Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Satch Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Satch Forumaš(ica)

|
Postano: 9:34 pet, 1. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Hvala. Anyway imam super posao..informatika u jednoj firmi sa cool šefom koji me pusti kad god trebam nes u vezi faksa,tak da u praksi mogu izac s posla 2 put tjedno bez beda na koji sat(nadoknadim to kasnije),a posla ima periodicno tak da ima cesto dana da mogu 3,4 sata ucit na poslu!! :wink: ..i šef nema nis protiv(dok neda neki zadatak).
Pa ukoliko je stvar u tom da se bude na jednom,dva kolokvija tjedno koji se zna kad ce bit il nes slicno nebi trebalo bit tesko iskombinirat,al ak je nuzno biti na predavanjima i vjezbama(blic testovi?) da bi imao neke uvjete za polaganje kolegija onda je teže izvedivo :?
Rado bi ostao na poslu,bar jos koji mjesec jer znam da ce mi dobro doc svaka kuna(starci bas nisu u mogucnostima) kad dam otkaz.
Tak da bi rado doznao za moguce komplikacije da dobro odvagnem situaciju..pa ako neide drukčije..evo još jednog dosadnog prodavača 24 sata u popodnevnim i večernjim satima..O NEEE!!! :lol:
Hvala. Anyway imam super posao..informatika u jednoj firmi sa cool šefom koji me pusti kad god trebam nes u vezi faksa,tak da u praksi mogu izac s posla 2 put tjedno bez beda na koji sat(nadoknadim to kasnije),a posla ima periodicno tak da ima cesto dana da mogu 3,4 sata ucit na poslu!! ..i šef nema nis protiv(dok neda neki zadatak).
Pa ukoliko je stvar u tom da se bude na jednom,dva kolokvija tjedno koji se zna kad ce bit il nes slicno nebi trebalo bit tesko iskombinirat,al ak je nuzno biti na predavanjima i vjezbama(blic testovi?) da bi imao neke uvjete za polaganje kolegija onda je teže izvedivo
Rado bi ostao na poslu,bar jos koji mjesec jer znam da ce mi dobro doc svaka kuna(starci bas nisu u mogucnostima) kad dam otkaz.
Tak da bi rado doznao za moguce komplikacije da dobro odvagnem situaciju..pa ako neide drukčije..evo još jednog dosadnog prodavača 24 sata u popodnevnim i večernjim satima..O NEEE!!!
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vla10d Forumaš(ica)

|
Postano: 12:39 pon, 4. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Mozda mozes ostati part-time?
Ili, ako si u IT, mozda mozes poceti fushati. Pretpostavljam da njih mozes bolje prilagoditi studentskim obvezama nego stalni posao 8-16, pon-pet.
Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira?
Mozda mozes ostati part-time?
Ili, ako si u IT, mozda mozes poceti fushati. Pretpostavljam da njih mozes bolje prilagoditi studentskim obvezama nego stalni posao 8-16, pon-pet.
Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira?
|
|
[Vrh] |
|
Meri Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Grof Forumaš(ica)

|
Postano: 14:59 pon, 4. 9. 2006 Naslov: |
|
|
Mislim da takvih ima dosta na faksu.
[quote="vla10d"]Mozda mozes ostati part-time?
Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira?[/quote]
Mislim da takvih ima dosta na faksu.
vla10d (napisa): | Mozda mozes ostati part-time?
Da li netko fusha u IT-ju (programira, web stranice, consulting...) i uspjesno studira? |
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vla10d Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:29 uto, 5. 9. 2006 Naslov: |
|
|
@Liddy: gle uzet ce ti vrijeme potrebno za slusanje nastave,sad koliko ces biti zakinuta,ne znam,ali pretpostavljam da si bolonjka,sto je jos gore,jer tamo paze i na dolaznost (sto je inace super jer se jedino tako ljencine mogu natjerat da dodju na fax :oops: :D )
@Liddy: gle uzet ce ti vrijeme potrebno za slusanje nastave,sad koliko ces biti zakinuta,ne znam,ali pretpostavljam da si bolonjka,sto je jos gore,jer tamo paze i na dolaznost (sto je inace super jer se jedino tako ljencine mogu natjerat da dodju na fax )
|
|
[Vrh] |
|
left here Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 9:17 pet, 8. 9. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]@liddy... prihvati, ludilo satnica, a odaberi ono popodnevno cudo, tada ionako nema previse predavanja... ja, da san na tvon mistu bi prihvatia... a jeli mozda znas jeli trazu jos radnika??? :wink:[/quote]
Ne traze vise, a ljudi moji bila sam na razgovoru za taj posao i zenska mi je totalno cool i stvarno sam joj rekal da mi trebaju ti novci i pitala me zasto i svasta me je ispitivala i rekla mi je da ima razgovarati sa jos 5 njih i da ce mi se do ponedjeljka javiti.
Ako dobijem posao mislim da cu puknuti od srece!!
sorrow (napisa): | @liddy... prihvati, ludilo satnica, a odaberi ono popodnevno cudo, tada ionako nema previse predavanja... ja, da san na tvon mistu bi prihvatia... a jeli mozda znas jeli trazu jos radnika???  |
Ne traze vise, a ljudi moji bila sam na razgovoru za taj posao i zenska mi je totalno cool i stvarno sam joj rekal da mi trebaju ti novci i pitala me zasto i svasta me je ispitivala i rekla mi je da ima razgovarati sa jos 5 njih i da ce mi se do ponedjeljka javiti.
Ako dobijem posao mislim da cu puknuti od srece!!
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|