Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:43 čet, 28. 11. 2002 Naslov: Refresh/Reload - VAZNO!!! |
|
|
[color=darkred][b]Pipl, cini se da su problemi sa refreshanjem/reloadanjem foruma rijeseni!!![/b][/color]
Popravljeni Forum je testiran na Mozilli 1.0 i Internet Exploreru 5.0 SP3. Postavke za cacheiranje su:
Mozilla: "When page is out of date"
IE: "Automatic"
Mislim da ne bi trebalo biti problema ni s drugim postavkama, jer se forum [b]uopce ne bi smio cacheirati[/b] bez obzira na postavke.
Za kraj, stvar vrijedi tek kada ucitate nove stranice. Preporucam da ispraznite cacheve svojih browsera i restartate ih. Nakon toga bi stvar trebala raditi (dobra detekcija je ispis trenutnog vremena na prvoj stranici).
Cini se da se automatski refresha cak i kad stisnete "Back", a ne samo na "Refresh/Reload".
Da bismo proslavili ovaj sretni dogadjaj, dodao sam i novi.... hmmm.... smiley :D Rijec je o poruci koja se ovdje cesto koristi, pa sam vam odlucio olaksati zivot. Kod je [i]:[/i][i]krcko[/i][i]:[/i] i izgleda ovako:
:krcko:
Za kraj, ispricavam se da je popravak Foruma toliko trajao. Ipak, ulozeni sati (dapace dani) su se isplatili... :D
Uzivajte!
V.S.
P.S. Pohvale (i eventualne probleme sa refreshom) mozete postati ovdje kao reply. 8)
Pipl, cini se da su problemi sa refreshanjem/reloadanjem foruma rijeseni!!!
Popravljeni Forum je testiran na Mozilli 1.0 i Internet Exploreru 5.0 SP3. Postavke za cacheiranje su:
Mozilla: "When page is out of date"
IE: "Automatic"
Mislim da ne bi trebalo biti problema ni s drugim postavkama, jer se forum uopce ne bi smio cacheirati bez obzira na postavke.
Za kraj, stvar vrijedi tek kada ucitate nove stranice. Preporucam da ispraznite cacheve svojih browsera i restartate ih. Nakon toga bi stvar trebala raditi (dobra detekcija je ispis trenutnog vremena na prvoj stranici).
Cini se da se automatski refresha cak i kad stisnete "Back", a ne samo na "Refresh/Reload".
Da bismo proslavili ovaj sretni dogadjaj, dodao sam i novi.... hmmm.... smiley Rijec je o poruci koja se ovdje cesto koristi, pa sam vam odlucio olaksati zivot. Kod je :krcko: i izgleda ovako:
Za kraj, ispricavam se da je popravak Foruma toliko trajao. Ipak, ulozeni sati (dapace dani) su se isplatili...
Uzivajte!
V.S.
P.S. Pohvale (i eventualne probleme sa refreshom) mozete postati ovdje kao reply.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 13:48 pet, 10. 1. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:47 čet, 28. 11. 2002 Naslov: Zaboravih... |
|
|
Ako netko koristi proxy u svojim postavkama, onda su dobre sanse da ce imati problema dok se stvar ne obnovi na samom proxyju. To u praxi znaci da ce jos par dana trebati force-refreshati kao do sada. :( Zalim, ali taj dio ne ovisi o Degiorgiju i/ili Forumu, pa ga ja ne mogu rijesiti. :?
Ako netko koristi proxy u svojim postavkama, onda su dobre sanse da ce imati problema dok se stvar ne obnovi na samom proxyju. To u praxi znaci da ce jos par dana trebati force-refreshati kao do sada. Zalim, ali taj dio ne ovisi o Degiorgiju i/ili Forumu, pa ga ja ne mogu rijesiti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:17 čet, 28. 11. 2002 Naslov: Re: Refresh/Reload - VAZNO!!! |
|
|
[quote="Nesi"]hm.. a mos ti ofo krcku i malo manje, pa ne zelimo ga otjerati sa tolikim zapomaganjem :D[/quote]
Hmmmm..... ocemo to onda zvati [i]mali_krcko[/i] :twisted: Ma, mislim da poziv za pomoc mora biti upecatljiv. Besides, slikica je samo 14 kila, sto je neusporedivo manje od, recimo, jedne tete Oprah. :twisted:
Ipak, u interesu demokracije :!::?::!:, slaze li se jos netko s Nesi?
Nesi (napisa): | hm.. a mos ti ofo krcku i malo manje, pa ne zelimo ga otjerati sa tolikim zapomaganjem  |
Hmmmm..... ocemo to onda zvati mali_krcko Ma, mislim da poziv za pomoc mora biti upecatljiv. Besides, slikica je samo 14 kila, sto je neusporedivo manje od, recimo, jedne tete Oprah.
Ipak, u interesu demokracije   , slaze li se jos netko s Nesi?
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 22:16 čet, 28. 11. 2002 Naslov: Re: Refresh/Reload - VAZNO!!! |
|
|
[quote="vsego"][quote="Nesi"]hm.. a mos ti ofo krcku i malo manje, pa ne zelimo ga otjerati sa tolikim zapomaganjem :D[/quote]
Hmmmm..... ocemo to onda zvati [i]mali_krcko[/i] :twisted:
[/quote]
hihi.... ma necemo :D
[quote]
Ma, mislim da poziv za pomoc mora biti upecatljiv.
[/quote]
ma dobro, to stoji... al malkoca manji....
[quote]
Besides, slikica je samo 14 kila, sto je neusporedivo manje od, recimo, jedne tete Oprah. :twisted:
[/quote]
:vamp:
[quote]
Ipak, u interesu demokracije :!::?::!:, slaze li se jos netko s Nesi?[/quote]
ti i demokracija?
aj si nemoj rusit ugled :wink: :wink:
vsego (napisa): | Nesi (napisa): | hm.. a mos ti ofo krcku i malo manje, pa ne zelimo ga otjerati sa tolikim zapomaganjem  |
Hmmmm..... ocemo to onda zvati mali_krcko
|
hihi.... ma necemo
Citat: |
Ma, mislim da poziv za pomoc mora biti upecatljiv.
|
ma dobro, to stoji... al malkoca manji....
Besides, slikica je samo 14 kila, sto je neusporedivo manje od, recimo, jedne tete Oprah.
|
Ipak, u interesu demokracije   , slaze li se jos netko s Nesi? |
ti i demokracija?
aj si nemoj rusit ugled
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:58 čet, 28. 11. 2002 Naslov: Re: Refresh/Reload - VAZNO!!! |
|
|
[quote="Nesi"][quote="vsego"]Ma, mislim da poziv za pomoc mora biti upecatljiv.[/quote]
ma dobro, to stoji... al malkoca manji....[/quote]
Ok, pipl, nek' vam bude. Sutra kad sam na faxu i kad copim vremena za crtanje....
[quote="Nesi"][quote="vsego"]
Ipak, u interesu demokracije :!::?::!:, slaze li se jos netko s Nesi?[/quote]
ti i demokracija?
aj si nemoj rusit ugled :wink: :wink:[/quote]
Ovisi kako definiras demokraciju. Ja sam realan: to je (na ovom Forumu [b]moja[/b]) moc da odbijem zahtjev velikog broja ljudi... :twisted:
Ipak, kao vjernim posjetiteljima Foruma, uslisit cu vam zelju... valjda... ;)
[quote="Void"]Evo jedne pohvale s moje strane... svaka cast.[/quote]
Hvala, hvala.... Konacno jedna dobra dusa ovdje... :)
[quote="Void"]Sto se krcko bannera tice - malo je kicast. Podsjeca na Bat-signal.[/quote]
Pa nije li mu [b]upravo to[/b] svrha :?::!::?:
[quote="krcko"]Slazem se [b]JA[/b]! Mislim da banner nebi smio imati vise od jednog bita. Sve ostalo je cisto rasipanje. Cim se pojavi pixel na ekranu ja skacem upomoc...[/quote]
Joj, Krcko - sto bi ti meni rekao - guras se di ti nije mjesto. Jedan pixel se ne da alocirati. Mora biti bar jedan byte, pa plus image header,..... :)
Umjesto da zahvalis na ukazanoj ti cas(t)i..... :P
Nesi (napisa): | vsego (napisa): | Ma, mislim da poziv za pomoc mora biti upecatljiv. |
ma dobro, to stoji... al malkoca manji.... |
Ok, pipl, nek' vam bude. Sutra kad sam na faxu i kad copim vremena za crtanje....
Nesi (napisa): | vsego (napisa): |
Ipak, u interesu demokracije   , slaze li se jos netko s Nesi? |
ti i demokracija?
aj si nemoj rusit ugled  |
Ovisi kako definiras demokraciju. Ja sam realan: to je (na ovom Forumu moja) moc da odbijem zahtjev velikog broja ljudi...
Ipak, kao vjernim posjetiteljima Foruma, uslisit cu vam zelju... valjda...
Void (napisa): | Evo jedne pohvale s moje strane... svaka cast. |
Hvala, hvala.... Konacno jedna dobra dusa ovdje...
Void (napisa): | Sto se krcko bannera tice - malo je kicast. Podsjeca na Bat-signal. |
Pa nije li mu upravo to svrha  
krcko (napisa): | Slazem se JA! Mislim da banner nebi smio imati vise od jednog bita. Sve ostalo je cisto rasipanje. Cim se pojavi pixel na ekranu ja skacem upomoc... |
Joj, Krcko - sto bi ti meni rekao - guras se di ti nije mjesto. Jedan pixel se ne da alocirati. Mora biti bar jedan byte, pa plus image header,.....
Umjesto da zahvalis na ukazanoj ti cas(t)i.....
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 0:05 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
A meni i dalje ne radi :(
Sad mi fali veliki bener na kojem piše vsego pomagaj :?
A meni i dalje ne radi
Sad mi fali veliki bener na kojem piše vsego pomagaj
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 9:33 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
OK, evo sad radi.
Trebo sam, iz nekog (meni) nepoznatog razloga, i cookiese počistit,a zaboravih da IE, kad mu metnem delete temporary int. files ne briše cookiese.
Ali eto, sad je OK :)
OK, evo sad radi.
Trebo sam, iz nekog (meni) nepoznatog razloga, i cookiese počistit,a zaboravih da IE, kad mu metnem delete temporary int. files ne briše cookiese.
Ali eto, sad je OK
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:31 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Ne, lazem prevario me IE :cry: :shock:
Glupi exploder.[/quote]
Slazem se :lol::lol::lol:
[quote="C'Tebo"]Uglavnom koristim IE 5.0
I ispraznio sam kesh i ne koristim proxy.
Shmrc :([/quote]
Provjeri Settingse od Temporary Internet Filesa. Meni lijepo radi sa "Automatically" (za "Check for newer versions...").
Takodjer, mozda bi ti neki ServicePack pomogao (ja koristim SP3).
Ako je to sve tako.... Mozda da dodjes s jednim CDom do mene, pa ti naprzim Mozillu, pa pocnes surfati kao covjek, a ne...... :twisted:
C'Tebo (napisa): | Ne, lazem prevario me IE
Glupi exploder. |
Slazem se  
C'Tebo (napisa): | Uglavnom koristim IE 5.0
I ispraznio sam kesh i ne koristim proxy.
Shmrc  |
Provjeri Settingse od Temporary Internet Filesa. Meni lijepo radi sa "Automatically" (za "Check for newer versions...").
Takodjer, mozda bi ti neki ServicePack pomogao (ja koristim SP3).
Ako je to sve tako.... Mozda da dodjes s jednim CDom do mene, pa ti naprzim Mozillu, pa pocnes surfati kao covjek, a ne......
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:17 pet, 29. 11. 2002 Naslov: Dvije stvari... |
|
|
1. Internet Explorer 6 je sme... los :evil: S njim i dalje treba force-refresh. Ama, maknite to ... s diskova i instalirajte neki posteni browser!!!! ([url=http://www.netscape.com/]Netscape[/url], [url=http://www.mozilla.org/]Mozilla[/url],...). :D
2. Eto, Krckov banner je smanjen, na srecu, radost i veselje svekolikog pucanstva... :idea:
1. Internet Explorer 6 je sme... los S njim i dalje treba force-refresh. Ama, maknite to ... s diskova i instalirajte neki posteni browser!!!! (Netscape, Mozilla,...).
2. Eto, Krckov banner je smanjen, na srecu, radost i veselje svekolikog pucanstva...
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 13:55 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
Imam sve, osim SP3, grrr, glupi IE :evil:
Eto, mogo bih doch u tebe da mi sprzis mozillu.
Samo ti vristi kad, a da nije iduci tjedan.
Imam sve, osim SP3, grrr, glupi IE
Samo ti vristi kad, a da nije iduci tjedan.
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:11 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Imam sve, osim SP3, grrr, glupi IE :evil:
Samo ti vristi kad, a da nije iduci tjedan.[/quote]
Paaaa.... ja za par minuta odlazim s faxa. Ako me uhvatis do tada... Inace, kad god hoces. A imas i na nekom Bugovom CDu (ne znam kojem).
C'Tebo (napisa): | Imam sve, osim SP3, grrr, glupi IE
Samo ti vristi kad, a da nije iduci tjedan. |
Paaaa.... ja za par minuta odlazim s faxa. Ako me uhvatis do tada... Inace, kad god hoces. A imas i na nekom Bugovom CDu (ne znam kojem).
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator

|
Postano: 18:32 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
Ah, nisam bil na faxu.
I, iako se možda tako cini, ja ne visim cijelo vrijeme na forumu. :)
Ah, nisam bil na faxu.
I, iako se možda tako cini, ja ne visim cijelo vrijeme na forumu.
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:05 pet, 29. 11. 2002 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]I, iako se mozda tako cini, ja ne visim cijelo vrijeme na forumu. :)[/quote]
Jesi li bas siguran u to sto zboris? :) Sjecam se tamo nekih 18 minuta.... (za one s perverznim konotacijama, pregledajte malo po Forumu; nije nista socno) :twisted:
C'Tebo (napisa): | I, iako se mozda tako cini, ja ne visim cijelo vrijeme na forumu.  |
Jesi li bas siguran u to sto zboris? Sjecam se tamo nekih 18 minuta.... (za one s perverznim konotacijama, pregledajte malo po Forumu; nije nista socno)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
|