Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

TZK

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
aenima
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 20:13 uto, 3. 10. 2006    Naslov: TZK Citirajte i odgovorite

Kad i gdje je dogovor za tzk za drugu godinui bolonje ?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 21:27 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Re: TZK Citirajte i odgovorite

[quote="aenima"]Kad i gdje je dogovor za tzk za drugu godinui bolonje ?[/quote]

Pogledaj si na rasporedu kada imas tjelesni,koji dan i onda odes u to vrijeme na Martinovku i tamo se dogovaras s profesorom, isto kao i lani na prvoj godini!
aenima (napisa):

Pogledaj si na rasporedu kada imas tjelesni,koji dan i onda odes u to vrijeme na Martinovku i tamo se dogovaras s profesorom, isto kao i lani na prvoj godini!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 9:18 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hej jel tko išo na klizanje prošlih godina? kojim je danom to? kad će biti prijave za to ak je nešto reko danas na tjelesnom ak je netko bio?
hej jel tko išo na klizanje prošlih godina? kojim je danom to? kad će biti prijave za to ak je nešto reko danas na tjelesnom ak je netko bio?

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:34 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E mladac, znam ti ja jednu curu sa više godine koja je išla na to. Koliko me sjećanje služi, ona ti je išla jedino prek zime, pa joj je profa odmah dao potpis i za drugi semestar tak da ne dolazi. Neznam da li se šta sada promijenilo,ali kad budeš imala tjelesni pitaj profesora. 8)
E mladac, znam ti ja jednu curu sa više godine koja je išla na to. Koliko me sjećanje služi, ona ti je išla jedino prek zime, pa joj je profa odmah dao potpis i za drugi semestar tak da ne dolazi. Neznam da li se šta sada promijenilo,ali kad budeš imala tjelesni pitaj profesora. Cool

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 9:37 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa kad prek zime se jedino može ić na šalatu sklizat :roll:
ne dobiš odmah i za 2 semestar, njega ipak moraš odradit, sam kaj ja nisam osoba koja će u 7.30 skakat po dvorani pa sad tražim neko manje zlo
pa kad prek zime se jedino može ić na šalatu sklizat Rolling Eyes
ne dobiš odmah i za 2 semestar, njega ipak moraš odradit, sam kaj ja nisam osoba koja će u 7.30 skakat po dvorani pa sad tražim neko manje zlo

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:47 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kažem ti samo kak je meni ta cura rekla.
Ah, ak ti se neda rano ujutro dizat i skakat onda uzmi stolni tenis jer tamo i ovak ljudi nerade ništa osim što stalno pričaju a oni koji su malo zagrijani za to oni ga čak i igraju. :D
Kažem ti samo kak je meni ta cura rekla.
Ah, ak ti se neda rano ujutro dizat i skakat onda uzmi stolni tenis jer tamo i ovak ljudi nerade ništa osim što stalno pričaju a oni koji su malo zagrijani za to oni ga čak i igraju. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 10:27 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]hej jel tko išo na klizanje prošlih godina? kojim je danom to? kad će biti prijave za to ak je nešto reko danas na tjelesnom ak je netko bio?[/quote]

Išla sam ja i još par cura, prijaviš se kod prof. platiš 50kn i on ti da neki kartončić na kojemu skupljaš pečate koji prof. dijele poslije klizanja.
Klizanje počinje u 11mj. kad zahladni i moras kada ides na klizanje nositi sa sobom neki osobni dokument (osobna ili pokaz) i onda ces s tim dokumentom iznajmiti klizanjke,a kad budes gotov s klizanjem onda vratis klizaljke i dobijes nazad dokument.
Nama je bilo klizanje srijedom (mislim) da je bilo 6h pa do 7,30-8 (ovisi o tome kada je profesor dosao sa pecatom :) )
Uglavnom mislim da jedan nedolazak oprastaju, ali ako ti bude falilo onda odes na sljeme ili u dvoranu i to je to, ne znam koliko vrijedi ali bilo je ukupno 12pecata,znaci 12tjedana

Ma klizanje je zakon, samo sto prof. ima ogranicen broj kartona,mislim da je 50, stoga odi sto prij erezervirati termin.
Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje :(
mladac (napisa):

Išla sam ja i još par cura, prijaviš se kod prof. platiš 50kn i on ti da neki kartončić na kojemu skupljaš pečate koji prof. dijele poslije klizanja.
Klizanje počinje u 11mj. kad zahladni i moras kada ides na klizanje nositi sa sobom neki osobni dokument (osobna ili pokaz) i onda ces s tim dokumentom iznajmiti klizanjke,a kad budes gotov s klizanjem onda vratis klizaljke i dobijes nazad dokument.
Nama je bilo klizanje srijedom (mislim) da je bilo 6h pa do 7,30-8 (ovisi o tome kada je profesor dosao sa pecatom Smile )
Uglavnom mislim da jedan nedolazak oprastaju, ali ako ti bude falilo onda odes na sljeme ili u dvoranu i to je to, ne znam koliko vrijedi ali bilo je ukupno 12pecata,znaci 12tjedana

Ma klizanje je zakon, samo sto prof. ima ogranicen broj kartona,mislim da je 50, stoga odi sto prij erezervirati termin.
Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje Sad

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:24 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje :([/quote]

Posjeti profesora i vidi da li je moguce. :D Nije iskljuceno, pogotovo ako ne popuni spomenutu kvotu od 50ak ljudi... ;)
Liddy (napisa):

Posjeti profesora i vidi da li je moguce. Very Happy Nije iskljuceno, pogotovo ako ne popuni spomenutu kvotu od 50ak ljudi... Wink

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 16:07 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ak je neko sa druge godine planiro otić sutra na tjelesni, nek ne ode jer nema još ovaj tjedan, počinje se tek od sljedećeg.
Ak je neko sa druge godine planiro otić sutra na tjelesni, nek ne ode jer nema još ovaj tjedan, počinje se tek od sljedećeg.

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 16:43 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"]Ak je neko sa druge godine planiro otić sutra na tjelesni, nek ne ode jer nema još ovaj tjedan, počinje se tek od sljedećeg.[/quote]

hvala, to me i mučilo...sada ću spavati :D :D
alen (napisa):

hvala, to me i mučilo...sada ću spavati Very Happy Very Happy

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 17:09 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Liddy"]Šteta što sam riješila tjelesni, ja bi opet na klizanje :([/quote]

Posjeti profesora i vidi da li je moguce. :D Nije iskljuceno, pogotovo ako ne popuni spomenutu kvotu od 50ak ljudi... ;)[/quote]

Mislim da nema šanse da se NE popuni kvota od tih 50-tak ljudi, lani sam bila tocno 50. na tom popisu,to su takve guuužve, tu vrijedi pravilo, tko prvi njegovo. Zato ljudi bolje odite do prof. osobno i sami ga pitajete kada,kako,koliko,zasto... i sva ostala pitanja!
vsego (napisa):
Liddy (napisa):

Posjeti profesora i vidi da li je moguce. Very Happy Nije iskljuceno, pogotovo ako ne popuni spomenutu kvotu od 50ak ljudi... Wink

Mislim da nema šanse da se NE popuni kvota od tih 50-tak ljudi, lani sam bila tocno 50. na tom popisu,to su takve guuužve, tu vrijedi pravilo, tko prvi njegovo. Zato ljudi bolje odite do prof. osobno i sami ga pitajete kada,kako,koliko,zasto... i sva ostala pitanja!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum