Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Komisija!!!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 15:26 pon, 10. 7. 2006    Naslov: Komisija!!! Citirajte i odgovorite

Molim vas da mi netko napise kako izgleda komisija iz odj kod profesora Tambace???Please...
Molim vas da mi netko napise kako izgleda komisija iz odj kod profesora Tambace???Please...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:18 pon, 10. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

osobno nisam bila na komisiji,ali prosle god. u 9.mj su neki moji poznanici prosli bez ikakvog problema..
:cowdance:
osobno nisam bila na komisiji,ali prosle god. u 9.mj su neki moji poznanici prosli bez ikakvog problema..
Plesuca krava

[Vrh]
allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
24 = 28 - 4

PostPostano: 12:34 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam bila na komisiji kod prof.Tambace. Doduse, vec je dosta vremena proslo, pa se mozda nesto i promijenilo - te godine je jos prof. Alic drzao predavanja, pa je prof. Tambaca drzao samo usmene.
Uglavnom, na komisiji su mi jos bili prof. Cizmesija i prof. Nakic, i svi su bili stvarno ok. Pitali su osnove - u mom slucaju ona 2 teorema vezana uz linearnu jednadzbu n-tog stupnja (ne sjecam se tocno vise kak su glasili, mislim da su u pitanju homogena i nehomogena?!) plus dokaz (ali samo skicu, tj bit dokaza). sjecam se da su jos pitali kvazipolinome + dokaz. uglavnom, radilo se o 15ak pitanja koje je prof. Tambaca stalno vrtio na usmenima
Ja sam bila na komisiji kod prof.Tambace. Doduse, vec je dosta vremena proslo, pa se mozda nesto i promijenilo - te godine je jos prof. Alic drzao predavanja, pa je prof. Tambaca drzao samo usmene.
Uglavnom, na komisiji su mi jos bili prof. Cizmesija i prof. Nakic, i svi su bili stvarno ok. Pitali su osnove - u mom slucaju ona 2 teorema vezana uz linearnu jednadzbu n-tog stupnja (ne sjecam se tocno vise kak su glasili, mislim da su u pitanju homogena i nehomogena?!) plus dokaz (ali samo skicu, tj bit dokaza). sjecam se da su jos pitali kvazipolinome + dokaz. uglavnom, radilo se o 15ak pitanja koje je prof. Tambaca stalno vrtio na usmenima

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 7:58 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li netko ima svjezije iskustvo oko komisije...tj. da li je netko isao sada (6./7.mjesec) na usmeni??Da li mi je potrebno ucenje iz knjige ili je dovoljna biljeznica?To pitam zbog dokaza koji su nesto drugaciji u knjizi od onih u bilj.I koliko dobro treba znati dokaze?
Hvala
Da li netko ima svjezije iskustvo oko komisije...tj. da li je netko isao sada (6./7.mjesec) na usmeni??Da li mi je potrebno ucenje iz knjige ili je dovoljna biljeznica?To pitam zbog dokaza koji su nesto drugaciji u knjizi od onih u bilj.I koliko dobro treba znati dokaze?
Hvala

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Obične diferencijalne jednadžbe Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum