Slazem nekakvu on-line aplikaciju, pa bih zelio to sloziti u vise jezika. :) Verzije koje sam uspio napraviti su hrvatska i engleska, pa ako ima netko dobar da to prevede i na druge poznatije jezike: njemacki, francuski, talijanski, svahili,... :D
Aplikacija jos nije gotova, no bit ce za koji dan, pa bih tada poslao upute kako i sto. 8)
Obim posla: uvodnik od 20-25 recenica, plus 30ak rijeci/izraza (max 1 recenica svaki). :) Pozeljno je minimalno znanje HTMLa (i.e. znati sto je [tt]<p>[/tt], [tt]<h[i]i[/i]>[/tt], [tt]<b>[/tt], [tt]<i>[/tt] i [tt]<br>[/tt]). 8)
Zainteresirane molim da se jave replyem ovdje, da izbjegnemo javljanje ljudi za prijevode za koje se vec netko drugi javio, no ako zelite, moze i PM ili [mmail=vsego]mail[/mmail]. :)
P.S. Aplikacija ima znanstvenu svrhu i nikakvu komercijalnu vrijednost. :)
Slazem nekakvu on-line aplikaciju, pa bih zelio to sloziti u vise jezika. Verzije koje sam uspio napraviti su hrvatska i engleska, pa ako ima netko dobar da to prevede i na druge poznatije jezike: njemacki, francuski, talijanski, svahili,...
Aplikacija jos nije gotova, no bit ce za koji dan, pa bih tada poslao upute kako i sto.
Obim posla: uvodnik od 20-25 recenica, plus 30ak rijeci/izraza (max 1 recenica svaki). Pozeljno je minimalno znanje HTMLa (i.e. znati sto je <p>, <hi>, <b>, <i> i <br>).
Zainteresirane molim da se jave replyem ovdje, da izbjegnemo javljanje ljudi za prijevode za koje se vec netko drugi javio, no ako zelite, moze i PM ili mail.
P.S. Aplikacija ima znanstvenu svrhu i nikakvu komercijalnu vrijednost.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|