Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
jadran Forumaš(ica)

|
Postano: 23:04 pon, 26. 2. 2007 Naslov: Peticija u vezi rokova (ver 2.0) |
|
|
Drage kolege i kolegice.
[size=18]
[b]Ovom peticijom molimo dopunsku nastavu iz kolegija 2 godine (3 semestra) u 4 mjesecu ili samo mogućnost polaganja ispita iz kolegija koje nismo uspjeli položiti.
Također molimo mogućnost upisa SVIH kolegija iz 4 semestra bez obzira jesmo li položili sve kolegije iz 3 semestra
[/size][/b]
Ovdje možete naći PETICIJU koja će biti na faksu od srijede 28.2. na OGLASNOJ PLOČI za studente 2. god. i na glavnoj oglasnoj ploči na ulazu.
Pročitajte je i potpišite se kad dođete na faks, jer zajedno možemo uspjeti.
Nakon par dana to će se odnijeti prodekanici za nastavu.
Drage kolege i kolegice.
Ovom peticijom molimo dopunsku nastavu iz kolegija 2 godine (3 semestra) u 4 mjesecu ili samo mogućnost polaganja ispita iz kolegija koje nismo uspjeli položiti.
Također molimo mogućnost upisa SVIH kolegija iz 4 semestra bez obzira jesmo li položili sve kolegije iz 3 semestra
Ovdje možete naći PETICIJU koja će biti na faksu od srijede 28.2. na OGLASNOJ PLOČI za studente 2. god. i na glavnoj oglasnoj ploči na ulazu.
Pročitajte je i potpišite se kad dođete na faks, jer zajedno možemo uspjeti.
Nakon par dana to će se odnijeti prodekanici za nastavu.
Description: |
|
 Download |
Filename: |
pmf-peticija.doc |
Filesize: |
54 KB |
Downloaded: |
161 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
zoja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
no_comment Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krafnica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krafnica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
zoja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ana1 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
no_comment Forumaš(ica)

|
Postano: 0:20 uto, 27. 2. 2007 Naslov: |
|
|
@zoja:da,ali je stvar u tome da se on pokrenuo i pokusao napraviti nesto,a ne samo pisati po forumu...
on trazi da se omoguci slusanje kolegija iz 4.semestra-makar nema uvjeta za njih,jer ako se samo odobri polaganje predmeta iz 3.semestra u 4mjeseu s tim se nista ne postize ,jer se gubi opet godina zbog predmeta u 4.semestru.
sto je tu lose?
pa netko zbog bilo kojeg razloga nije mogao poloziti kolokvij i odmah u startu izgubio godinu,i po tebi on ne bi trebao dobiti sansu da uspije poloziti ono sto nije?
mozda nije neki napredak,ali da se ipak sve to pokrene s mrtve tocke.
jedino sto sam razumjela iz tvojih postova je da se zalis da ima prepisivanja...
@zoja:da,ali je stvar u tome da se on pokrenuo i pokusao napraviti nesto,a ne samo pisati po forumu...
on trazi da se omoguci slusanje kolegija iz 4.semestra-makar nema uvjeta za njih,jer ako se samo odobri polaganje predmeta iz 3.semestra u 4mjeseu s tim se nista ne postize ,jer se gubi opet godina zbog predmeta u 4.semestru.
sto je tu lose?
pa netko zbog bilo kojeg razloga nije mogao poloziti kolokvij i odmah u startu izgubio godinu,i po tebi on ne bi trebao dobiti sansu da uspije poloziti ono sto nije?
mozda nije neki napredak,ali da se ipak sve to pokrene s mrtve tocke.
jedino sto sam razumjela iz tvojih postova je da se zalis da ima prepisivanja...
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:23 uto, 27. 2. 2007 Naslov: |
|
|
Mislim da u peticiji ne treba navesti primjere, nego samo tražiti te dodatne rokove i to ne samo iz jednog kolegija nego onda iz svih i mogućnost polaganja svih kolegija bez obzira na prethodnike, makar naknadno kada se prethodnici polože na dopunskoj / dodatnom roku.
Samo da vam budem iskrena, mislim da se svakako isplati pokušati, ali ne vjerujem da ćemo išta postići, jer ne vjerujem da se profesorima opet da držat dopunska, a dodatni rok, ne spada u bolonjski sistem kao takav.
Nemojte me krivo shvatiti - meni bi još jedan rok jako dobro došao, pošto ni ja nisam prošla sve, samo budimo realni.
Mislim da u peticiji ne treba navesti primjere, nego samo tražiti te dodatne rokove i to ne samo iz jednog kolegija nego onda iz svih i mogućnost polaganja svih kolegija bez obzira na prethodnike, makar naknadno kada se prethodnici polože na dopunskoj / dodatnom roku.
Samo da vam budem iskrena, mislim da se svakako isplati pokušati, ali ne vjerujem da ćemo išta postići, jer ne vjerujem da se profesorima opet da držat dopunska, a dodatni rok, ne spada u bolonjski sistem kao takav.
Nemojte me krivo shvatiti - meni bi još jedan rok jako dobro došao, pošto ni ja nisam prošla sve, samo budimo realni.
|
|
[Vrh] |
|
zoja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ana1 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
thunderstorm Forumaš(ica)

|
Postano: 0:35 uto, 27. 2. 2007 Naslov: |
|
|
@no_comment:
Stvarno si puno razumjela
Ne vidis da nista zivo ne stima?? krivi ljudi s krivim ocjenama?? :shock:
Nikome nije u interesu samo jedan rok
I @zoja se nije zalila na prepisivanje, procitaj malo bolje
Peticije nisu nista, previse je tu "ako, mozda"
Vrijeme ide, i zeznuli su nas, (opet ce?)
I ne moze pojedinac s neba pa u rebra peticiju kako mu dodje. Sorry, ali i pismenost je u pitanju, pa sad gledaj kako ces i sta
@no_comment:
Stvarno si puno razumjela
Ne vidis da nista zivo ne stima?? krivi ljudi s krivim ocjenama??
Nikome nije u interesu samo jedan rok
I @zoja se nije zalila na prepisivanje, procitaj malo bolje
Peticije nisu nista, previse je tu "ako, mozda"
Vrijeme ide, i zeznuli su nas, (opet ce?)
I ne moze pojedinac s neba pa u rebra peticiju kako mu dodje. Sorry, ali i pismenost je u pitanju, pa sad gledaj kako ces i sta
|
|
[Vrh] |
|
no_comment Forumaš(ica)

|
Postano: 0:35 uto, 27. 2. 2007 Naslov: |
|
|
ne mogu biti sigurna,ali to u jako skoroj buducnosti moze biti prekasno,jer ce puno ljudi izgubiti godinu,dom,prava itd....
ako je ideja lose provedena,onda se ne treba po njoj toliko kritizirati,nego pomoci da postane bolja.
onaj tvoj post o bolonji opcenito je pridonio samo tome da se vec tjedan dana po forumu razvlaci prepisivanje na kolokvijima i nista drugo...
ne kazem da ga nema,ali mislim da ne treba toliko gledati u tudja posla.(prvo gledaj sebe,pa onda druge-kak bi se reklo).
ne mogu biti sigurna,ali to u jako skoroj buducnosti moze biti prekasno,jer ce puno ljudi izgubiti godinu,dom,prava itd....
ako je ideja lose provedena,onda se ne treba po njoj toliko kritizirati,nego pomoci da postane bolja.
onaj tvoj post o bolonji opcenito je pridonio samo tome da se vec tjedan dana po forumu razvlaci prepisivanje na kolokvijima i nista drugo...
ne kazem da ga nema,ali mislim da ne treba toliko gledati u tudja posla.(prvo gledaj sebe,pa onda druge-kak bi se reklo).
|
|
[Vrh] |
|
ana1 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krafnica Forumaš(ica)

Spol: 
|