[quote="Anonymous"]Molim pomoć! Napravio sam mail acount i nikako mi se ne želi logirati na incoming mail server. Šta da radim? Koristim Microsoft Outlook 2002. i kad idem na test acount setings stalno mi izbacuje send test e-mail masage failed i unable to logon to the incoming mail server POP3. Sve podatke sam upisao par puta i opet ništa. :([/quote]
Prva greska(send test e-mail) nema veze s accountomi incoming mail serverom, vec sa outgoing mail serverom tvog ISP-a.
A incoming mail server je student.math.hr, login je tvoje korisnicko ime(PAZI: NE korisnicko_ime@math.hr, to je SAMO za CMU; password isto NIJE onaj koji koristis za spajanje na CMU, ako koristis CMU, vec onaj kojeg si prvog dobio).
Anonymous (napisa): | Molim pomoć! Napravio sam mail acount i nikako mi se ne želi logirati na incoming mail server. Šta da radim? Koristim Microsoft Outlook 2002. i kad idem na test acount setings stalno mi izbacuje send test e-mail masage failed i unable to logon to the incoming mail server POP3. Sve podatke sam upisao par puta i opet ništa.  |
Prva greska(send test e-mail) nema veze s accountomi incoming mail serverom, vec sa outgoing mail serverom tvog ISP-a.
A incoming mail server je student.math.hr, login je tvoje korisnicko ime(PAZI: NE korisnicko_ime@math.hr, to je SAMO za CMU; password isto NIJE onaj koji koristis za spajanje na CMU, ako koristis CMU, vec onaj kojeg si prvog dobio).
_________________ Kruno
|