Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Vjezbe
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 17:09 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Vjezbe Citirajte i odgovorite

Jedan primjerak do sada odrzanih vjezbi sam ostavila u jednom crvenom fasciklu u 102. Sistem koji predlazem je da ako nekome treba nesto od tamo uzme, kopira i vrati.
Jedan primjerak do sada odrzanih vjezbi sam ostavila u jednom crvenom fasciklu u 102. Sistem koji predlazem je da ako nekome treba nesto od tamo uzme, kopira i vrati.

Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 15:32 pon, 23. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ja, naivno, u proslosti"]Jedan primjerak do sada odrzanih vjezbi sam ostavila u jednom crvenom fasciklu u 102. Sistem koji predlazem je da ako nekome treba nesto od tamo uzme, kopira i [b]vrati[/b].[/quote]

Prije ljeta, u 102 i u skriptarnici je bio po jedan primjerak cijelih vjezbi. Studenti mi kazu da sad toga vise nema (u 102 su polovicne). Naravno, ja nemam nikakvog nacina da sankcioniram ljude koji kradu vjezbe iz 102; uptino je da bi, i da ga imam, imala vremena i volje provoditi ga. Stoga cu samo reci da mi to [b]JAKO NIJE KUL[/b]. Tko god je to uzeo, ukrao je drugim studentima, a takav odnos prema kolegama mi je prilicno odvratan. S druge strane, mislim da je dovoljno da sam objavila vjezbe, i nemam namjeru jednom tjedno provjeravati je li se nasao netko dovoljno nekolegijalan da si ih uzme.

Molim studenta koji ih je uzeo da ih vrati u 102 ovaj tjedan. Predlazem mu da se i isprica svojim kolegama, npr. ovdje.
Ja, naivno, u proslosti (napisa):

Prije ljeta, u 102 i u skriptarnici je bio po jedan primjerak cijelih vjezbi. Studenti mi kazu da sad toga vise nema (u 102 su polovicne). Naravno, ja nemam nikakvog nacina da sankcioniram ljude koji kradu vjezbe iz 102; uptino je da bi, i da ga imam, imala vremena i volje provoditi ga. Stoga cu samo reci da mi to JAKO NIJE KUL. Tko god je to uzeo, ukrao je drugim studentima, a takav odnos prema kolegama mi je prilicno odvratan. S druge strane, mislim da je dovoljno da sam objavila vjezbe, i nemam namjeru jednom tjedno provjeravati je li se nasao netko dovoljno nekolegijalan da si ih uzme.

Molim studenta koji ih je uzeo da ih vrati u 102 ovaj tjedan. Predlazem mu da se i isprica svojim kolegama, npr. ovdje.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum