Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni kod Nogo
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ja
Gost

PostPostano: 18:47 čet, 26. 6. 2003    Naslov: usmeni kod Nogo Citirajte i odgovorite

Dal' bi mi neka dobra dusa koja je isla na usmeni kod Nogo sad na prvom roku i po mogucnosti prosla :!: mogla rec kak je to izgledalo ( kakav je eliminacijski zadatak a kakav onaj ozbiljni ) jel OK il je bauk kak neki kazu da je :?
Dal' bi mi neka dobra dusa koja je isla na usmeni kod Nogo sad na prvom roku i po mogucnosti prosla Exclamation mogla rec kak je to izgledalo ( kakav je eliminacijski zadatak a kakav onaj ozbiljni ) jel OK il je bauk kak neki kazu da je Confused

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:56 čet, 26. 6. 2003    Naslov: Re: usmeni kod Nogo Citirajte i odgovorite

[quote="ja"]Dal' bi mi neka dobra dusa koja je isla na usmeni kod Nogo sad na prvom roku i po mogucnosti prosla :!: mogla rec kak je to izgledalo ( kakav je eliminacijski zadatak a kakav onaj ozbiljni ) jel OK il je bauk kak neki kazu da je :?[/quote]

1. aj ti lijepo pogledaj stare topice pod forumom Programiranje (C)
naime, postoji gotovo identican naslov tvojem, par redova nize... topic u kojem je podosta detaljno napisano..
ako te jos nesto zanima, a netko ti bude znao reci, onda pitaj
ljudima se neda pisati dva puta isto, a zbilja je frisko pisano

2. ne znam da li je itko od ovih spomenutih isao preko ispita, a ne kolokvija, ali mislim da to prof. Nogo nista ne znaci

3. bauk :? hm... mislim da ovdje nitko nije dobio takav dojam

4. da, past ces ako ne znas napisati, skompajlirati i izvesti svoj program da bar nesto radi, po mogucnosti sto vise od onoga sto se trazi.... ali tada za drugo i nisi nego da padnes, ako nisi uspio napraviti sto se od tebe trazilo, kao i kod svakog drugog ispita, zar ne :?: inace, nisam vidjela da je netko drugi pao..
ja (napisa):
Dal' bi mi neka dobra dusa koja je isla na usmeni kod Nogo sad na prvom roku i po mogucnosti prosla Exclamation mogla rec kak je to izgledalo ( kakav je eliminacijski zadatak a kakav onaj ozbiljni ) jel OK il je bauk kak neki kazu da je Confused

naime, postoji gotovo identican naslov tvojem, par redova nize... topic u kojem je podosta detaljno napisano..

2. ne znam da li je itko od ovih spomenutih isao preko ispita, a ne kolokvija, ali mislim da to prof. Nogo nista ne znaci

3. bauk Confused hm... mislim da ovdje nitko nije dobio takav dojam

4. da, past ces ako ne znas napisati, skompajlirati i izvesti svoj program da bar nesto radi, po mogucnosti sto vise od onoga sto se trazi.... ali tada za drugo i nisi nego da padnes, ako nisi uspio napraviti sto se od tebe trazilo, kao i kod svakog drugog ispita, zar ne Question inace, nisam vidjela da je netko drugi pao..

Gost

PostPostano: 19:14 pet, 16. 4. 2004    Naslov: Re: usmeni kod Nogo Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"][quote="ja"]Dal' bi mi neka dobra dusa koja je isla na usmeni kod Nogo sad na prvom roku i po mogucnosti prosla :!: mogla rec kak je to izgledalo ( kakav je eliminacijski zadatak a kakav onaj ozbiljni ) jel OK il je bauk kak neki kazu da je :?[/quote]

3. bauk :? hm... mislim da ovdje nitko nije dobio takav dojam

pa mislim ne mogu vjerovat sto vi svi umisljate da mi studenti neznamo da se ne treba znat na usmenom sorry ovaj stuzdent je samo pitao da mu bude lakse a vi ste ga samo otkantali ne mogu vjerovat
ne mora znacit da svima mora ici programiranje u c-u i da mu ne dode najednom recenica: "onda ne moras ni bit na ovom faksu"

4. da, past ces ako ne znas napisati, skompajlirati i izvesti svoj program da bar nesto radi, po mogucnosti sto vise od onoga sto se trazi.... ali tada za drugo i nisi nego da padnes, ako nisi uspio napraviti sto se od tebe trazilo, kao i kod svakog drugog ispita, zar ne :?: inace, nisam vidjela da je netko drugi pao..[/quote][b] :oops: [/b][b][/b][b][/b]
Nesi (napisa):
ja (napisa):

3. bauk Confused hm... mislim da ovdje nitko nije dobio takav dojam

pa mislim ne mogu vjerovat sto vi svi umisljate da mi studenti neznamo da se ne treba znat na usmenom sorry ovaj stuzdent je samo pitao da mu bude lakse a vi ste ga samo otkantali ne mogu vjerovat
ne mora znacit da svima mora ici programiranje u c-u i da mu ne dode najednom recenica: "onda ne moras ni bit na ovom faksu"

4. da, past ces ako ne znas napisati, skompajlirati i izvesti svoj program da bar nesto radi, po mogucnosti sto vise od onoga sto se trazi.... ali tada za drugo i nisi nego da padnes, ako nisi uspio napraviti sto se od tebe trazilo, kao i kod svakog drugog ispita, zar ne Question inace, nisam vidjela da je netko drugi pao..
Embarassed

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum