s njim i eto ti ga na - nova moda. Bile to starke, marte ili benetton.

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 11:44 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]:?
jedna vrsta patika (tenisica) koja je dugo vrimena bila simbol ljudi koji slusaju odredenu vrstu muzike i koji se svi vise-manje druze medjusobno
[/quote]
:prodike: prije toga se igrala košarka u njima :D
sorrow (napisa):
Confused
jedna vrsta patika (tenisica) koja je dugo vrimena bila simbol ljudi koji slusaju odredenu vrstu muzike i koji se svi vise-manje druze medjusobno

Drzim prodike prije toga se igrala košarka u njima Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 11:51 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zašto bi uopće određena vrste odjeće/obuće ekskluzivno pripadala samo jednoj skupini???

a napokon su ovi iz all stara shvatili da te dobre tenisice imau daleko veći potencijal od parkić pankera :twisted: i malo proširili asortiman (sad na njihovoj stranici možeš čak i dizajnirati vlastite starke).

a nek nosi tko god što hoće. ako maja šuput želi nositi spitku i martensice, neka joj... ako je njoj dobro, dobro je i meni :wink: (možda mi ne izgleda najljepše, ali neka je.)
a zašto bi uopće određena vrste odjeće/obuće ekskluzivno pripadala samo jednoj skupini???

a napokon su ovi iz all stara shvatili da te dobre tenisice imau daleko veći potencijal od parkić pankera Twisted Evil i malo proširili asortiman (sad na njihovoj stranici možeš čak i dizajnirati vlastite starke).

a nek nosi tko god što hoće. ako maja šuput želi nositi spitku i martensice, neka joj... ako je njoj dobro, dobro je i meni Wink (možda mi ne izgleda najljepše, ali neka je.)

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 11:53 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goranm"]Vjerovala ili ne [/quote]
kometirat cu samo ovo,ako smin... :wink:
musko san... 8)

a sa cilin poston se slazen potpuno, i znan sve to... ali joooj,zasto starke...

@rat in a cage... znan,jos uvik kad igran kosarku,igran u njima...
a lipse su mi nego ove danasnje krupne patike za kosarku... :wink:

@dabrica... neeee,to je offtopic... :wink: imas pravo u svon misljenju,ali neee,topic je za vristanje protiv toga... :lol:
goranm (napisa):
Vjerovala ili ne

kometirat cu samo ovo,ako smin... Wink
musko san... Cool

a sa cilin poston se slazen potpuno, i znan sve to... ali joooj,zasto starke...

@rat in a cage... znan,jos uvik kad igran kosarku,igran u njima...
a lipse su mi nego ove danasnje krupne patike za kosarku... Wink

@dabrica... neeee,to je offtopic... Wink imas pravo u svon misljenju,ali neee,topic je za vristanje protiv toga... Laughing

Zadnja promjena: sorrow; 11:58 ned, 11. 6. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 11:55 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ispričavam se na velikom broju istih postova - izgleda neki problem... :oops: :oops: :oops: :oops:

molim malo brisanja :oops:
ispričavam se na velikom broju istih postova - izgleda neki problem... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

molim malo brisanja Embarassed

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 11:58 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

slažem se s dabricom...di piše da ti i ti moraju nosit to i to? starke su lijepe tenisice (meni) nek ih nosi tko god hoće, slobodan svijet (bar bi trebao biti)... (uostalom sorrow pa ti si kao hipi :D zašto te to brine :wink: )
slažem se s dabricom...di piše da ti i ti moraju nosit to i to? starke su lijepe tenisice (meni) nek ih nosi tko god hoće, slobodan svijet (bar bi trebao biti)... (uostalom sorrow pa ti si kao hipi Very Happy zašto te to brine Wink )

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 13:23 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol:
ne brine me,samo, prije su mi zenske u starkama bile puno draze nego one ostale ( ne pitaj zasto,glupo je,znan ) a sad mi je taj kriterij beskoristan... :lol:
ma mene sve to strasno zabavlja... sican se prije kako su nas takve zenske spustale ili tako nesto bas zbog starki,a sada ih same nose...
zabavno je,viruj mi... ;)
:lol:
nemogu se sad stat smijat... :)
Laughing
ne brine me,samo, prije su mi zenske u starkama bile puno draze nego one ostale ( ne pitaj zasto,glupo je,znan ) a sad mi je taj kriterij beskoristan... Laughing
ma mene sve to strasno zabavlja... sican se prije kako su nas takve zenske spustale ili tako nesto bas zbog starki,a sada ih same nose...
zabavno je,viruj mi... Wink
Laughing
nemogu se sad stat smijat... Smile

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 14:09 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam zasto si se zabrinuo zbog izjave Maje Suput. Vrlo cesto poznati izjavljuju, u nedostatku tema, takve stvari. Pa neka nosi ako joj se svidja. Isto tako ne mislim da su sminkerske. Dapace, mislim da su vrlo rasirene, a da to govori i o njihovoj kvaliteti.

U zadnje vrijeme vidim vrlo zanimljive modele u trgovinama...
Ne znam zasto si se zabrinuo zbog izjave Maje Suput. Vrlo cesto poznati izjavljuju, u nedostatku tema, takve stvari. Pa neka nosi ako joj se svidja. Isto tako ne mislim da su sminkerske. Dapace, mislim da su vrlo rasirene, a da to govori i o njihovoj kvaliteti.

U zadnje vrijeme vidim vrlo zanimljive modele u trgovinama...

nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 16:19 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa zar su starke ikad bile nešto više od mode :lol: meni su to smiješno preskupe tenisice za malo platna i gume. izgledaju dobro i lagane su, ali budimo realni to nije obuća koju želim imati na nogama za bilo što osim za šminku 8) (noge me ne bi voljele s obzirom da moje tenisice moraju izdržati puno hodanja, razne vremenske i terenske uvijete :g:).
pa zar su starke ikad bile nešto više od mode Laughing meni su to smiješno preskupe tenisice za malo platna i gume. izgledaju dobro i lagane su, ali budimo realni to nije obuća koju želim imati na nogama za bilo što osim za šminku Cool (noge me ne bi voljele s obzirom da moje tenisice moraju izdržati puno hodanja, razne vremenske i terenske uvijete Mr. Green).

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:30 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne, nije to istina... one su meni najudobnije patike i u njima se najbolje osjecan... ne znan,mozda je to zato sta san dite s mora pa volin hodat bos priko lita koliko god mogu,a starke su dovoljno slicno tome, lipo osjetin svaki kamencic ispod sebe... ;)
ali sloboda u njima, ej,to ti je neopisivo... skacen,letin kad san u njima... :D
ali da su skupe za tu kvalitetu,jesu, skupe su...
i nikad me to nije sprjecilo da ih kupujen, i to puno njih...
budimo realni, masu stvari danas koje kostaju puno, kostaju toliko samo zbog imena na njima a ne zbog njihove kvalitete,tako da ti to protiv starki bas i ne vridi...
a i starke imaju istu cjenu vec godinama, i uvik su iste... ;) osim u zadnje vrime kad ih ima daleko previse modela...
ne, nije to istina... one su meni najudobnije patike i u njima se najbolje osjecan... ne znan,mozda je to zato sta san dite s mora pa volin hodat bos priko lita koliko god mogu,a starke su dovoljno slicno tome, lipo osjetin svaki kamencic ispod sebe... Wink
ali sloboda u njima, ej,to ti je neopisivo... skacen,letin kad san u njima... Very Happy
budimo realni, masu stvari danas koje kostaju puno, kostaju toliko samo zbog imena na njima a ne zbog njihove kvalitete,tako da ti to protiv starki bas i ne vridi...
a i starke imaju istu cjenu vec godinama, i uvik su iste... Wink osim u zadnje vrime kad ih ima daleko previse modela...

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 16:51 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni su isto super, lagane,nije ti vruće u njima...ali da koštaju previše koštaju :shock: ...treba kupit na placu 'starke' , ista stvar, jednako traju (tj.ne traju :lol: ) a jeftinije su...tak da mislim da ću na plac skoro 8) jer su mi stare već skoro mrtve
meni su isto super, lagane,nije ti vruće u njima...ali da koštaju previše koštaju Shocked ...treba kupit na placu 'starke' , ista stvar, jednako traju (tj.ne traju Laughing ) a jeftinije su...tak da mislim da ću na plac skoro Cool jer su mi stare već skoro mrtve

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:56 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sta ima kupit starke na placu??? :shock:
a da nisu one skroz niske???
sta ima kupit starke na placu??? Shocked

[Vrh]
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 17:03 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]ne, nije to istina... one su meni najudobnije patike i u njima se najbolje osjecan... ne znan,mozda je to zato sta san dite s mora pa volin hodat bos priko lita koliko god mogu,a starke su dovoljno slicno tome, lipo osjetin svaki kamencic ispod sebe... ;)[/quote]

nije problem u kamenčićima, već u onom krupnom oštrom pijesku sličnijem kamenju ;) ali još nisam vidio tenisice u kojima me noge ne bi boljele nakon dugotrajnog hoda po takvom terenu, pa to niti jednima ozbiljno ne zamjeram. no kiša je problem. preporodile su me ove vansice koje trenutačno imam - nisu prokisle niti kod jednog od ovih zadnjih teških pljuskova, gaženja po lokvama i sličnim điđama što je otprilike u rangu sa gojzericama koje posjedujem (no neusporedivo su lakše i savitljivije, a noga se prilagodila praktički odmah što isto tako rijetko doživim :g:)

[quote="sorrow"]ali da su skupe za tu kvalitetu,jesu, skupe su...
[b]budimo realni, masu stvari danas koje kostaju puno, kostaju toliko samo zbog imena na njima a ne zbog njihove kvalitete,tako da ti to protiv starki bas i ne vridi...[/b]
a i starke imaju istu cjenu vec godinama, i uvik su iste... ;) osim u zadnje vrime kad ih ima daleko previse modela...[/quote]

pa ne znam, po meni više cijene u starkama nosi ime :P koliko mene sjećanje služi većina ljudi ih je upravo kupovala zato što su popularne u društvu i što su bile neki simbol. po meni je to čisto pomodarstvo, pa dakle ne vidim zašto bi se sad itko imao buniti zato što ih JOŠ više ljudi nosi.
sorrow (napisa):
ne, nije to istina... one su meni najudobnije patike i u njima se najbolje osjecan... ne znan,mozda je to zato sta san dite s mora pa volin hodat bos priko lita koliko god mogu,a starke su dovoljno slicno tome, lipo osjetin svaki kamencic ispod sebe... Wink

nije problem u kamenčićima, već u onom krupnom oštrom pijesku sličnijem kamenju Wink ali još nisam vidio tenisice u kojima me noge ne bi boljele nakon dugotrajnog hoda po takvom terenu, pa to niti jednima ozbiljno ne zamjeram. no kiša je problem. preporodile su me ove vansice koje trenutačno imam - nisu prokisle niti kod jednog od ovih zadnjih teških pljuskova, gaženja po lokvama i sličnim điđama što je otprilike u rangu sa gojzericama koje posjedujem (no neusporedivo su lakše i savitljivije, a noga se prilagodila praktički odmah što isto tako rijetko doživim Mr. Green)

sorrow (napisa):
a i starke imaju istu cjenu vec godinama, i uvik su iste... Wink osim u zadnje vrime kad ih ima daleko previse modela...

pa ne znam, po meni više cijene u starkama nosi ime Razz koliko mene sjećanje služi većina ljudi ih je upravo kupovala zato što su popularne u društvu i što su bile neki simbol. po meni je to čisto pomodarstvo, pa dakle ne vidim zašto bi se sad itko imao buniti zato što ih JOŠ više ljudi nosi.

Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 17:54 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja starke nosim od 6 osnovne i moram priznati da im se kvaliteta srozala.
imam jedne zelene koje sam nosila 7 godina i i dalje su nosljive.
a ove koje sad imam su stare godinu dana i već izgledaju poprilično potrošeno...
istina, starke nikada nisam štedjela i stvarno sam uvijek u njima išla svugdje.
obavezna su mi oprema za teren - starke i gojze. gojze za pravo hodanje, starke za neki teren na moru, za sve ostalo vrijeme kad nisam u gojzama i tako... i za u disko :wink:

uglavnom - meni su vrlo udobne, i isto tako pretpostavljam da je to zato jer imam dignuta stopala, pa mi njihov ravni đon ne smeta...
ja starke nosim od 6 osnovne i moram priznati da im se kvaliteta srozala.
imam jedne zelene koje sam nosila 7 godina i i dalje su nosljive.
a ove koje sad imam su stare godinu dana i već izgledaju poprilično potrošeno...
istina, starke nikada nisam štedjela i stvarno sam uvijek u njima išla svugdje.
obavezna su mi oprema za teren - starke i gojze. gojze za pravo hodanje, starke za neki teren na moru, za sve ostalo vrijeme kad nisam u gojzama i tako... i za u disko Wink

uglavnom - meni su vrlo udobne, i isto tako pretpostavljam da je to zato jer imam dignuta stopala, pa mi njihov ravni đon ne smeta...

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 18:20 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]sta ima kupit starke na placu??? :shock:
a da nisu one skroz niske???[/quote]
pa ima kako nebi bilo..ima frendica, s nekim čudnim znakom i još čudnijim imenom (zaboravio sam šta točno piše) :D
al to je zapravo sve isto...platno & guma i jedno i drugo :roll:
sorrow (napisa):
sta ima kupit starke na placu??? Shocked

pa ima kako nebi bilo..ima frendica, s nekim čudnim znakom i još čudnijim imenom (zaboravio sam šta točno piše) Very Happy
al to je zapravo sve isto...platno & guma i jedno i drugo Rolling Eyes

[Vrh]
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 18:39 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

origigi starke su prije noslili svi na ulici jer su bile jeftine..
pogotovo u americi.. na filmovima mozete vidjet klincadiju svu na cesti u starkama..

uglavnom.. sad kad su ih se docepali svi sminkeri svijeta, unakazili ih i nabili cijene, nakon sto su pokosili pumice i skecersice, ja odbijam kupiti nove..

ako cemo se po icemu razlikovat, njihove ce bit zglancane, a ja cu nosit 2 razlicite i dok se god drze...

i kad smo vec kod toga, trazim desnu starku!!! br 39-40... bilo koje boje!

i da nije od Maje Suput!
origigi starke su prije noslili svi na ulici jer su bile jeftine..
pogotovo u americi.. na filmovima mozete vidjet klincadiju svu na cesti u starkama..

uglavnom.. sad kad su ih se docepali svi sminkeri svijeta, unakazili ih i nabili cijene, nakon sto su pokosili pumice i skecersice, ja odbijam kupiti nove..

ako cemo se po icemu razlikovat, njihove ce bit zglancane, a ja cu nosit 2 razlicite i dok se god drze...

i kad smo vec kod toga, trazim desnu starku!!! br 39-40... bilo koje boje!

i da nije od Maje Suput!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Johnny Casino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 21 - 15

PostPostano: 20:18 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]:lol: ne brine me,samo, prije su mi zenske u starkama bile puno draze nego one ostale ( ne pitaj zasto,glupo je,znan ) a sad mi je taj kriterij beskoristan... :lol: [/quote]
Ma nemoj zezat! Meni je bilo bas suprotno, a sad mi je takodjer beskorisno :rotfl:

Ja sam inace te tenisice imao samo jednom u 5. osnovne i nikad vise (zbog navedenih razloga). I bas zbog toga me je iznenadilo da one zvijezde i bogatasi nose neka skupa odijela, dijamantne ogrlice i onda starke na nogama...pfff
Samo ne znam je li se to dogodilo spontano (cisto sumnjam), ili je bilo i neceg drugog u igri...
Bilo mi je dobro u onom filmu 'I robot' dok will smith kaze 'jedine dobre tenisice' ili tako nesto i onda iz kutije izvadi starke. Ja sam mislio tko zna sta ce sad izvadit, kad ono... Platnene tenisice s tankim djonom. Stvarno ne znam sto je tu tako dobro (izuzev trenda itd. za trendsetere) da bi se kupovalo pa i da je 10 puta jeftinije (to bi vjerojatno ispala neka dvoznamenkasta brojka, i mislim da je tu negdje i stvarna vrijednost). Jedino to sto odredjene skupine ljudi to nose pa bi jedino zbog toga bile zanimljive.
sorrow (napisa):
Laughing ne brine me,samo, prije su mi zenske u starkama bile puno draze nego one ostale ( ne pitaj zasto,glupo je,znan ) a sad mi je taj kriterij beskoristan... Laughing

Ma nemoj zezat! Meni je bilo bas suprotno, a sad mi je takodjer beskorisno Valjam se po podu od smijeha

Ja sam inace te tenisice imao samo jednom u 5. osnovne i nikad vise (zbog navedenih razloga). I bas zbog toga me je iznenadilo da one zvijezde i bogatasi nose neka skupa odijela, dijamantne ogrlice i onda starke na nogama...pfff
Samo ne znam je li se to dogodilo spontano (cisto sumnjam), ili je bilo i neceg drugog u igri...
Bilo mi je dobro u onom filmu 'I robot' dok will smith kaze 'jedine dobre tenisice' ili tako nesto i onda iz kutije izvadi starke. Ja sam mislio tko zna sta ce sad izvadit, kad ono... Platnene tenisice s tankim djonom. Stvarno ne znam sto je tu tako dobro (izuzev trenda itd. za trendsetere) da bi se kupovalo pa i da je 10 puta jeftinije (to bi vjerojatno ispala neka dvoznamenkasta brojka, i mislim da je tu negdje i stvarna vrijednost). Jedino to sto odredjene skupine ljudi to nose pa bi jedino zbog toga bile zanimljive.

A to je dva, dva, dva do Žitnjaka
[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 20:34 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Johnny Casino"][quote="sorrow"]:lol: ne brine me,samo, prije su mi zenske u starkama bile puno draze nego one ostale ( ne pitaj zasto,glupo je,znan ) a sad mi je taj kriterij beskoristan... :lol: [/quote]
Ma nemoj zezat! Meni je bilo bas suprotno, a sad mi je takodjer beskorisno :rotfl: [/quote]

onda smo oba u iston sosu sta se toga tice... ;)

[quote="Johnny Casino"]Ja sam inace te tenisice imao samo jednom u 5. osnovne i nikad vise (zbog navedenih razloga). I bas zbog toga me je iznenadilo da one zvijezde i bogatasi nose neka skupa odijela, dijamantne ogrlice i onda starke na nogama...pfff [/quote]

ma dobro to je nesto drugo... ali ja san na maturalnoj zabavi treba nosit odijelo i starke, i svi su bili odusevljeni, ali nije bilo crnih za kupit nigdi... ah,steta... posli,kad san ih kupia i prova ih obuc na odjelo skuzia san da savrseno idu uz odjelo ( kao i uz sve drugo uostalon )... ;) idu puno bolje nego postole... :)
[quote="Johnny Casino"]Bilo mi je dobro u onom filmu 'I robot' dok will smith kaze 'jedine dobre tenisice' ili tako nesto i onda iz kutije izvadi starke. Ja sam mislio tko zna sta ce sad izvadit, kad ono... Platnene tenisice s tankim djonom. [/quote]

ej,kako san ja skaka na tu scenu,najbolja u povjesti... :lol:

[quote="Johnny Casino"]Stvarno ne znam sto je tu tako dobro (izuzev trenda itd. za trendsetere) da bi se kupovalo pa i da je 10 puta jeftinije (to bi vjerojatno ispala neka dvoznamenkasta brojka, i mislim da je tu negdje i stvarna vrijednost). Jedino to sto odredjene skupine ljudi to nose pa bi jedino zbog toga bile zanimljive.[/quote]

nemoj bas tako... znas, nisu one tako lose... vridu one cca 150-200 kn... ali ne toliko puno... :)
a sta se tice pretjeranih cifri, otkad to japanke vride 100 i vise kuna... a ima ih koje kostaju i 400-500 i vise kuna... ja san ih cili zivot strasno dobre kupova za 20... onda mi mama kupi jedne za 100 i grozne su, zuljaju na sve strane... :)
ali starke,jednom kad se naucis na njih, nemozes bez njih, viruj mi...
Johnny Casino (napisa):
sorrow (napisa):
Laughing ne brine me,samo, prije su mi zenske u starkama bile puno draze nego one ostale ( ne pitaj zasto,glupo je,znan ) a sad mi je taj kriterij beskoristan... Laughing

Ma nemoj zezat! Meni je bilo bas suprotno, a sad mi je takodjer beskorisno Valjam se po podu od smijeha

onda smo oba u iston sosu sta se toga tice... Wink

Johnny Casino (napisa):

ma dobro to je nesto drugo... ali ja san na maturalnoj zabavi treba nosit odijelo i starke, i svi su bili odusevljeni, ali nije bilo crnih za kupit nigdi... ah,steta... posli,kad san ih kupia i prova ih obuc na odjelo skuzia san da savrseno idu uz odjelo ( kao i uz sve drugo uostalon )... Wink idu puno bolje nego postole... Smile
Johnny Casino (napisa):
Bilo mi je dobro u onom filmu 'I robot' dok will smith kaze 'jedine dobre tenisice' ili tako nesto i onda iz kutije izvadi starke. Ja sam mislio tko zna sta ce sad izvadit, kad ono... Platnene tenisice s tankim djonom.

ej,kako san ja skaka na tu scenu,najbolja u povjesti... Laughing

Johnny Casino (napisa):
Stvarno ne znam sto je tu tako dobro (izuzev trenda itd. za trendsetere) da bi se kupovalo pa i da je 10 puta jeftinije (to bi vjerojatno ispala neka dvoznamenkasta brojka, i mislim da je tu negdje i stvarna vrijednost). Jedino to sto odredjene skupine ljudi to nose pa bi jedino zbog toga bile zanimljive.

nemoj bas tako... znas, nisu one tako lose... vridu one cca 150-200 kn... ali ne toliko puno... Smile
a sta se tice pretjeranih cifri, otkad to japanke vride 100 i vise kuna... a ima ih koje kostaju i 400-500 i vise kuna... ja san ih cili zivot strasno dobre kupova za 20... onda mi mama kupi jedne za 100 i grozne su, zuljaju na sve strane... Smile
ali starke,jednom kad se naucis na njih, nemozes bez njih, viruj mi...

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 20:53 ned, 11. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"][quote="goranm"]Vjerovala ili ne [/quote]
kometirat cu samo ovo,ako smin... :wink:
musko san... 8) [/quote]
my bad, na drugom forumu ima ženski sorrow :)
sorrow (napisa):
goranm (napisa):
Vjerovala ili ne

kometirat cu samo ovo,ako smin... Wink
musko san... Cool

my bad, na drugom forumu ima ženski sorrow Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum