Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:32 pon, 11. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote]Schoolchildren from Caversham have become the first to learn [b]a brand new theory[/b] that dividing by zero is possible using a new number - 'nullity'.[/quote]
Ovo nije istina, budući da sam ja prije tri godine uveo broj [i]flvv[/i], koji je označavao djeljenje s nulom, i formirao sličnu, ako ne i istu, teoriju. Imam svjedoke. Mislim da je ovdje riječ o nekakvom pokušaju plagiranja mojih znanstvenih radova.
Citat: | Schoolchildren from Caversham have become the first to learn a brand new theory that dividing by zero is possible using a new number - 'nullity'. |
Ovo nije istina, budući da sam ja prije tri godine uveo broj flvv, koji je označavao djeljenje s nulom, i formirao sličnu, ako ne i istu, teoriju. Imam svjedoke. Mislim da je ovdje riječ o nekakvom pokušaju plagiranja mojih znanstvenih radova.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:23 pon, 11. 12. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="goranm"][quote]Schoolchildren from Caversham have become the first to learn [b]a brand new theory[/b] that dividing by zero is possible using a new number - 'nullity'.[/quote]
Ovo nije istina, budući da sam ja prije tri godine uveo broj [i]flvv[/i], koji je označavao djeljenje s nulom, i formirao sličnu, ako ne i istu, teoriju. Imam svjedoke. Mislim da je ovdje riječ o nekakvom pokušaju plagiranja mojih znanstvenih radova.[/quote]
to i tam tvrde neki ljudi na sajtu, medju onim komentarima, tak da fajt bi mogao bit zanimljiv :lol:
goranm (napisa): | Citat: | Schoolchildren from Caversham have become the first to learn a brand new theory that dividing by zero is possible using a new number - 'nullity'. |
Ovo nije istina, budući da sam ja prije tri godine uveo broj flvv, koji je označavao djeljenje s nulom, i formirao sličnu, ako ne i istu, teoriju. Imam svjedoke. Mislim da je ovdje riječ o nekakvom pokušaju plagiranja mojih znanstvenih radova. |
to i tam tvrde neki ljudi na sajtu, medju onim komentarima, tak da fajt bi mogao bit zanimljiv
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ignavia Forumaš(ica)
Spol: