Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2. zadaća - prijedlog
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Strukture podataka i algoritmi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bojan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 25 - 1

PostPostano: 19:21 uto, 21. 11. 2006    Naslov: 2. zadaća - prijedlog Citirajte i odgovorite

Imam prijedlog u svezi druge zadaće i vjerujem da će se gotovo svi studenti koji slušaju SPA složiti...

Ova prva zadaća predaje se pet dana prije kolokvija što znači da nam ostaje jako malo vremena za pripremu kolokvija. Za jednu zadaću treba dosta vremena da se napravi posebice stoga što nigdje nema primjera implementacije atp-a (moglo bi se i to postaviti na net, zar ne?) i onda se na to gube sati, a možda i dani...

Stoga, što se iduće zadaće tiče prijedlog je da ona bude predana u tjednu od 22. siječnja do 26. siječnja. Kolokviji počinju 5.2. tako da ćemo imati puno više vremena za koncentraciju. I isto tako, ne bi bilo loše da se zada jedno 10-11 dana prije predaje umjesto dosadašnjih 7-8.

Samo prijedlog, vjerujem da će se mnogi složiti da je tako bolje...
Imam prijedlog u svezi druge zadaće i vjerujem da će se gotovo svi studenti koji slušaju SPA složiti...

Ova prva zadaća predaje se pet dana prije kolokvija što znači da nam ostaje jako malo vremena za pripremu kolokvija. Za jednu zadaću treba dosta vremena da se napravi posebice stoga što nigdje nema primjera implementacije atp-a (moglo bi se i to postaviti na net, zar ne?) i onda se na to gube sati, a možda i dani...

Stoga, što se iduće zadaće tiče prijedlog je da ona bude predana u tjednu od 22. siječnja do 26. siječnja. Kolokviji počinju 5.2. tako da ćemo imati puno više vremena za koncentraciju. I isto tako, ne bi bilo loše da se zada jedno 10-11 dana prije predaje umjesto dosadašnjih 7-8.

Samo prijedlog, vjerujem da će se mnogi složiti da je tako bolje...

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 20:47 uto, 21. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja se slažem :D
ja se slažem Very Happy

MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
12 = 20 - 8

PostPostano: 23:31 uto, 21. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

takodjer, to sam bas danas komentirala sa svojima iz grupe ;)
iskreno se nadam da ce se prijedlog uvaziti
takodjer, to sam bas danas komentirala sa svojima iz grupe Wink
iskreno se nadam da ce se prijedlog uvaziti

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 0:54 sri, 22. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da,potpuno se slažem s kolegom.I stvarno bi se moglo staviti na net (do 1.kolokvija ako je ikako moguće :lol: ) neki primjeri programa s atp-om jer na vježbama smo radili samo neke potprograme.
Da,potpuno se slažem s kolegom.I stvarno bi se moglo staviti na net (do 1.kolokvija ako je ikako moguće Laughing ) neki primjeri programa s atp-om jer na vježbama smo radili samo neke potprograme.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:08 sri, 22. 11. 2006    Naslov: Re: 2. zadaća - prijedlog Citirajte i odgovorite

[quote="bojan"]Ova prva zadaća predaje se pet dana prije kolokvija što znači da nam ostaje jako malo vremena za pripremu kolokvija.[/quote]

Ne zelim potkopavati vasu inicijativu, ali zar nije zadaca dio pripreme za kolokvij? :grebgreb:
bojan (napisa):
Ova prva zadaća predaje se pet dana prije kolokvija što znači da nam ostaje jako malo vremena za pripremu kolokvija.

Ne zelim potkopavati vasu inicijativu, ali zar nije zadaca dio pripreme za kolokvij? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 10:00 sri, 22. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

zar se za kolokvij pripremamo samo tjedan dana prije?
pa zašto se ne bi počeli "pripremati" 2 tjedna prije... :?
podržavam prijedlog, ovisi samo kako ćemo stajat s gradivom prije zadnjih vježbi i predavanja...

nakon predaje zadaća, imali bi tjedan dana više da probamo riješiti neko od zadataka svojih kolega i da razmijenimo i prokomentiramo međusobno rješenja...
zar se za kolokvij pripremamo samo tjedan dana prije?
pa zašto se ne bi počeli "pripremati" 2 tjedna prije... Confused
podržavam prijedlog, ovisi samo kako ćemo stajat s gradivom prije zadnjih vježbi i predavanja...

nakon predaje zadaća, imali bi tjedan dana više da probamo riješiti neko od zadataka svojih kolega i da razmijenimo i prokomentiramo međusobno rješenja...

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 11:11 sri, 22. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@bijan: to što si rekao stoji, ali i sam si se mogao potrudit malo i prije počet sa učenjem i da ti zadaća bude smao provjera... kao meni npr, ja sam sad sazno da nemam pojma 8) i da imam jako malo vremena za naučit ali sam si kriv... zato sjedni i uči pa ako šta bude bilo da nam se da viš vremena dobrodošlo je naravno :D
@bijan: to što si rekao stoji, ali i sam si se mogao potrudit malo i prije počet sa učenjem i da ti zadaća bude smao provjera... kao meni npr, ja sam sad sazno da nemam pojma Cool i da imam jako malo vremena za naučit ali sam si kriv... zato sjedni i uči pa ako šta bude bilo da nam se da viš vremena dobrodošlo je naravno Very Happy

weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
11 = 14 - 3

PostPostano: 12:01 sri, 22. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hm, mozda bi bilo dobro da nam daju zadace dva tjedna prije kolokvija... al tad mozda opseg gradiva ne bi bio dovoljan za zadatak. ali uopce nije lose da nam zadacu daju poslije kolokvija. mislim, prije da se objave neki zadaci na netu, to da. da se lagano rjesavaju, komentiraju, u krajnjem slucaju prezentiraju by netkotkoihprezentiratzna.
pa poslije da mi skupljamo svojih 7 %...
hm, mozda bi bilo dobro da nam daju zadace dva tjedna prije kolokvija... al tad mozda opseg gradiva ne bi bio dovoljan za zadatak. ali uopce nije lose da nam zadacu daju poslije kolokvija. mislim, prije da se objave neki zadaci na netu, to da. da se lagano rjesavaju, komentiraju, u krajnjem slucaju prezentiraju by netkotkoihprezentiratzna.
pa poslije da mi skupljamo svojih 7 %...

stay alive! eh!
[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 12:09 sri, 22. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bi isto da nam se tako napravi.
Ali kad gledaš sa druge strane, asistenti već imaju napravljene zadatke vjerujem i za drugu zadaću još od prošle godine, pa ak ti smanjiš nekak te vježbe (tipa da dobiješ 2 tjedna prije kolokvija) onda im nekoliko zadataka pada u vodu samo zato što nismo obradili to još nešta.
Nemojte me krivo shvatit, ja sam za da se provede ovo kak je bojan rekao, ali neovisi to o nama nego o asistentima.
Ja bi isto da nam se tako napravi.
Ali kad gledaš sa druge strane, asistenti već imaju napravljene zadatke vjerujem i za drugu zadaću još od prošle godine, pa ak ti smanjiš nekak te vježbe (tipa da dobiješ 2 tjedna prije kolokvija) onda im nekoliko zadataka pada u vodu samo zato što nismo obradili to još nešta.
Nemojte me krivo shvatit, ja sam za da se provede ovo kak je bojan rekao, ali neovisi to o nama nego o asistentima.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Strukture podataka i algoritmi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum