Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Miš Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:14 sri, 1. 10. 2003 Naslov: Re: Pocetak predavanja |
|
|
[quote="Miš"]Zasto cijelom PMF-u (osim matematike) pocinje 13.10???!!!????!!!! (a tako i vecini fakulteta...)[/quote]
a cuj, kako se mi furamo na svoj fax, onda ima smisla da nisu bas sva pravila ista
(ne znam sta kakva je sad terminologija, ali nije niti bitno, tak i tak smo mi uvijek bili posebni :mrgreen: i ne vidim nis lose u tom)
uostalom, ne brini se oko toga ti, administracija ce.... :)
[quote="Miš"]Kako ce se rijesiti pitanje toga da neki studenti imaju pismeni u cetvrtak i da im usmeni nece biti prije ponedjeljka a to im je npr. uvjet za dati godinu? Znači,predavanja ce poceti,a neki jos nece znati jesu li upisali godinu ili ne! GRRRRR[/quote]
ne se ljutiti....
ma to se radi o par dana... mislim da nije neki problem....
ono, ides na predavanja druge godine, a ako se desi da nisi skupila uvijet, a prva predavanja prve godine i tak imas... pa nije neka frka... ne?
mislim, kad je vec tako, ovo mi se cini kao najbolje rjesenje...
a btw, sretno na ispitu!
i nadam se da se vidimo na drugoj godini :!: :mrgreen:
gud luck!
Miš (napisa): | Zasto cijelom PMF-u (osim matematike) pocinje 13.10???!!!????!!!! (a tako i vecini fakulteta...) |
a cuj, kako se mi furamo na svoj fax, onda ima smisla da nisu bas sva pravila ista
(ne znam sta kakva je sad terminologija, ali nije niti bitno, tak i tak smo mi uvijek bili posebni i ne vidim nis lose u tom)
uostalom, ne brini se oko toga ti, administracija ce....
Miš (napisa): | Kako ce se rijesiti pitanje toga da neki studenti imaju pismeni u cetvrtak i da im usmeni nece biti prije ponedjeljka a to im je npr. uvjet za dati godinu? Znači,predavanja ce poceti,a neki jos nece znati jesu li upisali godinu ili ne! GRRRRR |
ne se ljutiti....
ma to se radi o par dana... mislim da nije neki problem....
ono, ides na predavanja druge godine, a ako se desi da nisi skupila uvijet, a prva predavanja prve godine i tak imas... pa nije neka frka... ne?
mislim, kad je vec tako, ovo mi se cini kao najbolje rjesenje...
a btw, sretno na ispitu!
i nadam se da se vidimo na drugoj godini
gud luck!
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:03 sri, 1. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Mozda grijesim, ali mislim da je duljina akademske godine fixna za cijelo Sveuciliste. Dakle, mi cemo imati tjedan bez predavanja kad ce drugi imati predavanja. :D
Mozda neki izvanredni rok (zima, proljece)... :roll:
Mozda grijesim, ali mislim da je duljina akademske godine fixna za cijelo Sveuciliste. Dakle, mi cemo imati tjedan bez predavanja kad ce drugi imati predavanja.
Mozda neki izvanredni rok (zima, proljece)...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Miš Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 13:47 sri, 1. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Miš"]Ma bez brige Nesi. Ja sam dala uvjete jos u 7.mjesecu i u ponedjeljak (na prvi dan faksa)imam zadnji ispit s prve godine.[/quote]
bravo :weee:
heh, zanemarimo li da jos uvijek nisam dala fiziku, ja jos uvijek ne znam kad je meni zadnji ispit... valjda cu sutra saznati (nakon sto objave rezultate pismenog iz MA2, iako idem sa kolokvijem jos, al nije nista pisalo kada imam ipsit, pa sam vjerojatno kad i ljudi sa pismenog) :)
[quote="Miš"] Ali me ljuti sto drugima pocinje tjedan dana kasnije a mi nemamo malo odmora nakon dekanskog roka. A onima kojima pocinje kad i nama, njima je dekanski rok zavrsio jos prosli tjedan. A sto možemo, ne možemo promijeniti neke odluke.[/quote]
heh, mi smo matematicari, nama ne treba odmora :mrgreen:
ma salim se, al ono.... mozda to znaci da ce nam vratiti pokoji rok iduce godine?
like, onaj treci ljetni or smth...
nikad se ne zna.... u nadi je spas.. i tako to :mrgreen:
[quote="Miš"]E da. Jel se zna kad možemo vidjeti raspored predavanja?[/quote]
kad ga netko stavi na oglasnu plocu :)
ja cu najkasnije u subotu (ili cak nedjelju, ovisi kad ga stave) napisati na forum rasporede koji trebaju
dakle, 2. godina, grupa slova sh ce ziher biti gore :mrgreen:
prima se ograniceno mnogo zelja za ostale (ne prepisuje mi se raspored cijeli dan na papire pa onda na kompu opet :) )
(hm, osim ako bude kao prosle godine gdje je svako bio svoja grupa, tj nije se moglo reci od tog do tog slova su tad i tad, vec ti i ti ljudi su tad i tad)
a tko zna, mozda osvane i na webu.... :grebgreb:
Miš (napisa): | Ma bez brige Nesi. Ja sam dala uvjete jos u 7.mjesecu i u ponedjeljak (na prvi dan faksa)imam zadnji ispit s prve godine. |
bravo
heh, zanemarimo li da jos uvijek nisam dala fiziku, ja jos uvijek ne znam kad je meni zadnji ispit... valjda cu sutra saznati (nakon sto objave rezultate pismenog iz MA2, iako idem sa kolokvijem jos, al nije nista pisalo kada imam ipsit, pa sam vjerojatno kad i ljudi sa pismenog)
Miš (napisa): | Ali me ljuti sto drugima pocinje tjedan dana kasnije a mi nemamo malo odmora nakon dekanskog roka. A onima kojima pocinje kad i nama, njima je dekanski rok zavrsio jos prosli tjedan. A sto možemo, ne možemo promijeniti neke odluke. |
heh, mi smo matematicari, nama ne treba odmora
ma salim se, al ono.... mozda to znaci da ce nam vratiti pokoji rok iduce godine?
like, onaj treci ljetni or smth...
nikad se ne zna.... u nadi je spas.. i tako to
Miš (napisa): | E da. Jel se zna kad možemo vidjeti raspored predavanja? |
kad ga netko stavi na oglasnu plocu
ja cu najkasnije u subotu (ili cak nedjelju, ovisi kad ga stave) napisati na forum rasporede koji trebaju
dakle, 2. godina, grupa slova sh ce ziher biti gore
prima se ograniceno mnogo zelja za ostale (ne prepisuje mi se raspored cijeli dan na papire pa onda na kompu opet )
(hm, osim ako bude kao prosle godine gdje je svako bio svoja grupa, tj nije se moglo reci od tog do tog slova su tad i tad, vec ti i ti ljudi su tad i tad)
a tko zna, mozda osvane i na webu....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|