Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Dopunska nastava i njena omedjenost odozgo (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 45 - 39

PostPostano: 19:48 ned, 26. 11. 2006    Naslov: Dopunska nastava i njena omedjenost odozgo Citirajte i odgovorite

Ako biste znali:

-jeli dopunska nastava postojeca za sve kolegije ili je to stvar statistike prolaznosti na pojedinom ?

-postoji li medja(gornja 8) ) na broj kolegija koji se smiju polaziti u dopunskoj?

Unaprijed hvala.
Ako biste znali:

-jeli dopunska nastava postojeca za sve kolegije ili je to stvar statistike prolaznosti na pojedinom ?

-postoji li medja(gornja Cool ) na broj kolegija koji se smiju polaziti u dopunskoj?

Unaprijed hvala.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 21:25 ned, 26. 11. 2006    Naslov: Re: Dopunska nastava i njena omedjenost odozgo Citirajte i odgovorite

[quote="RonnieColeman"]Ako biste znali:

-postoji li medja(gornja 8) ) na broj kolegija koji se smiju polaziti u dopunskoj?

Unaprijed hvala.[/quote]

ako misliš na prošlogodišnju dopunsku nastavu za bolonjce onda sorry - meni se čini da je to bilo samo te prve godine i nikad više :pracka:
RonnieColeman (napisa):
Ako biste znali:

-postoji li medja(gornja Cool ) na broj kolegija koji se smiju polaziti u dopunskoj?

Unaprijed hvala.

ako misliš na prošlogodišnju dopunsku nastavu za bolonjce onda sorry - meni se čini da je to bilo samo te prve godine i nikad više Pracka

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:48 ned, 26. 11. 2006    Naslov: Re: Dopunska nastava i njena omedjenost odozgo Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]ako misliš na prošlogodišnju dopunsku nastavu za bolonjce onda sorry - meni se čini da je to bilo samo te prve godine i nikad više :pracka:[/quote]

Tocno tako. :) Ove godine nitko niti ne spominje takvu mogucnost, pa preporucam da ne racunate s tim. :ccc:
tihana (napisa):
ako misliš na prošlogodišnju dopunsku nastavu za bolonjce onda sorry - meni se čini da je to bilo samo te prve godine i nikad više Pracka

Tocno tako. Smile Ove godine nitko niti ne spominje takvu mogucnost, pa preporucam da ne racunate s tim. Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
eugen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-2 = 7 - 9

PostPostano: 23:55 ned, 26. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kao netko iznimno iskusan po pitanju dopunske nastave, osjećam se pozvanom da odgovorim =)
dakle, dopunska je bila za sve predmete, odnosno mi smo predavali molbu za sve predmete koje smo htjeli slušati... sve molbe su se pregledavale i većini su odobrene, ali broj kolegija koji su se slušali na dopunskoj nije prelazio 2 (kako je objasnila tadašnja prodekanica, studentima bi bilo apsolutno nemoguće stići više, što ima smisla). nekih ograničenja, barem koliko ja znam, nije bilo, jer je na dopunskoj bilo dosta ljudi, znam samo da je na Programiranju baš zbog velikog broja ljudi bio "ulazni" test koji je bio uvjet za slušanje dopunske...
eto tako, samo ne znam jel to bilo samo za našu generaciju, pa ti ne bi baš preporučila da se previše oslanjaš na to...
kao netko iznimno iskusan po pitanju dopunske nastave, osjećam se pozvanom da odgovorim =)
dakle, dopunska je bila za sve predmete, odnosno mi smo predavali molbu za sve predmete koje smo htjeli slušati... sve molbe su se pregledavale i većini su odobrene, ali broj kolegija koji su se slušali na dopunskoj nije prelazio 2 (kako je objasnila tadašnja prodekanica, studentima bi bilo apsolutno nemoguće stići više, što ima smisla). nekih ograničenja, barem koliko ja znam, nije bilo, jer je na dopunskoj bilo dosta ljudi, znam samo da je na Programiranju baš zbog velikog broja ljudi bio "ulazni" test koji je bio uvjet za slušanje dopunske...
eto tako, samo ne znam jel to bilo samo za našu generaciju, pa ti ne bi baš preporučila da se previše oslanjaš na to...

[Vrh]
RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 39

PostPostano: 12:20 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A popravni kolokviji?
A popravni kolokviji?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:26 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="RonnieColeman"]A popravni kolokviji?[/quote]

Za prvi kolokvij ih nema (jer prvi nije eliminatoran), a za drugi... iskreno, zaboravio sam. :oops: Mozda ima jedan (po kolegiju), a mozda i svaki kolegij sam odlucuje. :) Sorry na seniliji; javim kad me netko podsjeti. ;)
RonnieColeman (napisa):
A popravni kolokviji?

Za prvi kolokvij ih nema (jer prvi nije eliminatoran), a za drugi... iskreno, zaboravio sam. Embarassed Mozda ima jedan (po kolegiju), a mozda i svaki kolegij sam odlucuje. Smile Sorry na seniliji; javim kad me netko podsjeti. Wink

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 14:35 pon, 27. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kod nas na diru nema popravnih kolokvija nego pisemo oba...a ako nemamo dovoljno za 2 ( iz kolokvija i bliceva) onda ce postojati zadnji pismeni ispit koji ce obuhvacati cijeli semestar ( mozda se to moze shvatit kao neki veliki popravni za one koji ne zadovolje)
kod nas na diru nema popravnih kolokvija nego pisemo oba...a ako nemamo dovoljno za 2 ( iz kolokvija i bliceva) onda ce postojati zadnji pismeni ispit koji ce obuhvacati cijeli semestar ( mozda se to moze shvatit kao neki veliki popravni za one koji ne zadovolje)

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 39

PostPostano: 11:10 čet, 30. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pukica, ti si profesorski smjer?
Taj zavrsni ispit ima samo jedan kolegij ili svi?

Ako netko zbog bolesti nije nazočio prvom/drugom kolokviju, a nije na drugom/prvom skupio potrebne (prolazne) bodove, kako se rješava takav slučaj?

Ako netko zbog bolesti nije nazočio prvom/drugom kolokviju, a nije na drugom/prvom skupio potrebne (prolazne) bodove, kako se rješava takav slučaj?

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 11:14 čet, 30. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="RonnieColeman"]Pukica, ti si profesorski smjer?

Ako netko zbog bolesti nije nazočio prvom/drugom kolokviju, a nije na drugom/prvom skupio potrebne (prolazne) bodove, kako se rješava takav slučaj?[/quote]

da ja sam profesorski smjer. takav nacin je konkretno za dir 2
i nije bitno jesi bio na nekom blicu ili kolokviju, bitno je iz svega toga imati 40 od 75 bodova za prolaz i mogucnost izlaska na usmeni.

a sad ako si bio bolestan za vrijeme kolokvija ( koji donose najvise bodova) mozda je najbolje da odes do profesora ili asistenta i konkretno se sa njima dogovoris
RonnieColeman (napisa):

da ja sam profesorski smjer. takav nacin je konkretno za dir 2
i nije bitno jesi bio na nekom blicu ili kolokviju, bitno je iz svega toga imati 40 od 75 bodova za prolaz i mogucnost izlaska na usmeni.

a sad ako si bio bolestan za vrijeme kolokvija ( koji donose najvise bodova) mozda je najbolje da odes do profesora ili asistenta i konkretno se sa njima dogovoris

Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:31 čet, 30. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesora, ne asistenta. ;)
Profesora, ne asistenta. Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum