Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Svjetski dan hodanja - humanitarna akcija (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Razno
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:34 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Svjetski dan hodanja - humanitarna akcija Citirajte i odgovorite

Prenosim, jer smatram da je korisno... :gg:

05.10.2006, na Svjetski dan pješaka, od 12 do 19 sati izađite iz automobila, autobusa i tramvaja! Uživajte u hodanju, poboljšajte stanje svog organizma i potpomognite realizaciju humanitarne akcije VOLIM HODANJE.

[color=green]Za svaki Vaš prehodani kilometar u akciji [b]VOLIM HODANJE[/b], PLIVA će donirati 1 kunu za kupnju uređaja za dijagnosticiranje i prevenciju kardiovaskularnih bolesti u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci![/color]

[b]NEKA CIJELA HRVATSKA HODA![/b]

Krenite sa startne točke po želji, na kojoj ćete dobiti mapu i početni pečat. Skupite 3 pečata kojima potvrđujete prehodane kilometre. Na cilju hostesama predajte mapu s pečatima kako biste potvrdili svoje sudjelovanje u akciji, na osnovi kojeg PLIVA donira financijska sredstva. Hodajte što više, jer time osiguravate veću PLIVINU donaciju! Uživajte u boravku na otvorenom, učinite neto dobro za sebe i pomozite drugima!

[b]ZAGREB[/b]

[b]Ruta 1[/b]
Britanski trg
Gornji grad
Trg Bana J. Jelačića

[b]Ruta 2[/b]
Trg D. Preradovića
HNK
Trg Bana J. Jelačića

[b]Ruta 3[/b]
Trg Bana J. Jelačića
Glavni kolodvor
Trg Bana J. Jelačića

[b]Ruta 4[/b]
Petrova crkva
Trg burze
Trg Bana J. Jelačića

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/images/posts/2006-10-5-letak1.jpg]Letak 1[/url] (JPEG, 545kB)
[url=http://degiorgi.math.hr/forum/images/posts/2006-10-5-letak2.jpg]Letak 2[/url] (JPEG, 725kB)

[b]RIJEKA[/b]

[b]Ruta 1[/b]
Vukovarska – autobusna stanica ispod tehničkog fakulteta
Potok – iznad parkinga
Korzo

[b]Ruta 2[/b]
Kumičićeva – autobusna stanica kod „Tete Rože“
Piramida – autobusna stanica
Korzo

Rute za ostale gradove nemam... :(

:bicikl:
Prenosim, jer smatram da je korisno... Mr Green being very Greeen indeed

05.10.2006, na Svjetski dan pješaka, od 12 do 19 sati izađite iz automobila, autobusa i tramvaja! Uživajte u hodanju, poboljšajte stanje svog organizma i potpomognite realizaciju humanitarne akcije VOLIM HODANJE.

Za svaki Vaš prehodani kilometar u akciji VOLIM HODANJE, PLIVA će donirati 1 kunu za kupnju uređaja za dijagnosticiranje i prevenciju kardiovaskularnih bolesti u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci!

NEKA CIJELA HRVATSKA HODA!

Krenite sa startne točke po želji, na kojoj ćete dobiti mapu i početni pečat. Skupite 3 pečata kojima potvrđujete prehodane kilometre. Na cilju hostesama predajte mapu s pečatima kako biste potvrdili svoje sudjelovanje u akciji, na osnovi kojeg PLIVA donira financijska sredstva. Hodajte što više, jer time osiguravate veću PLIVINU donaciju! Uživajte u boravku na otvorenom, učinite neto dobro za sebe i pomozite drugima!

ZAGREB

Ruta 1
Britanski trg
Gornji grad
Trg Bana J. Jelačića

Ruta 2
Trg D. Preradovića
HNK
Trg Bana J. Jelačića

Ruta 3
Trg Bana J. Jelačića
Glavni kolodvor
Trg Bana J. Jelačića

Ruta 4
Petrova crkva
Trg burze
Trg Bana J. Jelačića

Letak 1 (JPEG, 545kB)
Letak 2 (JPEG, 725kB)

RIJEKA

Ruta 1
Vukovarska – autobusna stanica ispod tehničkog fakulteta
Potok – iznad parkinga
Korzo

Ruta 2
Kumičićeva – autobusna stanica kod „Tete Rože“
Piramida – autobusna stanica
Korzo

Rute za ostale gradove nemam... Sad

Bicikl

Zadnja promjena: vsego; 20:29 uto, 3. 10. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 15:23 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E a taman imam do 3 h faks, a već mi je stalna ruta od trga do kolodvora. Vidiš mogla bi malo prohodati Zagrebom. Inače se samo motam oko centra, a ostatak još dobro nepoznajem. Thx vsego na info. :D
E a taman imam do 3 h faks, a već mi je stalna ruta od trga do kolodvora. Vidiš mogla bi malo prohodati Zagrebom. Inače se samo motam oko centra, a ostatak još dobro nepoznajem. Thx vsego na info. Very Happy

Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 20:48 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah zašto nisu stavili neštko konkretno tipa od savskog do faksa :lol: za to mi ni ne treba dan hodanja, oće to samo od sebe :D no čini se da mi je 4 usput :)
ah zašto nisu stavili neštko konkretno tipa od savskog do faksa Laughing za to mi ni ne treba dan hodanja, oće to samo od sebe Very Happy no čini se da mi je 4 usput Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Razno Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum