Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

neusklađeni satovi

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
totenkopf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 21:40 čet, 2. 11. 2006    Naslov: neusklađeni satovi Citirajte i odgovorite

Zanima me da li ima tko u planu satove na MO uskladiti sa zimskim računanjem vremena.
Danas su me naime dvaput prevarili i iako sumnjam da će mi se to ponoviti ipak preferiram satove koji točno pokazuju vrijeme.
Zanima me da li ima tko u planu satove na MO uskladiti sa zimskim računanjem vremena.
Danas su me naime dvaput prevarili i iako sumnjam da će mi se to ponoviti ipak preferiram satove koji točno pokazuju vrijeme.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 13:02 sub, 28. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel netko primjetio da je većina satova na faksu poludila? od učionica u kojima ja imam nastavu mislim da je jedino u 003 normalna situacija (ali zato imamo ploču tamo :twisted: ) ostali ili stoje ili idu al ne po hrvatskom vremenu. u čem je problem? satovi su relativno novi...
jel netko primjetio da je većina satova na faksu poludila? od učionica u kojima ja imam nastavu mislim da je jedino u 003 normalna situacija (ali zato imamo ploču tamo Twisted Evil ) ostali ili stoje ili idu al ne po hrvatskom vremenu. u čem je problem? satovi su relativno novi...

greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 47 - 11

PostPostano: 15:01 sub, 28. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]jel netko primjetio da je većina satova na faksu poludila? [/quote]

ma, meni su fora, nema svaki fax nekolko vremenskih zona ili pogreske u space-time continuumu..
prica za x-files ;)

[quote="mladac"]od učionica u kojima ja imam nastavu mislim da je jedino u 003 normalna situacija [/quote]

pa, minute su tocne, al kasni jedan sat cini mi se (bar je nedavno), jedini za kojeg ja znam da je tocan je onaj u 006.. al ono koje je najsmjesnije - znam da nejdu dobro (ili uopce he he) al svejedno svako malo pogledam kolko je sati ;)
mladac (napisa):
jel netko primjetio da je većina satova na faksu poludila?

ma, meni su fora, nema svaki fax nekolko vremenskih zona ili pogreske u space-time continuumu..
prica za x-files Wink

mladac (napisa):
od učionica u kojima ja imam nastavu mislim da je jedino u 003 normalna situacija

pa, minute su tocne, al kasni jedan sat cini mi se (bar je nedavno), jedini za kojeg ja znam da je tocan je onaj u 006.. al ono koje je najsmjesnije - znam da nejdu dobro (ili uopce he he) al svejedno svako malo pogledam kolko je sati Wink

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 23:20 sub, 28. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

tak i ja. u 002 stoji al ja uredno svako malo bacim pogled na njega i svaki se put iznova iznenadim kaj ovaj stoji hhehhee [size=5]plavuša[/size]
tak i ja. u 002 stoji al ja uredno svako malo bacim pogled na njega i svaki se put iznova iznenadim kaj ovaj stoji hhehhee plavuša

hana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-4 = 0 - 4

PostPostano: 20:25 sri, 2. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne kužim stvarno zakaj nitko ne stavi baterije u te satove.Za rokove u 4.mjesecu sam htjela provjeriti koliko mi je vremena još ostalo,pa nemaš kaj vidjet.... ( Ne znam samo čemu onda služe... ? ?
Ne kužim stvarno zakaj nitko ne stavi baterije u te satove.Za rokove u 4.mjesecu sam htjela provjeriti koliko mi je vremena još ostalo,pa nemaš kaj vidjet.... Sad Ne znam samo čemu onda služe... Question Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:32 sri, 2. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ukras na zidu? :-k
btw, mislim da su ti satovi na struju i trebali bi imati centralno upravljanje...
ukras na zidu? Think
btw, mislim da su ti satovi na struju i trebali bi imati centralno upravljanje...

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 14:03 čet, 3. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ukras na zidu? :-k
btw, mislim da su ti satovi na struju i trebali bi imati centralno upravljanje...[/quote]

kao ukrasi odlicno sluze :) malo razbijaju silnu bjelinu i monotonost zidova :)

ako je centralno upravljanje svi bi trbali isto kasnit (zurit) a ne neki stojat a oni koji idu idu totalno razlicito, i ako su na struju onda nesto grdo nevalja sa tom strujom...
a kad se to planira popravit ako je poznato??
Nesi (napisa):
ukras na zidu? Think

kao ukrasi odlicno sluze Smile malo razbijaju silnu bjelinu i monotonost zidova Smile

ako je centralno upravljanje svi bi trbali isto kasnit (zurit) a ne neki stojat a oni koji idu idu totalno razlicito, i ako su na struju onda nesto grdo nevalja sa tom strujom...
a kad se to planira popravit ako je poznato??

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:13 čet, 3. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ak ih nitko neće popravit (a vidim da ih i dugo vremena nitko ni ne dira) i ak se to može ručno obaviti, moj je prijedlog da odemo od predavaone do predavaone i sami to napravimo kad nitko neće. :D
Ak ih nitko neće popravit (a vidim da ih i dugo vremena nitko ni ne dira) i ak se to može ručno obaviti, moj je prijedlog da odemo od predavaone do predavaone i sami to napravimo kad nitko neće. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 16:12 čet, 3. 5. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

vau, svaka cast na energiiji..
al, meni se ne da.
nit je to moj posao nit mi smeta.. cak stovise, zabavno mi je sto svako malo naletim na neko novo vrijeme, iako istina je da me ponekad stilta al zato imam sat na ruci, mobu, kompu..
vau, svaka cast na energiiji..
al, meni se ne da.
nit je to moj posao nit mi smeta.. cak stovise, zabavno mi je sto svako malo naletim na neko novo vrijeme, iako istina je da me ponekad stilta al zato imam sat na ruci, mobu, kompu..

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum