Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

T: Volontere za manje prijevode (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:18 ned, 10. 12. 2006    Naslov: T: Volontere za manje prijevode Citirajte i odgovorite

Slazem nekakvu on-line aplikaciju, pa bih zelio to sloziti u vise jezika. :) Verzije koje sam uspio napraviti su hrvatska i engleska, pa ako ima netko dobar da to prevede i na druge poznatije jezike: njemacki, francuski, talijanski, svahili,... :D

Aplikacija jos nije gotova, no bit ce za koji dan, pa bih tada poslao upute kako i sto. 8)

Obim posla: uvodnik od 20-25 recenica, plus 30ak rijeci/izraza (max 1 recenica svaki). :) Pozeljno je minimalno znanje HTMLa (i.e. znati sto je [tt]<p>[/tt], [tt]<h[i]i[/i]>[/tt], [tt]<b>[/tt], [tt]<i>[/tt] i [tt]<br>[/tt]). 8)

Zainteresirane molim da se jave replyem ovdje, da izbjegnemo javljanje ljudi za prijevode za koje se vec netko drugi javio, no ako zelite, moze i PM ili [mmail=vsego]mail[/mmail]. :)

P.S. Aplikacija ima znanstvenu svrhu i nikakvu komercijalnu vrijednost. :)
Slazem nekakvu on-line aplikaciju, pa bih zelio to sloziti u vise jezika. Smile Verzije koje sam uspio napraviti su hrvatska i engleska, pa ako ima netko dobar da to prevede i na druge poznatije jezike: njemacki, francuski, talijanski, svahili,... Very Happy

Aplikacija jos nije gotova, no bit ce za koji dan, pa bih tada poslao upute kako i sto. Cool

Obim posla: uvodnik od 20-25 recenica, plus 30ak rijeci/izraza (max 1 recenica svaki). Smile Pozeljno je minimalno znanje HTMLa (i.e. znati sto je <p>, <hi>, <b>, <i> i <br>). Cool

Zainteresirane molim da se jave replyem ovdje, da izbjegnemo javljanje ljudi za prijevode za koje se vec netko drugi javio, no ako zelite, moze i PM ili mail. Smile

P.S. Aplikacija ima znanstvenu svrhu i nikakvu komercijalnu vrijednost. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 8:52 čet, 4. 1. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upravo poslah potrebne fileove dobrovoljcima za njemacki, talijanski i francuski. :D Ako ima jos koja dobra dusa za druge jezike (spanjolski, ruski, kineski, japanski,...), molim da mi se javi ovih dana. :)

Po isteku tjedna, ovaj oglas moze se smatrati isteklim. :) Zahvaljujem svima koji su odvojili vrijeme da ga procitaju, a posebno onima koji su se i javili kao dobrovoljci. :cvijece:
Upravo poslah potrebne fileove dobrovoljcima za njemacki, talijanski i francuski. Very Happy Ako ima jos koja dobra dusa za druge jezike (spanjolski, ruski, kineski, japanski,...), molim da mi se javi ovih dana. Smile

Po isteku tjedna, ovaj oglas moze se smatrati isteklim. Smile Zahvaljujem svima koji su odvojili vrijeme da ga procitaju, a posebno onima koji su se i javili kao dobrovoljci. Cvijece

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum