Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pitanje o plaćanju

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
aenima
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 16:53 pet, 6. 10. 2006    Naslov: pitanje o plaćanju Citirajte i odgovorite

ja imam cistu prvu godinu (dao sam i fizike) i sad me zanima da li ja smijem upisati Matematičko modeliranje u biologiji i da li ce se meni ti ECTS bodovi racunati kasnije,nadalje da li ce mi to olaksati trecu godinu i da li cu mozda moci upisati manje izbornih kolegija,zbog toga?

ps.problematika:
imam frenda koji je prosle godine upisao drugu i sada nije uspio upisati treću pa ga stoga bolonja ruši na prvu( jer nije skupio potrebitih 60 bodova). Sa prve su mu ostali računarski kolegiji, dakle UUR i C.
Ako ga bolonja ruši na prvu, a ima sa nje samo dva kolegija, svaki u svom semestru, dali smije upisati sve sljedbenike čije je prethodnike položio?
Nebi li bilo besmisleno ikako drukčije odnosno da uz degradaciju(spuštanje sa više godine na manju) još ima pravo polagati samo prvogodišnje kolegije odnosno samo dva kolegija?
Neznam treba li napominjati da je prvu ponavljao dvaput.
ja imam cistu prvu godinu (dao sam i fizike) i sad me zanima da li ja smijem upisati Matematičko modeliranje u biologiji i da li ce se meni ti ECTS bodovi racunati kasnije,nadalje da li ce mi to olaksati trecu godinu i da li cu mozda moci upisati manje izbornih kolegija,zbog toga?

ps.problematika:
imam frenda koji je prosle godine upisao drugu i sada nije uspio upisati treću pa ga stoga bolonja ruši na prvu( jer nije skupio potrebitih 60 bodova). Sa prve su mu ostali računarski kolegiji, dakle UUR i C.
Ako ga bolonja ruši na prvu, a ima sa nje samo dva kolegija, svaki u svom semestru, dali smije upisati sve sljedbenike čije je prethodnike položio?
Nebi li bilo besmisleno ikako drukčije odnosno da uz degradaciju(spuštanje sa više godine na manju) još ima pravo polagati samo prvogodišnje kolegije odnosno samo dva kolegija?
Neznam treba li napominjati da je prvu ponavljao dvaput.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 17:33 pet, 6. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako sam ja do sada sve shvatio kak treba, moze upisati sve kolegije za koje je polozio prethodnike. Mora napisati molbu i platiti isto 100 kuna (hrvatskih).

Taj dio s molbom mi nije jasan.. Zasto to moramo placati? Zar to ne bi trebalo biti automatizirano? To treba rijesiti do slijedece godine...
Ako sam ja do sada sve shvatio kak treba, moze upisati sve kolegije za koje je polozio prethodnike. Mora napisati molbu i platiti isto 100 kuna (hrvatskih).

Taj dio s molbom mi nije jasan.. Zasto to moramo placati? Zar to ne bi trebalo biti automatizirano? To treba rijesiti do slijedece godine...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:19 pet, 6. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Taj dio s molbom mi nije jasan.. Zasto to moramo placati? Zar to ne bi trebalo biti automatizirano? To treba rijesiti do slijedece godine...[/quote]

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=62628#62628]O tome je vec bilo [b]price[/b][/url], ali ne ocekujte nastavnike i asistente da dizu graju za vas. ;)
SickJedi (napisa):

O tome je vec bilo price, ali ne ocekujte nastavnike i asistente da dizu graju za vas. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 1:12 sub, 7. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da je vec bilo price o tome. I za ovu godinu je to gotovo, ali nakon ovih upisa moramo slozot nesto.

Ja cu dat sve od sebe da se to sredi.
Znam da je vec bilo price o tome. I za ovu godinu je to gotovo, ali nakon ovih upisa moramo slozot nesto.

Ja cu dat sve od sebe da se to sredi.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum