Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ada Gost
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ada Gost
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Anđelčić Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
annna Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:06 ned, 9. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="annna"]ako netko ima takvu informaciju ili zna iz iskustva, molila bi da mi odgovori.. hvala[/quote]
:yuhu: znam ja iz iskustva, imala sam slicnu situaciju s analizom 3, nisam skupila drugi potpis u prvom semestru i kad sam dosla ostavit index za prvi potpis iz analize 4, on mi je sam (nisam mu ni napomenula da mi fali drugi iz analize 3) upisao oba potpisa. naime, covjek je vrlo pedantan kaj se toga tice, ima sve lijepo evidentirano, i skroz je ljubazan, tak da nebu problema (nebus ostala bez potpisa) :wink: samo ga uhvati kad je u kabinetu i to je to..
mozda ne bi bilo lose da mu shiknesh jedan mail, cisto da vidis kad bu na faxu, jer sumnjam da je sad po cijele dane na faxu za vrijeme rokova..
annna (napisa): | ako netko ima takvu informaciju ili zna iz iskustva, molila bi da mi odgovori.. hvala |
znam ja iz iskustva, imala sam slicnu situaciju s analizom 3, nisam skupila drugi potpis u prvom semestru i kad sam dosla ostavit index za prvi potpis iz analize 4, on mi je sam (nisam mu ni napomenula da mi fali drugi iz analize 3) upisao oba potpisa. naime, covjek je vrlo pedantan kaj se toga tice, ima sve lijepo evidentirano, i skroz je ljubazan, tak da nebu problema (nebus ostala bez potpisa) samo ga uhvati kad je u kabinetu i to je to..
mozda ne bi bilo lose da mu shiknesh jedan mail, cisto da vidis kad bu na faxu, jer sumnjam da je sad po cijele dane na faxu za vrijeme rokova..
_________________ Just buzzing by 2 say hi...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|