Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
zrinka Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
skrobs Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Greda Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:31 pet, 14. 7. 2006 Naslov: |
|
|
ja imam osjecaj da Zrinka ne uci to programiranje redom, zato i ima toliko nejasnoca... :roll:
Zrinkich: Nemres naucit kaj radi neki program ili sama napisat isti, ako ne znas osnove. lijepo uzet knjigu i ucit redom, kad pohvatas osnove, i kodovi nece biti toliko nejasni... :wink: i isprobat sve na kompu (obavezno!), najbolje se uci na vlastitim greskama, i jos kad ih naucis sam ispravit, divota... 8)
ja imam osjecaj da Zrinka ne uci to programiranje redom, zato i ima toliko nejasnoca...
Zrinkich: Nemres naucit kaj radi neki program ili sama napisat isti, ako ne znas osnove. lijepo uzet knjigu i ucit redom, kad pohvatas osnove, i kodovi nece biti toliko nejasni... i isprobat sve na kompu (obavezno!), najbolje se uci na vlastitim greskama, i jos kad ih naucis sam ispravit, divota...
_________________  Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:53 pet, 14. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="skrobs"]Prvo broj 2 umanjiš za 1 (--2), a onda dobiven broj pridružiš y-onu, stoga
y=1.[/quote]
:shock: Kako mozes 2 (broj) smanjiti za jedan?!?!? :shock:
Sto bi onda radio ovaj kod:
[code:1]--2;
printf("%d", 2);[/code:1]
Ispisao [tt]1[/tt]? :rotfl:
Zrinka, kako je vec poprilicno jasno, nasumicno vadi komadicke koda iz raznih programa koje je vidjela u materijalima s vjezbi i onda tu pita, ponekad i s krivo prepisanim kodom (hoce to kad se kod prepisuje bez razumijevanja). :?
Vjerujem da je ispravno bilo [tt]y =- 2[/tt]. 8)
P.S. Ako je ovo tvoje bilo samo shala... de neki smiley, jer sam vec vidjao da ljudi broju (a ne varijabli) pridruzuju/mijenjaju vrijednost... :anifaint:
@Zrinka: Procitaj si konacno privatne poruke; link se nalazi odmah ispod naslova foruma, na svakoj stranici koju ovdje otvoris. 8)
skrobs (napisa): | Prvo broj 2 umanjiš za 1 (–2), a onda dobiven broj pridružiš y-onu, stoga
y=1. |
Kako mozes 2 (broj) smanjiti za jedan?!?!?
Sto bi onda radio ovaj kod:
Kod: | --2;
printf("%d", 2); |
Ispisao 1?
Zrinka, kako je vec poprilicno jasno, nasumicno vadi komadicke koda iz raznih programa koje je vidjela u materijalima s vjezbi i onda tu pita, ponekad i s krivo prepisanim kodom (hoce to kad se kod prepisuje bez razumijevanja).
Vjerujem da je ispravno bilo y =- 2.
P.S. Ako je ovo tvoje bilo samo shala... de neki smiley, jer sam vec vidjao da ljudi broju (a ne varijabli) pridruzuju/mijenjaju vrijednost...
@Zrinka: Procitaj si konacno privatne poruke; link se nalazi odmah ispod naslova foruma, na svakoj stranici koju ovdje otvoris.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
zrinka Forumaš(ica)

Spol: