Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 0:34 ned, 11. 3. 2007 Naslov: |
|
|
ma svaka vam čast
napravili ste jedno veliko ništa - i odmah se ispričavam svima koji su se našli uvrijeđeni zbog ove izjave
međutim, što je s ostalim studentima?????
što je s onima koji imaju od 20 do 30 bodova???? ili manje???? a koji su istodobno pali samo analitičku ili samo neki drugi kolegij...
ne, mi uopće nezaslužujemo drugu priliku...
mislim, dodatni rok kao rješenje za taj problem kao takvo nije loše, ali čemu onda pravljenje tih razlika i određivanje kvalificiranih studenata
što s ostalima????
mi neka dodemo nagodinu, izgubimo godinu jer po bolonji se prave razlike između studenata koji su pali kolegij
s oproštenjem svima - toga nema nigdje nego samo na PMF-MO
svaka čast
ma svaka vam čast
napravili ste jedno veliko ništa - i odmah se ispričavam svima koji su se našli uvrijeđeni zbog ove izjave
međutim, što je s ostalim studentima?????
što je s onima koji imaju od 20 do 30 bodova???? ili manje???? a koji su istodobno pali samo analitičku ili samo neki drugi kolegij...
ne, mi uopće nezaslužujemo drugu priliku...
mislim, dodatni rok kao rješenje za taj problem kao takvo nije loše, ali čemu onda pravljenje tih razlika i određivanje kvalificiranih studenata
što s ostalima????
mi neka dodemo nagodinu, izgubimo godinu jer po bolonji se prave razlike između studenata koji su pali kolegij
s oproštenjem svima - toga nema nigdje nego samo na PMF-MO
svaka čast
|
|
[Vrh] |
|
mimi Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:55 ned, 11. 3. 2007 Naslov: |
|
|
[color=darkred]Pristup gostima na ovom podforumu je upravo ukinut, jer mu svrha [b]nije[/b] da dodje jedna osoba i zalijepi dva posta glumeci da su dvije osobe. :roll:
Nadalje, napadati asistenticu na tamo nekom forumu je bijedno; odluku o kriteriju donose nastavnici, a kultura nalaze popricati s njima ako mislite da niste u pravu. :roll: Za lijecenje frustracija postoje druga mjesta, a ne Forum. :?
"Jedno veliko nista" mnogima znaci puno; to sto tebi ne znaci, druga je prica.[/color] :|
Pristup gostima na ovom podforumu je upravo ukinut, jer mu svrha nije da dodje jedna osoba i zalijepi dva posta glumeci da su dvije osobe.
Nadalje, napadati asistenticu na tamo nekom forumu je bijedno; odluku o kriteriju donose nastavnici, a kultura nalaze popricati s njima ako mislite da niste u pravu. Za lijecenje frustracija postoje druga mjesta, a ne Forum.
"Jedno veliko nista" mnogima znaci puno; to sto tebi ne znaci, druga je prica.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ivana001 Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|