Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bojan Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:21 uto, 21. 11. 2006 Naslov: 2. zadaća - prijedlog |
|
|
Imam prijedlog u svezi druge zadaće i vjerujem da će se gotovo svi studenti koji slušaju SPA složiti...
Ova prva zadaća predaje se pet dana prije kolokvija što znači da nam ostaje jako malo vremena za pripremu kolokvija. Za jednu zadaću treba dosta vremena da se napravi posebice stoga što nigdje nema primjera implementacije atp-a (moglo bi se i to postaviti na net, zar ne?) i onda se na to gube sati, a možda i dani...
Stoga, što se iduće zadaće tiče prijedlog je da ona bude predana u tjednu od 22. siječnja do 26. siječnja. Kolokviji počinju 5.2. tako da ćemo imati puno više vremena za koncentraciju. I isto tako, ne bi bilo loše da se zada jedno 10-11 dana prije predaje umjesto dosadašnjih 7-8.
Samo prijedlog, vjerujem da će se mnogi složiti da je tako bolje...
Imam prijedlog u svezi druge zadaće i vjerujem da će se gotovo svi studenti koji slušaju SPA složiti...
Ova prva zadaća predaje se pet dana prije kolokvija što znači da nam ostaje jako malo vremena za pripremu kolokvija. Za jednu zadaću treba dosta vremena da se napravi posebice stoga što nigdje nema primjera implementacije atp-a (moglo bi se i to postaviti na net, zar ne?) i onda se na to gube sati, a možda i dani...
Stoga, što se iduće zadaće tiče prijedlog je da ona bude predana u tjednu od 22. siječnja do 26. siječnja. Kolokviji počinju 5.2. tako da ćemo imati puno više vremena za koncentraciju. I isto tako, ne bi bilo loše da se zada jedno 10-11 dana prije predaje umjesto dosadašnjih 7-8.
Samo prijedlog, vjerujem da će se mnogi složiti da je tako bolje...
_________________ "It's hard work. You show up every morning. You work hard every day, you give your best effort. There is no pressure if you prepare yourself." - Kobe Bryant
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:01 sri, 22. 11. 2006 Naslov: |
|
|
hm, mozda bi bilo dobro da nam daju zadace dva tjedna prije kolokvija... al tad mozda opseg gradiva ne bi bio dovoljan za zadatak. ali uopce nije lose da nam zadacu daju poslije kolokvija. mislim, prije da se objave neki zadaci na netu, to da. da se lagano rjesavaju, komentiraju, u krajnjem slucaju prezentiraju by netkotkoihprezentiratzna.
pa poslije da mi skupljamo svojih 7 %...
hm, mozda bi bilo dobro da nam daju zadace dva tjedna prije kolokvija... al tad mozda opseg gradiva ne bi bio dovoljan za zadatak. ali uopce nije lose da nam zadacu daju poslije kolokvija. mislim, prije da se objave neki zadaci na netu, to da. da se lagano rjesavaju, komentiraju, u krajnjem slucaju prezentiraju by netkotkoihprezentiratzna.
pa poslije da mi skupljamo svojih 7 %...
_________________ don't let them change ya!
or even rearrange ya!
we've got a life to live. they say: only-only-only th fittest of the fittest shall survive!
stay alive! eh!
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|