Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
zmaj Gost
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 19:05 čet, 3. 7. 2003 Naslov: |
|
|
Obavještenje je sljedeće:
Ukoliko nisi ostvario pravo na potpis iz tjelesnoga odgoja trebaš učiniti ovo:
Prošetati se do martinovke i tamo pogledati kada ovi profači imaju konzultacije (imaju i oni čak, upravo zbog takvih stvari, ja mislim da je to utorkom, ali samo ti odi vidi). Isto tako odeš po povijest bolesti kod svog doktora. To dvoje ti sigurno treba.
Onda odeš s tom povješću bolesti profesoru (bilo kojem) na konzultacije i pitaš šta treba. Ako ti je ovo dosta, potpis ćeš dobit odma, međutim, mislim da bu ti trebalo nekaj od studentskih liječnika (tamo na trgu žrtava fašizma/hrvatskih velikana) pa ako ti treba fino i odeš po to.
Ukoliko ti profesor nije procijenio da time imaš pravo na potpis fino se dogovori s njim da nekako ostatak što ti fali preneseš na iduću godinu (izvedivo).
Ukoliko ne uhvatiš niti jednog profesora (malo vjerojatno) možeš sa svim tim otići i prodekanici za nastavu, Aleksandri Čižmešiji, i nju tražiti potpis.
Obavještenje je sljedeće:
Ukoliko nisi ostvario pravo na potpis iz tjelesnoga odgoja trebaš učiniti ovo:
Prošetati se do martinovke i tamo pogledati kada ovi profači imaju konzultacije (imaju i oni čak, upravo zbog takvih stvari, ja mislim da je to utorkom, ali samo ti odi vidi). Isto tako odeš po povijest bolesti kod svog doktora. To dvoje ti sigurno treba.
Onda odeš s tom povješću bolesti profesoru (bilo kojem) na konzultacije i pitaš šta treba. Ako ti je ovo dosta, potpis ćeš dobit odma, međutim, mislim da bu ti trebalo nekaj od studentskih liječnika (tamo na trgu žrtava fašizma/hrvatskih velikana) pa ako ti treba fino i odeš po to.
Ukoliko ti profesor nije procijenio da time imaš pravo na potpis fino se dogovori s njim da nekako ostatak što ti fali preneseš na iduću godinu (izvedivo).
Ukoliko ne uhvatiš niti jednog profesora (malo vjerojatno) možeš sa svim tim otići i prodekanici za nastavu, Aleksandri Čižmešiji, i nju tražiti potpis.
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:35 čet, 3. 7. 2003 Naslov: |
|
|
Ako bas nista ne uspije, onda trazi da ti se omoguci upis tjelesnog u 2. i 3. godini. 8)
Bez brige, ako das uvjete, nece te nitko kociti znog tjelesnog... :D
Ako bas nista ne uspije, onda trazi da ti se omoguci upis tjelesnog u 2. i 3. godini.
Bez brige, ako das uvjete, nece te nitko kociti znog tjelesnog...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|