Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
me_me Forumaš(ica)
|
Postano: 18:01 uto, 10. 10. 2006 Naslov: prevelika grupa |
|
|
ovako, ne znam da li je jos netko primjetio, ali mislim da postoji problem u velicini jedne grupe na 2. godini.
naime, grupe od a-i i s-ž su odvojene, dok grupe od j-m i n-r imaju vježbe zajedno. mi svi skupa nikako ne stanemo u istu predavaonu, osim u 003, a niti jedne vjezbe se na održavaju tamo.
čak je i asistent Maroje Marohnić komentirao da nas je previse i da bi nas trebalo razdijeliti, ali koja je korist ako se to dogodi samo na vjezbama iz uvoda u diskretnu matematiku, a na ostalim vjezbama se i dalje nastavimo gurati...
ovako, ne znam da li je jos netko primjetio, ali mislim da postoji problem u velicini jedne grupe na 2. godini.
naime, grupe od a-i i s-ž su odvojene, dok grupe od j-m i n-r imaju vježbe zajedno. mi svi skupa nikako ne stanemo u istu predavaonu, osim u 003, a niti jedne vjezbe se na održavaju tamo.
čak je i asistent Maroje Marohnić komentirao da nas je previse i da bi nas trebalo razdijeliti, ali koja je korist ako se to dogodi samo na vjezbama iz uvoda u diskretnu matematiku, a na ostalim vjezbama se i dalje nastavimo gurati...
|
|
[Vrh] |
|
ta2a Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:53 sri, 11. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]da, pretjeruješ! bilo je samo 97 (slovima: devedeset i sedam ) ljudi!
to su valjda te male grupe po bolonji :roll:[/quote]
Pa, dvoznamenkasto, ne? :P Sami ste krivi: da vas je manje proslo prvu godinu, ne bi sada imali toliku guzvu na drugoj. :PP
On a serious side, ne mozete ocekivati da vas asistent podijeli i da onda "djabe" drzi dvostruku nastavu. :ccc: Ovakvim problemima se bavi VVS (Vijece Voditelja Studija) gdje sjedi i studentska predstavnica druge godine. 8)
Ili posjetite Prodekana za nastavu (Franka mi rece da je to funkcija, pa time nema spola, tj. nije "Prodekanica" :-s) i iznesite sami problem; brze je. ;)
Gordan (napisa): | da, pretjeruješ! bilo je samo 97 (slovima: devedeset i sedam ) ljudi!
to su valjda te male grupe po bolonji |
Pa, dvoznamenkasto, ne? Sami ste krivi: da vas je manje proslo prvu godinu, ne bi sada imali toliku guzvu na drugoj.
On a serious side, ne mozete ocekivati da vas asistent podijeli i da onda "djabe" drzi dvostruku nastavu. Ovakvim problemima se bavi VVS (Vijece Voditelja Studija) gdje sjedi i studentska predstavnica druge godine.
Ili posjetite Prodekana za nastavu (Franka mi rece da je to funkcija, pa time nema spola, tj. nije "Prodekanica" ) i iznesite sami problem; brze je.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:39 sri, 11. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Pa, dvoznamenkasto, ne? :P Sami ste krivi: da vas je manje proslo prvu godinu, ne bi sada imali toliku guzvu na drugoj. :PP
On a serious side, ne mozete ocekivati da vas asistent podijeli i da onda "djabe" drzi dvostruku nastavu. :ccc: Ovakvim problemima se bavi VVS (Vijece Voditelja Studija) gdje sjedi i studentska predstavnica druge godine. 8)
[/quote]
pa problem i je u tome da se ne radi o jednoj velikoj grupi nego o dvije različite grupe, kojie su nagurane u isti termin i to iz 3 različita predmeta, dok ostale 3 grupe imaju normalne, odvojene vježbe i uvjete
vsego (napisa): | Pa, dvoznamenkasto, ne? Sami ste krivi: da vas je manje proslo prvu godinu, ne bi sada imali toliku guzvu na drugoj.
On a serious side, ne mozete ocekivati da vas asistent podijeli i da onda "djabe" drzi dvostruku nastavu. Ovakvim problemima se bavi VVS (Vijece Voditelja Studija) gdje sjedi i studentska predstavnica druge godine.
|
pa problem i je u tome da se ne radi o jednoj velikoj grupi nego o dvije različite grupe, kojie su nagurane u isti termin i to iz 3 različita predmeta, dok ostale 3 grupe imaju normalne, odvojene vježbe i uvjete
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:38 ned, 15. 10. 2006 Naslov: |
|
|
možda sam pokvarena, al ja se nebi tolko ni bunila da je svim grupama na vježbama tako. nema mjesta, gužvamo se, ok, al svi se gužvamo. a ne da 3 grupe imaju normalo a nas jo šljivi, vi se ili gužvajte ili nemojte dolazit :evil:
možda sam pokvarena, al ja se nebi tolko ni bunila da je svim grupama na vježbama tako. nema mjesta, gužvamo se, ok, al svi se gužvamo. a ne da 3 grupe imaju normalo a nas jo šljivi, vi se ili gužvajte ili nemojte dolazit
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 13:34 ned, 15. 10. 2006 Naslov: |
|
|
ja cu samo spomenuti neka imena koja mozete posjetiti, jer moji posjeti mjesecima ocito nisu bas nista znacili :roll:
malo proslogodisnje kronologije
1. par zvocanja v.d. dekanu (Pandzic) oko toga da ce zbilja falit stolaca za iducu godinu
2. odgovor da trebamo natjecaj za namjestaj, a da je jedan vec prosao i treba cekati iduci (tamo cca prije godinu dana)
3. nastavak zvocanja
4. obavijest o novom natjecaju, treba popisati koliko toga treba, od pocetnog da bi to predstavnici trebali popisati, na kraju je to navodno popisao doc. Tomislav Sikic
5. prosao natjecaj
6. poslan zahtjev
7. stolci dosli, ali sad popisa nema :roll:
8. the end
ja stolce vidjela nisam, iako su mi par puta rekli da jesu dosli
o kojem se broju radi, ne znam, jer brojke isto tako vidjela nisam, iako se kasnije MENE pitalo da o kojim je brojkama rijec (da sam popisivala mozda bih i znala, ali valjda onaj tko je popisivao bi trebao znati te brojke, a ne da mene ide pitati za to :roll:)
navodno se radilo o stolovima + stolcima + stolcima sa onim namontiranim malim stolichima
jos jednom ponavljam - receno mi je da to JEST doslo (ako lazu mene i ja lazem vas ;-) )
ali od cca pocetka ljeta kad je navodno doslo ja to nigdje vidjela nisam....
a mislim da nitko od nas nije toliko corav da ne bi primjetio vrlo specificne stolac+stolic kombinacije ;-)
tako da mozete prosetati do prodekanice i dati joj link na ovaj topic ;-) pa neka ona sazna pravu istinu
meni zbilja nejde u glavu kako netko moze izjaviti da je nesto doslo i onda to ne pustiti u opticaj, a mjesta nema.....
da ne spominjemo prvotne ideje 'a odustat ce od predavanja, pa im ne trebaju stolci' (ideja koja je stara doslovno godinama, i odgovori koje sam slusala prije negoli sam postala stud. predstavnik)
nakon objasnjavanja da od bolonjaca zahtjevaju da budu na satu, onda je kao sve to lagano krenulo, ali jos uvijek nije nikamo stiglo....
ja cu samo spomenuti neka imena koja mozete posjetiti, jer moji posjeti mjesecima ocito nisu bas nista znacili
malo proslogodisnje kronologije
1. par zvocanja v.d. dekanu (Pandzic) oko toga da ce zbilja falit stolaca za iducu godinu
2. odgovor da trebamo natjecaj za namjestaj, a da je jedan vec prosao i treba cekati iduci (tamo cca prije godinu dana)
3. nastavak zvocanja
4. obavijest o novom natjecaju, treba popisati koliko toga treba, od pocetnog da bi to predstavnici trebali popisati, na kraju je to navodno popisao doc. Tomislav Sikic
5. prosao natjecaj
6. poslan zahtjev
7. stolci dosli, ali sad popisa nema
8. the end
ja stolce vidjela nisam, iako su mi par puta rekli da jesu dosli
o kojem se broju radi, ne znam, jer brojke isto tako vidjela nisam, iako se kasnije MENE pitalo da o kojim je brojkama rijec (da sam popisivala mozda bih i znala, ali valjda onaj tko je popisivao bi trebao znati te brojke, a ne da mene ide pitati za to )
navodno se radilo o stolovima + stolcima + stolcima sa onim namontiranim malim stolichima
jos jednom ponavljam - receno mi je da to JEST doslo (ako lazu mene i ja lazem vas )
ali od cca pocetka ljeta kad je navodno doslo ja to nigdje vidjela nisam....
a mislim da nitko od nas nije toliko corav da ne bi primjetio vrlo specificne stolac+stolic kombinacije
tako da mozete prosetati do prodekanice i dati joj link na ovaj topic pa neka ona sazna pravu istinu
meni zbilja nejde u glavu kako netko moze izjaviti da je nesto doslo i onda to ne pustiti u opticaj, a mjesta nema.....
da ne spominjemo prvotne ideje 'a odustat ce od predavanja, pa im ne trebaju stolci' (ideja koja je stara doslovno godinama, i odgovori koje sam slusala prije negoli sam postala stud. predstavnik)
nakon objasnjavanja da od bolonjaca zahtjevaju da budu na satu, onda je kao sve to lagano krenulo, ali jos uvijek nije nikamo stiglo....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)
|
|