Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
aenima Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 10:27 sri, 4. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]hej jel tko išo na klizanje prošlih godina? kojim je danom to? kad će biti prijave za to ak je nešto reko danas na tjelesnom ak je netko bio?[/quote]
Išla sam ja i još par cura, prijaviš se kod prof. platiš 50kn i on ti da neki kartončić na kojemu skupljaš pečate koji prof. dijele poslije klizanja.
Klizanje počinje u 11mj. kad zahladni i moras kada ides na klizanje nositi sa sobom neki osobni dokument (osobna ili pokaz) i onda ces s tim dokumentom iznajmiti klizanjke,a kad budes gotov s klizanjem onda vratis klizaljke i dobijes nazad dokument.
Nama je bilo klizanje srijedom (mislim) da je bilo 6h pa do 7,30-8 (ovisi o tome kada je profesor dosao sa pecatom :) )
Uglavnom mislim da jedan nedolazak oprastaju, ali ako ti bude falilo onda odes na sljeme ili u dvoranu i to je to, ne znam koliko vrijedi ali bilo je ukupno 12pecata,znaci 12tjedana
Ma klizanje je zakon, samo sto prof. ima ogranicen broj kartona,mislim da je 50, stoga odi sto prij erezervirati termin.
Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje :(
mladac (napisa): | hej jel tko išo na klizanje prošlih godina? kojim je danom to? kad će biti prijave za to ak je nešto reko danas na tjelesnom ak je netko bio? |
Išla sam ja i još par cura, prijaviš se kod prof. platiš 50kn i on ti da neki kartončić na kojemu skupljaš pečate koji prof. dijele poslije klizanja.
Klizanje počinje u 11mj. kad zahladni i moras kada ides na klizanje nositi sa sobom neki osobni dokument (osobna ili pokaz) i onda ces s tim dokumentom iznajmiti klizanjke,a kad budes gotov s klizanjem onda vratis klizaljke i dobijes nazad dokument.
Nama je bilo klizanje srijedom (mislim) da je bilo 6h pa do 7,30-8 (ovisi o tome kada je profesor dosao sa pecatom )
Uglavnom mislim da jedan nedolazak oprastaju, ali ako ti bude falilo onda odes na sljeme ili u dvoranu i to je to, ne znam koliko vrijedi ali bilo je ukupno 12pecata,znaci 12tjedana
Ma klizanje je zakon, samo sto prof. ima ogranicen broj kartona,mislim da je 50, stoga odi sto prij erezervirati termin.
Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 17:09 sri, 4. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Liddy"]Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje :([/quote]
Posjeti profesora i vidi da li je moguce. :D Nije iskljuceno, pogotovo ako ne popuni spomenutu kvotu od 50ak ljudi... ;)[/quote]
Mislim da nema šanse da se NE popuni kvota od tih 50-tak ljudi, lani sam bila tocno 50. na tom popisu,to su takve guuužve, tu vrijedi pravilo, tko prvi njegovo. Zato ljudi bolje odite do prof. osobno i sami ga pitajete kada,kako,koliko,zasto... i sva ostala pitanja!
vsego (napisa): | Liddy (napisa): | Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje  |
Posjeti profesora i vidi da li je moguce. Nije iskljuceno, pogotovo ako ne popuni spomenutu kvotu od 50ak ljudi...  |
Mislim da nema šanse da se NE popuni kvota od tih 50-tak ljudi, lani sam bila tocno 50. na tom popisu,to su takve guuužve, tu vrijedi pravilo, tko prvi njegovo. Zato ljudi bolje odite do prof. osobno i sami ga pitajete kada,kako,koliko,zasto... i sva ostala pitanja!
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
|