Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Peticija u vezi rokova (ver 2.0)
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jadran
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-9 = 2 - 11

PostPostano: 23:04 pon, 26. 2. 2007    Naslov: Peticija u vezi rokova (ver 2.0) Citirajte i odgovorite

Drage kolege i kolegice.
[size=18]
[b]Ovom peticijom molimo dopunsku nastavu iz kolegija 2 godine (3 semestra) u 4 mjesecu ili samo mogućnost polaganja ispita iz kolegija koje nismo uspjeli položiti.
Također molimo mogućnost upisa SVIH kolegija iz 4 semestra bez obzira jesmo li položili sve kolegije iz 3 semestra
[/size][/b]

Ovdje možete naći PETICIJU koja će biti na faksu od srijede 28.2. na OGLASNOJ PLOČI za studente 2. god. i na glavnoj oglasnoj ploči na ulazu.

Pročitajte je i potpišite se kad dođete na faks, jer zajedno možemo uspjeti.

Nakon par dana to će se odnijeti prodekanici za nastavu.
Drage kolege i kolegice.

Ovom peticijom molimo dopunsku nastavu iz kolegija 2 godine (3 semestra) u 4 mjesecu ili samo mogućnost polaganja ispita iz kolegija koje nismo uspjeli položiti.
Također molimo mogućnost upisa SVIH kolegija iz 4 semestra bez obzira jesmo li položili sve kolegije iz 3 semestra

Ovdje možete naći PETICIJU koja će biti na faksu od srijede 28.2. na OGLASNOJ PLOČI za studente 2. god. i na glavnoj oglasnoj ploči na ulazu.

Pročitajte je i potpišite se kad dođete na faks, jer zajedno možemo uspjeti.

Nakon par dana to će se odnijeti prodekanici za nastavu.

pmf-peticija.doc
 Description:

Download
 Filename:  pmf-peticija.doc
 Filesize:  54 KB
 Downloaded:  161 Time(s)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zoja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
14 = 16 - 2

PostPostano: 23:10 pon, 26. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

O ovom sam govorila.... ovo je zalosno... :cry:

Zar je ovo nacin na koji se traze svoja eventualna prava?!? :shock: :shock: :shock:

Ovako se derat?!?
I jos na 5 razlicitih podforuma stavit istu obavijest?!? Nismo ni gluhi ni slijepi :!:

Sadrzaj peticije necu uopce komentirat!

Ispricavam se....ovaj broj istih obavijest jos uvijek raste.... :shock:
O ovom sam govorila.... ovo je zalosno... Crying or Very sad

Zar je ovo nacin na koji se traze svoja eventualna prava?!? Shocked Shocked Shocked

Ovako se derat?!?
I jos na 5 razlicitih podforuma stavit istu obavijest?!? Nismo ni gluhi ni slijepi Exclamation

Ispricavam se....ovaj broj istih obavijest jos uvijek raste.... Shocked

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 23:36 pon, 26. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da bi trebao malo preoblikovati tu peticiju.

To definitivno.

I drugi puta nemoj otvarat toliko istih topica, da se vsego ne dere. :D

A i nemoj se derat. Svi koji čitaju će pročitat i ovako i onako.
Mislim da bi trebao malo preoblikovati tu peticiju.

To definitivno.

I drugi puta nemoj otvarat toliko istih topica, da se vsego ne dere. Very Happy

A i nemoj se derat. Svi koji čitaju će pročitat i ovako i onako.

[Vrh]
no_comment
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 23:51 pon, 26. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zoja"]O ovom sam govorila.... ovo je zalosno... :cry:

Zar je ovo nacin na koji se traze svoja eventualna prava?!? :shock: :shock: :shock:

Ovako se derat?!?
I jos na 5 razlicitih podforuma stavit istu obavijest?!? Nismo ni gluhi ni slijepi :!:

Ispricavam se....ovaj broj istih obavijest jos uvijek raste.... :shock:[/quote]

a meni nije jasno kako netko uopce nije zahvalan za nista sto drugi rade zbog ostalih studenata,i trude se,i muce makar znaju da im se trud vjerojatno nece isplatiti.

pa on bar pokusava dobiti svoja prava koja zasluzuje i nece se sve vrtiti oko toga da li je prepisao sve ili ne,jer ocito da je prepisao ne bi bio u ovoj situaciji da mora pisati peticije za dopunsku nastavu.

a da je prepisivao bi ga se napadalo kako uopce nema znanja i kako je sve nerealno i kako prolaze samo oni koji se snadju.

zanima me kako bi po tebi trebali traziti svoja prava i boriti se za njih?
zoja (napisa):
O ovom sam govorila.... ovo je zalosno... Crying or Very sad

Zar je ovo nacin na koji se traze svoja eventualna prava?!? Shocked Shocked Shocked

Ovako se derat?!?
I jos na 5 razlicitih podforuma stavit istu obavijest?!? Nismo ni gluhi ni slijepi Exclamation

Ispricavam se....ovaj broj istih obavijest jos uvijek raste.... Shocked

a meni nije jasno kako netko uopce nije zahvalan za nista sto drugi rade zbog ostalih studenata,i trude se,i muce makar znaju da im se trud vjerojatno nece isplatiti.

pa on bar pokusava dobiti svoja prava koja zasluzuje i nece se sve vrtiti oko toga da li je prepisao sve ili ne,jer ocito da je prepisao ne bi bio u ovoj situaciji da mora pisati peticije za dopunsku nastavu.

a da je prepisivao bi ga se napadalo kako uopce nema znanja i kako je sve nerealno i kako prolaze samo oni koji se snadju.

zanima me kako bi po tebi trebali traziti svoja prava i boriti se za njih?

[Vrh]
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 8 - 4

PostPostano: 23:56 pon, 26. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]ali ako ne možeš upisati kolegije iz četvrtog semestra (integralni i rp1) čemu dopunska jer ionako padaš godinu [/quote]
pa rekoh:
[quote]dodatni rok, po mogucnosti prije prvog kruga kolokvija. [/quote]
kolegije(integralni i rp1) vec imas upisane, a kad im polozis prethodnike mozes izaci i na te kolokvije :roll: valjda....
mislim da je dodatni rok realniji jer profesorima ne oduzima previse vremena.

ma kako bilo ja cu sutra do prodekanice sa malo blazim tonom...sta saznam znat ce te i vi
Citat:
ali ako ne možeš upisati kolegije iz četvrtog semestra (integralni i rp1) čemu dopunska jer ionako padaš godinu

pa rekoh:
Citat:
dodatni rok, po mogucnosti prije prvog kruga kolokvija.

kolegije(integralni i rp1) vec imas upisane, a kad im polozis prethodnike mozes izaci i na te kolokvije Rolling Eyes valjda....
mislim da je dodatni rok realniji jer profesorima ne oduzima previse vremena.

ma kako bilo ja cu sutra do prodekanice sa malo blazim tonom...sta saznam znat ce te i vi

[Vrh]
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 0:00 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a predavanja iz oba kolegija mozes posjecivat bez obzira jel ti dozvoljen izlazak na kolokvij ili ne

valjda sam bila jasna
a predavanja iz oba kolegija mozes posjecivat bez obzira jel ti dozvoljen izlazak na kolokvij ili ne

valjda sam bila jasna

[Vrh]
zoja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 16 - 2

PostPostano: 0:04 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@no_comment:
Oprosti, ali nikako se ne mogu slozit s tobom.

Ja bi jako rado cijenila neciji trud da se popravi nesto na bolje kad bih imala ciji. Ovakav nacin na koji je to ucinia jadran ne dolazi u obzir!
Zahtjeva se previse!

Mislim da je iz mojih postova bilo jasno kako ja vidim da bi nase obrazovanje tribalo izgledat a i radije cu o tome popricat s profesorima koji su ponudili pomoc nego se natezat po forumu.
@no_comment:
Oprosti, ali nikako se ne mogu slozit s tobom.

Ja bi jako rado cijenila neciji trud da se popravi nesto na bolje kad bih imala ciji. Ovakav nacin na koji je to ucinia jadran ne dolazi u obzir!
Zahtjeva se previse!

Mislim da je iz mojih postova bilo jasno kako ja vidim da bi nase obrazovanje tribalo izgledat a i radije cu o tome popricat s profesorima koji su ponudili pomoc nego se natezat po forumu.

[Vrh]
ana1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:16 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni takodjer nije jasno zasto ste svi toliko kriticni. Mislim kako je sve jasno tražimo ili dopunsku nastavu + dodatni rok ili samo dodatni rok ovisi o tome sto ce profesorima odgovarati.
Nije dovoljno samo kritizirati peticiju moze se to jos promjeniti sam treba dati konstruktivne prijedloge.
Puno mojih kolega je bilo kod prodekanice koja je rekla da bez nekog naseg sluzbenog dopisa nista ne mozeda se skupimo i iznesemo joj svoje zelje.
Ovo sa mogucnosti upisa svih kolegija takojer smatram uredu. Npr. da nam dozvole da predajemo zadace, blitzeve...prije nego polozimo kolegije predhodnike a ako ih polozimo dobijemo pravo izlaska na kolokvij. Ne trebamo kukati nego nesto poduzeti pa ako nesto od nasih zahtjeva prodje biti ce super.
Meni takodjer nije jasno zasto ste svi toliko kriticni. Mislim kako je sve jasno tražimo ili dopunsku nastavu + dodatni rok ili samo dodatni rok ovisi o tome sto ce profesorima odgovarati.
Nije dovoljno samo kritizirati peticiju moze se to jos promjeniti sam treba dati konstruktivne prijedloge.
Puno mojih kolega je bilo kod prodekanice koja je rekla da bez nekog naseg sluzbenog dopisa nista ne mozeda se skupimo i iznesemo joj svoje zelje.
Ovo sa mogucnosti upisa svih kolegija takojer smatram uredu. Npr. da nam dozvole da predajemo zadace, blitzeve...prije nego polozimo kolegije predhodnike a ako ih polozimo dobijemo pravo izlaska na kolokvij. Ne trebamo kukati nego nesto poduzeti pa ako nesto od nasih zahtjeva prodje biti ce super.

[Vrh]
no_comment
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 0:20 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@zoja:da,ali je stvar u tome da se on pokrenuo i pokusao napraviti nesto,a ne samo pisati po forumu...

on trazi da se omoguci slusanje kolegija iz 4.semestra-makar nema uvjeta za njih,jer ako se samo odobri polaganje predmeta iz 3.semestra u 4mjeseu s tim se nista ne postize ,jer se gubi opet godina zbog predmeta u 4.semestru.
sto je tu lose?
pa netko zbog bilo kojeg razloga nije mogao poloziti kolokvij i odmah u startu izgubio godinu,i po tebi on ne bi trebao dobiti sansu da uspije poloziti ono sto nije?
mozda nije neki napredak,ali da se ipak sve to pokrene s mrtve tocke.
jedino sto sam razumjela iz tvojih postova je da se zalis da ima prepisivanja...
@zoja:da,ali je stvar u tome da se on pokrenuo i pokusao napraviti nesto,a ne samo pisati po forumu...

on trazi da se omoguci slusanje kolegija iz 4.semestra-makar nema uvjeta za njih,jer ako se samo odobri polaganje predmeta iz 3.semestra u 4mjeseu s tim se nista ne postize ,jer se gubi opet godina zbog predmeta u 4.semestru.
sto je tu lose?
pa netko zbog bilo kojeg razloga nije mogao poloziti kolokvij i odmah u startu izgubio godinu,i po tebi on ne bi trebao dobiti sansu da uspije poloziti ono sto nije?
mozda nije neki napredak,ali da se ipak sve to pokrene s mrtve tocke.
jedino sto sam razumjela iz tvojih postova je da se zalis da ima prepisivanja...

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 0:23 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da u peticiji ne treba navesti primjere, nego samo tražiti te dodatne rokove i to ne samo iz jednog kolegija nego onda iz svih i mogućnost polaganja svih kolegija bez obzira na prethodnike, makar naknadno kada se prethodnici polože na dopunskoj / dodatnom roku.

Samo da vam budem iskrena, mislim da se svakako isplati pokušati, ali ne vjerujem da ćemo išta postići, jer ne vjerujem da se profesorima opet da držat dopunska, a dodatni rok, ne spada u bolonjski sistem kao takav.

Nemojte me krivo shvatiti - meni bi još jedan rok jako dobro došao, pošto ni ja nisam prošla sve, samo budimo realni.
Mislim da u peticiji ne treba navesti primjere, nego samo tražiti te dodatne rokove i to ne samo iz jednog kolegija nego onda iz svih i mogućnost polaganja svih kolegija bez obzira na prethodnike, makar naknadno kada se prethodnici polože na dopunskoj / dodatnom roku.

Samo da vam budem iskrena, mislim da se svakako isplati pokušati, ali ne vjerujem da ćemo išta postići, jer ne vjerujem da se profesorima opet da držat dopunska, a dodatni rok, ne spada u bolonjski sistem kao takav.

Nemojte me krivo shvatiti - meni bi još jedan rok jako dobro došao, pošto ni ja nisam prošla sve, samo budimo realni.

[Vrh]
zoja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 16 - 2

PostPostano: 0:30 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="no_comment"]@zoja:da,ali je stvar u tome da se on pokrenuo i pokusao napraviti nesto,a ne samo pisati po forumu...[/quote]

Kako mozes bit sigurna da vise nitko nista nije napravia ili ne namjerava u jakoj bliskoj buducnosti? :-k

[quote="no_comment"]
sto je tu lose?[/quote]

Nitko nije rekao da je ideja u cjelosti losa samo da nije dobro provedena :!:

[quote="no_comment"]
jedino sto sam razumjela iz tvojih postova je da se zalis da ima prepisivanja... [/quote]

To je sve sto si razumjela? Jako zalosno. Ne mogu crtat a ponavljat mi se ne da.
no_comment (napisa):

Kako mozes bit sigurna da vise nitko nista nije napravia ili ne namjerava u jakoj bliskoj buducnosti? Think

no_comment (napisa):

sto je tu lose?

Nitko nije rekao da je ideja u cjelosti losa samo da nije dobro provedena Exclamation

no_comment (napisa):

To je sve sto si razumjela? Jako zalosno. Ne mogu crtat a ponavljat mi se ne da.

[Vrh]
ana1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:34 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije mi jasno kako bolonjci u Splitu imaju bezuvjetan upis a mi ne mozemo dobiti dodatni rok.
Mislim da mozemo dobiti dodatni rok jer ako ga je bilo prosle godine ne vidim razlog da ne bude i ove. Mislim da ovo uopce nije puno zahtjeva ovo je zapravo 1. zahtjev DODATNI ROK a iz njega proizlazi ovo drugo da nam dopuste da pratimo nastavu predajemo zadace... dok ne izadjemo na taj dodatni rok (znam da nastavu mozemo pratiti bilo tko ali nadam se da znate na sta mislim pod ovim).
Nije mi jasno kako bolonjci u Splitu imaju bezuvjetan upis a mi ne mozemo dobiti dodatni rok.
Mislim da mozemo dobiti dodatni rok jer ako ga je bilo prosle godine ne vidim razlog da ne bude i ove. Mislim da ovo uopce nije puno zahtjeva ovo je zapravo 1. zahtjev DODATNI ROK a iz njega proizlazi ovo drugo da nam dopuste da pratimo nastavu predajemo zadace... dok ne izadjemo na taj dodatni rok (znam da nastavu mozemo pratiti bilo tko ali nadam se da znate na sta mislim pod ovim).

[Vrh]
thunderstorm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:35 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@no_comment:

Stvarno si puno razumjela

Ne vidis da nista zivo ne stima?? krivi ljudi s krivim ocjenama?? :shock:

Nikome nije u interesu samo jedan rok

I @zoja se nije zalila na prepisivanje, procitaj malo bolje

Peticije nisu nista, previse je tu "ako, mozda"

Vrijeme ide, i zeznuli su nas, (opet ce?)

I ne moze pojedinac s neba pa u rebra peticiju kako mu dodje. Sorry, ali i pismenost je u pitanju, pa sad gledaj kako ces i sta
@no_comment:

Stvarno si puno razumjela

Ne vidis da nista zivo ne stima?? krivi ljudi s krivim ocjenama?? Shocked

Nikome nije u interesu samo jedan rok

I @zoja se nije zalila na prepisivanje, procitaj malo bolje

Peticije nisu nista, previse je tu "ako, mozda"

Vrijeme ide, i zeznuli su nas, (opet ce?)

I ne moze pojedinac s neba pa u rebra peticiju kako mu dodje. Sorry, ali i pismenost je u pitanju, pa sad gledaj kako ces i sta

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
no_comment
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 0:35 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne mogu biti sigurna,ali to u jako skoroj buducnosti moze biti prekasno,jer ce puno ljudi izgubiti godinu,dom,prava itd....

ako je ideja lose provedena,onda se ne treba po njoj toliko kritizirati,nego pomoci da postane bolja.

onaj tvoj post o bolonji opcenito je pridonio samo tome da se vec tjedan dana po forumu razvlaci prepisivanje na kolokvijima i nista drugo...
ne kazem da ga nema,ali mislim da ne treba toliko gledati u tudja posla.(prvo gledaj sebe,pa onda druge-kak bi se reklo).
ne mogu biti sigurna,ali to u jako skoroj buducnosti moze biti prekasno,jer ce puno ljudi izgubiti godinu,dom,prava itd....

ako je ideja lose provedena,onda se ne treba po njoj toliko kritizirati,nego pomoci da postane bolja.

onaj tvoj post o bolonji opcenito je pridonio samo tome da se vec tjedan dana po forumu razvlaci prepisivanje na kolokvijima i nista drugo...
ne kazem da ga nema,ali mislim da ne treba toliko gledati u tudja posla.(prvo gledaj sebe,pa onda druge-kak bi se reklo).

[Vrh]
ana1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:38 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajde dajte prijedlog sto promjeniti u peticiji kontaktirati cu jadrana i promjeniti cemo to. Mislim da postici nesto mozemo pogledajte malo sto je prof Singer napisao
Ajde dajte prijedlog sto promjeniti u peticiji kontaktirati cu jadrana i promjeniti cemo to. Mislim da postici nesto mozemo pogledajte malo sto je prof Singer napisao

[Vrh]
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 0:43 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ana1"]Ajde dajte prijedlog sto promjeniti u peticiji kontaktirati cu jadrana i promjeniti cemo to. Mislim da postici nesto mozemo pogledajte malo sto je prof Singer napisao[/quote]

evo ja bi kao prvo naslovila kao molba, jer bolje je zamolit nego zahtjevat.
znaci molili bi :lol: za dodatni rok uz eventualno 'javne konzzultacije' jedanput ili vec.. tjedno. da se taj dodatni rok odrzi prije pocetka kolokvija u drugom semestru tako da se moze izaci na te kolokvije nakon sto se poloze prethodnici.

mislim da je to najrealnije rjesenje. i s takvim bih prijedlogom otisla do prodekanice sutra. neka sutra do dva bude 'nesluzbeno', a onda je lako formirat sluzbenu molbu sa potpisima itd
ana1 (napisa):

evo ja bi kao prvo naslovila kao molba, jer bolje je zamolit nego zahtjevat.
znaci molili bi Laughing za dodatni rok uz eventualno 'javne konzzultacije' jedanput ili vec.. tjedno. da se taj dodatni rok odrzi prije pocetka kolokvija u drugom semestru tako da se moze izaci na te kolokvije nakon sto se poloze prethodnici.

mislim da je to najrealnije rjesenje. i s takvim bih prijedlogom otisla do prodekanice sutra. neka sutra do dva bude 'nesluzbeno', a onda je lako formirat sluzbenu molbu sa potpisima itd

[Vrh]
ana1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:49 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

EVO PREDLAZEM OVAKVU PROMJENU ŠTO KAŽETE?

Ovom peticijom molimo dopunsku nastavu iz kolegija 2 godine (3 semestra) u 4 mjesecu ili samo mogućnost polaganja ispita iz kolegija koje nismo uspjeli položiti.
Također molimo mogućnost UVIJETNOG upisa SVIH kolegija iz 4 semestra bez obzira jesmo li položili sve kolegije iz 3 semestra. Smatramo kako nije pravedno da godinu gubimo već u 2 mjesecu. Molimo da nam se omogući izlazak na kolokvije i zadace iz kolegija u 4.semestra dok ne položimo predhodnike u 4. mjesecu. Smatramo kako svi saslužuju novu priliku pa tako i studenti PMF-a.
Nadamo se da ćete uvažiti našu molbu.
EVO PREDLAZEM OVAKVU PROMJENU ŠTO KAŽETE?

Također molimo mogućnost UVIJETNOG upisa SVIH kolegija iz 4 semestra bez obzira jesmo li položili sve kolegije iz 3 semestra. Smatramo kako nije pravedno da godinu gubimo već u 2 mjesecu. Molimo da nam se omogući izlazak na kolokvije i zadace iz kolegija u 4.semestra dok ne položimo predhodnike u 4. mjesecu. Smatramo kako svi saslužuju novu priliku pa tako i studenti PMF-a.
Nadamo se da ćete uvažiti našu molbu.

[Vrh]
Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:56 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je razumno probat dogovorit s profesorima eventualnu dopunsku i dodatni rok.

Da se samo online izjasnim da takva molba ima moj potpis :D

A argumentacija (osim apela na dobru volju) bi se mogla zasnivat na recimo postotku prolaznosti kolokvija, umjesto na moralnim vrednotama.
Mislim da je razumno probat dogovorit s profesorima eventualnu dopunsku i dodatni rok.

Da se samo online izjasnim da takva molba ima moj potpis Very Happy

A argumentacija (osim apela na dobru volju) bi se mogla zasnivat na recimo postotku prolaznosti kolokvija, umjesto na moralnim vrednotama.

ana1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 0:58 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

EVO promjene po idejama koje je dala krafnica ako se slazete poslala bi ovu molbu jadranu pa neka to bude na oglasnoj ploci.
EVO promjene po idejama koje je dala krafnica ako se slazete poslala bi ovu molbu jadranu pa neka to bude na oglasnoj ploci.

[Vrh]
zoja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 16 - 2

PostPostano: 0:58 uto, 27. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kao prvo moram primjetit da se ode radi samo o promjeni da se trenutacno spase oni koji neki kolegij nisu polozili, razumjem njihovu zelju ali bi trebali nastojat napravit takvu promjenu da opcenito Bologna bude nesto dobro!

I cemu odmah peticija? Neki su rekli da je prodekanica uputila na razgovor s pojedinim profesorima. Mislim da su to sad jedina vrata gdje treba kucat a mogla bi se otvorit.
Kao prvo moram primjetit da se ode radi samo o promjeni da se trenutacno spase oni koji neki kolegij nisu polozili, razumjem njihovu zelju ali bi trebali nastojat napravit takvu promjenu da opcenito Bologna bude nesto dobro!

I cemu odmah peticija? Neki su rekli da je prodekanica uputila na razgovor s pojedinim profesorima. Mislim da su to sad jedina vrata gdje treba kucat a mogla bi se otvorit.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 1 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum