Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Bolonja i STALNI POSAO !?? (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Satch
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 21:44 čet, 31. 8. 2006    Naslov: Bolonja i STALNI POSAO !?? Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim forumašima :)
Imam pitanje. Studiram i zaposlen sam,a pošto padam 2. godinu upisat ću nju po bolonji. E sad.. Pretpostavljam da je studirati po bolonji i imati posao od 8 do 16 prilično nemoguće,zar ne?..to je prvo pitanje ;)
A drugo pitanje..pošto ću vjerojatno morati dati otkaz radi upisa bolonje..zbog otkaznog roka i sličnih mogucih zezancija..koliko mogu imati problema na faksu ukoliko me nema recimo prvih 15,30 dana od početka godine? Ako ima ko s bolonje ili neki profesor/asistent da mi da naslutiti dal bi to prošlo ok ili bi bila veća frka? :(
Pozdrav! :-)
Pozdrav svim forumašima Smile
Imam pitanje. Studiram i zaposlen sam,a pošto padam 2. godinu upisat ću nju po bolonji. E sad.. Pretpostavljam da je studirati po bolonji i imati posao od 8 do 16 prilično nemoguće,zar ne?..to je prvo pitanje Wink
A drugo pitanje..pošto ću vjerojatno morati dati otkaz radi upisa bolonje..zbog otkaznog roka i sličnih mogucih zezancija..koliko mogu imati problema na faksu ukoliko me nema recimo prvih 15,30 dana od početka godine? Ako ima ko s bolonje ili neki profesor/asistent da mi da naslutiti dal bi to prošlo ok ili bi bila veća frka? Sad
Pozdrav! Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 21:57 čet, 31. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam ti po bolonji . uglavnom nitko te po njoj ne provjerava, tipa popis, što se tiče da si obavezan dolazit, jedino smo iz la imali bliceve al otprilike se to dalo naslutit kad je. uglavnom ja nisam radila neg sam bila na predavanjima al uz dobru koordinaciju učenja i posla čak ni netreba bit neizvedivo... sam ovo od 8-16? hm... al ko voli neg izvoli...
zapravo mislim da ti je najvažnije vidjet u prvih par dana šta se može izostat a šta ne... tak da sretno
ja sam ti po bolonji . uglavnom nitko te po njoj ne provjerava, tipa popis, što se tiče da si obavezan dolazit, jedino smo iz la imali bliceve al otprilike se to dalo naslutit kad je. uglavnom ja nisam radila neg sam bila na predavanjima al uz dobru koordinaciju učenja i posla čak ni netreba bit neizvedivo... sam ovo od 8-16? hm... al ko voli neg izvoli...
zapravo mislim da ti je najvažnije vidjet u prvih par dana šta se može izostat a šta ne... tak da sretno

Satch
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:34 pet, 1. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala. Anyway imam super posao..informatika u jednoj firmi sa cool šefom koji me pusti kad god trebam nes u vezi faksa,tak da u praksi mogu izac s posla 2 put tjedno bez beda na koji sat(nadoknadim to kasnije),a posla ima periodicno tak da ima cesto dana da mogu 3,4 sata ucit na poslu!! :wink: ..i šef nema nis protiv(dok neda neki zadatak).
Pa ukoliko je stvar u tom da se bude na jednom,dva kolokvija tjedno koji se zna kad ce bit il nes slicno nebi trebalo bit tesko iskombinirat,al ak je nuzno biti na predavanjima i vjezbama(blic testovi?) da bi imao neke uvjete za polaganje kolegija onda je teže izvedivo :?
Rado bi ostao na poslu,bar jos koji mjesec jer znam da ce mi dobro doc svaka kuna(starci bas nisu u mogucnostima) kad dam otkaz.
Tak da bi rado doznao za moguce komplikacije da dobro odvagnem situaciju..pa ako neide drukčije..evo još jednog dosadnog prodavača 24 sata u popodnevnim i večernjim satima..O NEEE!!! :lol:
Hvala. Anyway imam super posao..informatika u jednoj firmi sa cool šefom koji me pusti kad god trebam nes u vezi faksa,tak da u praksi mogu izac s posla 2 put tjedno bez beda na koji sat(nadoknadim to kasnije),a posla ima periodicno tak da ima cesto dana da mogu 3,4 sata ucit na poslu!! Wink ..i šef nema nis protiv(dok neda neki zadatak).
Pa ukoliko je stvar u tom da se bude na jednom,dva kolokvija tjedno koji se zna kad ce bit il nes slicno nebi trebalo bit tesko iskombinirat,al ak je nuzno biti na predavanjima i vjezbama(blic testovi?) da bi imao neke uvjete za polaganje kolegija onda je teže izvedivo Confused
Rado bi ostao na poslu,bar jos koji mjesec jer znam da ce mi dobro doc svaka kuna(starci bas nisu u mogucnostima) kad dam otkaz.
Tak da bi rado doznao za moguce komplikacije da dobro odvagnem situaciju..pa ako neide drukčije..evo još jednog dosadnog prodavača 24 sata u popodnevnim i večernjim satima..O NEEE!!! Laughing

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 9:45 pet, 1. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kažem bliceve samo imali samo iz la ali se moglo naslutit kad ce biti. i iz em2 smo imali 2 blica na kojima je uvijet bio pojavit se sam na 1. sad ne znam kakva ce situacija bit na drugoj godini, tko će i šta očekivat od nas. sve ti ovisi kog dobiješ. kolokviji su ti kraj 11/početak12 i za to će ti trebat tjedan i pol slobodnog + za učenje i 6 mjesec
kažem bliceve samo imali samo iz la ali se moglo naslutit kad ce biti. i iz em2 smo imali 2 blica na kojima je uvijet bio pojavit se sam na 1. sad ne znam kakva ce situacija bit na drugoj godini, tko će i šta očekivat od nas. sve ti ovisi kog dobiješ. kolokviji su ti kraj 11/početak12 i za to će ti trebat tjedan i pol slobodnog + za učenje i 6 mjesec

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:28 pet, 1. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Probaj biti na svim uvodnim predavanjima i vjezbama, a zatim popricaj s profesorima koji ti drze predavanja i objasni im situaciju i pitaj da li ti nekako mogu omoguciti da nastavis s poslom. :)

No, do sada si radio i [b]pao godinu[/b]. :? Jesi li siguran da je pametno nastaviti s poslom? :-k
Probaj biti na svim uvodnim predavanjima i vjezbama, a zatim popricaj s profesorima koji ti drze predavanja i objasni im situaciju i pitaj da li ti nekako mogu omoguciti da nastavis s poslom. Smile

No, do sada si radio i pao godinu. Confused Jesi li siguran da je pametno nastaviti s poslom? Think

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 18:00 sub, 2. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

moj savjet NIJE!!!!! ja znam na svojoj kozi !!! :( :( :(
moj savjet NIJE!!!!! ja znam na svojoj kozi !!! Sad Sad Sad

[Vrh]
vla10d
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:39 pon, 4. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda mozes ostati part-time?

Ili, ako si u IT, mozda mozes poceti fushati. Pretpostavljam da njih mozes bolje prilagoditi studentskim obvezama nego stalni posao 8-16, pon-pet.

Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira?

Ili, ako si u IT, mozda mozes poceti fushati. Pretpostavljam da njih mozes bolje prilagoditi studentskim obvezama nego stalni posao 8-16, pon-pet.

Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira?

[Vrh]
Meri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 12 - 2

PostPostano: 13:20 pon, 4. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]moj savjet NIJE!!!!! ja znam na svojoj kozi !!! :( :( :([/quote]

imate iskustvo iz prve ruke....dalje odlucite sami.... :wink:
goc9999 (napisa):
moj savjet NIJE!!!!! ja znam na svojoj kozi !!! Sad Sad Sad

imate iskustvo iz prve ruke....dalje odlucite sami.... Wink

Grof
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 1 - 4

PostPostano: 14:59 pon, 4. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da takvih ima dosta na faksu.

[quote="vla10d"]Mozda mozes ostati part-time?

Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira?[/quote]

vla10d (napisa):

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 10:26 uto, 5. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ne otvaram novu temu, ja imam pitanje ovakvo: nudi mi se super posao 20kn/h radi se min 3dana u tjednu koja sama odaberem i radi se 6h na dan, biram smjenu od 8-14h ili od 14-20h, radila bi u call centu, e sad me zanima da li je netko radio takav posao i usput studirao (bilo po bolonji ili po starom programu)?
Da ne otvaram novu temu, ja imam pitanje ovakvo: nudi mi se super posao 20kn/h radi se min 3dana u tjednu koja sama odaberem i radi se 6h na dan, biram smjenu od 8-14h ili od 14-20h, radila bi u call centu, e sad me zanima da li je netko radio takav posao i usput studirao (bilo po bolonji ili po starom programu)?

vla10d
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 10:29 uto, 5. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Grof"]Mislim da takvih ima dosta na faksu. [/quote]

Jos kad bi se javili na ovaj topic sa svojim iskustvima... ;)
Grof (napisa):

Jos kad bi se javili na ovaj topic sa svojim iskustvima... Wink

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 27 - 22

PostPostano: 18:29 uto, 5. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Liddy: gle uzet ce ti vrijeme potrebno za slusanje nastave,sad koliko ces biti zakinuta,ne znam,ali pretpostavljam da si bolonjka,sto je jos gore,jer tamo paze i na dolaznost (sto je inace super jer se jedino tako ljencine mogu natjerat da dodju na fax :oops: :D )
@Liddy: gle uzet ce ti vrijeme potrebno za slusanje nastave,sad koliko ces biti zakinuta,ne znam,ali pretpostavljam da si bolonjka,sto je jos gore,jer tamo paze i na dolaznost (sto je inace super jer se jedino tako ljencine mogu natjerat da dodju na fax Embarassed Very Happy )

[Vrh]
left here
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:43 čet, 7. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel mi se moze javiti na private, (ili na lefthere@net.hr ) netko od brucoša ...dosta je hitno!! plizzzz :oops: :oops: :lol:
jel mi se moze javiti na private, (ili na lefthere@net.hr ) netko od brucoša ...dosta je hitno!! plizzzz Embarassed Embarassed Laughing

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 23:42 čet, 7. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@liddy... prihvati, ludilo satnica, a odaberi ono popodnevno cudo, tada ionako nema previse predavanja... ja, da san na tvon mistu bi prihvatia... a jeli mozda znas jeli trazu jos radnika??? :wink:
@liddy... prihvati, ludilo satnica, a odaberi ono popodnevno cudo, tada ionako nema previse predavanja... ja, da san na tvon mistu bi prihvatia... a jeli mozda znas jeli trazu jos radnika??? Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 9:17 pet, 8. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]@liddy... prihvati, ludilo satnica, a odaberi ono popodnevno cudo, tada ionako nema previse predavanja... ja, da san na tvon mistu bi prihvatia... a jeli mozda znas jeli trazu jos radnika??? :wink:[/quote]

Ne traze vise, a ljudi moji bila sam na razgovoru za taj posao i zenska mi je totalno cool i stvarno sam joj rekal da mi trebaju ti novci i pitala me zasto i svasta me je ispitivala i rekla mi je da ima razgovarati sa jos 5 njih i da ce mi se do ponedjeljka javiti.
Ako dobijem posao mislim da cu puknuti od srece!!
sorrow (napisa):
@liddy... prihvati, ludilo satnica, a odaberi ono popodnevno cudo, tada ionako nema previse predavanja... ja, da san na tvon mistu bi prihvatia... a jeli mozda znas jeli trazu jos radnika??? Wink

Ne traze vise, a ljudi moji bila sam na razgovoru za taj posao i zenska mi je totalno cool i stvarno sam joj rekal da mi trebaju ti novci i pitala me zasto i svasta me je ispitivala i rekla mi je da ima razgovarati sa jos 5 njih i da ce mi se do ponedjeljka javiti.
Ako dobijem posao mislim da cu puknuti od srece!!

ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 13:39 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Satch"]Pretpostavljam da je studirati po bolonji i imati posao od 8 do 16 prilično nemoguće,zar ne?[/quote]
Mozda si mozes srediti neku potvrdu da si stalno zaposlen i onda da ne moras ici na vjezbe i predavanja (sto ne bih preporucio). To kazem jer mi sestricna studira ekonomiju (privatni faks) i gradjevinu. Ona si je sredila na tom ekonomskom faksu da ne mora ic na predavanja jer radi.
E sad, ne znam da li se to po nasem statutu moze, ali vrijedi pokusati i pitati tete u referadi (i prouciti statut PMF-MO). :wink:
Satch (napisa):
Pretpostavljam da je studirati po bolonji i imati posao od 8 do 16 prilično nemoguće,zar ne?

Mozda si mozes srediti neku potvrdu da si stalno zaposlen i onda da ne moras ici na vjezbe i predavanja (sto ne bih preporucio). To kazem jer mi sestricna studira ekonomiju (privatni faks) i gradjevinu. Ona si je sredila na tom ekonomskom faksu da ne mora ic na predavanja jer radi.
E sad, ne znam da li se to po nasem statutu moze, ali vrijedi pokusati i pitati tete u referadi (i prouciti statut PMF-MO). Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum