Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ulaze li Engleski struke 1 & 2 u računanje prosjeka?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ddz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 10 - 1

PostPostano: 13:29 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Ulaze li Engleski struke 1 & 2 u računanje prosjeka? Citirajte i odgovorite

Mislim da je naslov teme jasno pitanje, no tko zna potpuno točan odgovor na njega? Hvala...
Mislim da je naslov teme jasno pitanje, no tko zna potpuno točan odgovor na njega? Hvala...

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 14:29 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sudeci po studomatu, engleski ne ulazi u prosjek, barem ne studentima koji studiraju po starom programu.

Mene vise zanima zasto fizika ulazi u prosjek, a engleski ne?
Sudeci po studomatu, engleski ne ulazi u prosjek, barem ne studentima koji studiraju po starom programu.

Mene vise zanima zasto fizika ulazi u prosjek, a engleski ne?

ddz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 10 - 1

PostPostano: 14:33 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ups, mozda moje pitanje nije bilo potpuno jasno ipak. DA LI BOLONJCIMA ENGLESKI ULAZI U PROSJEK? Uzeo sam seminar, pa ako ne ulazi u prosjek da znam :)
ups, mozda moje pitanje nije bilo potpuno jasno ipak. DA LI BOLONJCIMA ENGLESKI ULAZI U PROSJEK? Uzeo sam seminar, pa ako ne ulazi u prosjek da znam Smile

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 16:17 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

To je kao svaki drugi kolegij na bolonji (osim tjelesnog) pa vjerujem da ulazi u prosjek.
To je kao svaki drugi kolegij na bolonji (osim tjelesnog) pa vjerujem da ulazi u prosjek.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 17:59 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Isto tako je engleski i po starom programu kao i svaki drugi kolegij pa ne ulazi u prosjek. :)

Što vam ne piše na studomatu da li ulazi ili ne u prosjek?
Isto tako je engleski i po starom programu kao i svaki drugi kolegij pa ne ulazi u prosjek. Smile

Što vam ne piše na studomatu da li ulazi ili ne u prosjek?

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 18:05 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="goranm"]...po starom programu...[/quote]

Naglasak, [color=red]po starom programu![/color]
goranm (napisa):
...po starom programu...

Naglasak, po starom programu!

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 18:32 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Studiram po starom programu i studomat kaže da Engleski jezik II ulazi u prosjek.

goranm, jesi ti siguran da tebi ne ulazi?
Studiram po starom programu i studomat kaže da Engleski jezik II ulazi u prosjek.

Romana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 18:52 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Engleski po OBA programa ULAZI u prosjek!

Sad govorim o starom programu... Stvar je u tome da za engleski 1 na studomatu pise da ne ulazi u prosjek ZATO jer se iz engleskog 1 niti ne dobiva ocjena. Po starom programu polaze se nakon odslusanog eng 2. Pa za eng 2 na studomatu pise da ULAZI u prosjek, jer se tu jedino i dobiva ocjena.
Skraceno: jedina ocjena koja se po starom programu dobiva iz eng (ona nakon odslusanog eng 2) ULAZI u prosjek.

Po novom programu... Mislim da ocjena ulazi u prosjek, samo sto bolonjci imaju dvije ocjene iz eng. (jednu iz eng 1 kojeg slusaju cijelu 2. godinu i jednu iz eng 2 kojeg slusaju cijelu 3. godinu.)
Skraceno:ocjene iz eng 1 i eng 2 ulaze u prosjek po novom programu.
Engleski po OBA programa ULAZI u prosjek!

Sad govorim o starom programu... Stvar je u tome da za engleski 1 na studomatu pise da ne ulazi u prosjek ZATO jer se iz engleskog 1 niti ne dobiva ocjena. Po starom programu polaze se nakon odslusanog eng 2. Pa za eng 2 na studomatu pise da ULAZI u prosjek, jer se tu jedino i dobiva ocjena.
Skraceno: jedina ocjena koja se po starom programu dobiva iz eng (ona nakon odslusanog eng 2) ULAZI u prosjek.

Po novom programu... Mislim da ocjena ulazi u prosjek, samo sto bolonjci imaju dvije ocjene iz eng. (jednu iz eng 1 kojeg slusaju cijelu 2. godinu i jednu iz eng 2 kojeg slusaju cijelu 3. godinu.)
Skraceno:ocjene iz eng 1 i eng 2 ulaze u prosjek po novom programu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 19:02 sri, 25. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]Studiram po starom programu i studomat kaže da Engleski jezik II ulazi u prosjek.

goranm, jesi ti siguran da tebi ne ulazi?[/quote]
Siguran sam za engleski 1 da piše da ne ulazi, za 2 nisam ni gledao (niti sam mogao vidjeti jer još mi studomat nije aktivan). :)

[quote]Sad govorim o starom programu... Stvar je u tome da za engleski 1 na studomatu pise da ne ulazi u prosjek ZATO jer se iz engleskog 1 niti ne dobiva ocjena. Po starom programu polaze se nakon odslusanog eng 2. Pa za eng 2 na studomatu pise da ULAZI u prosjek, jer se tu jedino i dobiva ocjena.
Skraceno: jedina ocjena koja se po starom programu dobiva iz eng (ona nakon odslusanog eng 2) ULAZI u prosjek. [/quote]
I stand corrected. :)
Melkor (napisa):

Siguran sam za engleski 1 da piše da ne ulazi, za 2 nisam ni gledao (niti sam mogao vidjeti jer još mi studomat nije aktivan). Smile

Citat:

I stand corrected. Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum