Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kiki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kiki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:14 ned, 8. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="me_me"]nose 6 bodova. mislim da ne ulaze u taj racun za 60 bodova, nego samo oni ispiti koji su se gledali kao uvjet za drugu. ispravite me ako grijesim. :wink:[/quote]
[quote]1. [b]Na osnovu položenih ispita sa četverogodišnjeg studija[/b], student se oslobađa obaveze polaganja nekih predmeta s preddiplomskog studija (priznavanje predmeta u svrhu usklađivanja s novim programom). Predmeti položeni na četverogodišnjem studiju ostaju u evidenciji s određenim brojem ECTS bodova, te ulaze u ukupan zbroj ECTS bodova. Ostale obavezne predmete studenti moraju ponovo odslušati i za njih vrijede nova pravila studiranja.
2. Studenti profila dipl. inženjer matematike koji do kraja akad. godine 2005/06. ne ostvare pravo na upis u 3. godinu studija, a [b]koji su stekli 60 ECTS bodova na četverogodišnjem studiju[/b], u akad. godini 2006/07. upisuju 2. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika. Studenti koji nisu stekli 60 ECTS bodova, upisuju 1. godinu navedenog studija.[/quote]
Gledaju se svi ispiti koji su položeni na starom 4. godišnjem programu. Znači ne samo matematički/računarski kolegiji sa 1. godine nego svi ispiti sa 1. i 2. godine.
me_me (napisa): | nose 6 bodova. mislim da ne ulaze u taj racun za 60 bodova, nego samo oni ispiti koji su se gledali kao uvjet za drugu. ispravite me ako grijesim.  |
Citat: | 1. Na osnovu položenih ispita sa četverogodišnjeg studija, student se oslobađa obaveze polaganja nekih predmeta s preddiplomskog studija (priznavanje predmeta u svrhu usklađivanja s novim programom). Predmeti položeni na četverogodišnjem studiju ostaju u evidenciji s određenim brojem ECTS bodova, te ulaze u ukupan zbroj ECTS bodova. Ostale obavezne predmete studenti moraju ponovo odslušati i za njih vrijede nova pravila studiranja.
2. Studenti profila dipl. inženjer matematike koji do kraja akad. godine 2005/06. ne ostvare pravo na upis u 3. godinu studija, a koji su stekli 60 ECTS bodova na četverogodišnjem studiju, u akad. godini 2006/07. upisuju 2. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika. Studenti koji nisu stekli 60 ECTS bodova, upisuju 1. godinu navedenog studija. |
Gledaju se svi ispiti koji su položeni na starom 4. godišnjem programu. Znači ne samo matematički/računarski kolegiji sa 1. godine nego svi ispiti sa 1. i 2. godine.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
|