Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

E da nisam vidio rekao bih mu lazes :)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pingvin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 21:58 sri, 26. 11. 2003    Naslov: E da nisam vidio rekao bih mu lazes :) Citirajte i odgovorite

Evo htio bih prepricati jednu scenu vidjenu danas na faksu. :D
Uglavnom prica ide ovak: Bilo je 10 sati....ostavih torbu u 003 i odoh na WC jerbo me stislo...
Dodjem ja do doticnog mjesta...vrata su bila zatvorena, otvorim vrata, preko zidica objesena jakna tak da sam jedva usao. Kad sam usao imao sam sto za vidjeti...lik stoji pred ogledalom i brije se !!?? :) i to ne aparatom za brijanje vec lijepo namazao pjenu na lice i polako je uklanjao s onim Mach3-om :lol: Spustim ja josh malo pogled prema dolje kad ono vidim josh pastu i cetkicu za zube....e onda sam stvarno prasnuo u smijeh....covjek se okrene i takodjer se nasmije (doduse nesto manje nego ja) :) Pitam ga ja: "sta to nisi doma stigao napraviti ?", on mi na to odgovori: "nisam bio doma"....sto mu god to znacilo... :) Isprve sam mislio da josh spavam ili da sam prolupao, ali sam cuo od josh jednog kolege da je vidio isto...tak da je ocito bilo for real ;)
:lol:
Evo htio bih prepricati jednu scenu vidjenu danas na faksu. Very Happy
Uglavnom prica ide ovak: Bilo je 10 sati....ostavih torbu u 003 i odoh na WC jerbo me stislo...
Dodjem ja do doticnog mjesta...vrata su bila zatvorena, otvorim vrata, preko zidica objesena jakna tak da sam jedva usao. Kad sam usao imao sam sto za vidjeti...lik stoji pred ogledalom i brije se !!?? Smile i to ne aparatom za brijanje vec lijepo namazao pjenu na lice i polako je uklanjao s onim Mach3-om Laughing Spustim ja josh malo pogled prema dolje kad ono vidim josh pastu i cetkicu za zube....e onda sam stvarno prasnuo u smijeh....covjek se okrene i takodjer se nasmije (doduse nesto manje nego ja) Smile Pitam ga ja: "sta to nisi doma stigao napraviti ?", on mi na to odgovori: "nisam bio doma"....sto mu god to znacilo... Smile Isprve sam mislio da josh spavam ili da sam prolupao, ali sam cuo od josh jednog kolege da je vidio isto...tak da je ocito bilo for real Wink
Laughing

Prox
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
= 0 - 0

PostPostano: 22:37 sri, 26. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm.. pa ne znam zasto bi to sada bilo tak cudno... neka se brije u WC-u od fax-a. Mislim ne ugrozava nikoga a ako pocisti iza sebe apsolutno je Ok... 8)
Hm.. pa ne znam zasto bi to sada bilo tak cudno... neka se brije u WC-u od fax-a. Mislim ne ugrozava nikoga a ako pocisti iza sebe apsolutno je Ok... Cool

filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 0:33 čet, 27. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Priznajem, mozda je to bilo malo cudno za vidjet na faksu, mozda se covjek upravo vratio sa puta i nije stigo doma!
Kad sam bio jednom na Heathrowu, tam u WC sam vidio isto takvu scenu, ljudi su se prali i brijali!I to tam nije nikom to smetalo!
Covjek je iskoristio priliku! 8)
Dobro se sjetio! :idea:
Priznajem, mozda je to bilo malo cudno za vidjet na faksu, mozda se covjek upravo vratio sa puta i nije stigo doma!
Kad sam bio jednom na Heathrowu, tam u WC sam vidio isto takvu scenu, ljudi su se prali i brijali!I to tam nije nikom to smetalo!
Covjek je iskoristio priliku! Cool
Dobro se sjetio! Idea

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:43 čet, 27. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, ako ljudi mogu ici u crkvu da si napune mobitele... :shock: 8)

Jedna epizodica iz mojih studentskih dana... :) Moje demonstrature u PR4... Nas nekoliko oko jednog kompa radimo vazne stvari [size=1](Worms 2)[/size] Udje frend i pita: "[i]Zasto ona cura vani mijauce?[/i]" :shock:

Ispostavilo se da je bila na jednom ispitu koji ju je, eto, malo psihicki dotaknuo... :shock: :roll: :? :lol: :( :) :crazyeyes:

Naucit cete vec... Na ovom faxu nista nije cudno! :shock: I [b]bas dobro[/b] da je tako... 8) ;)
Pa, ako ljudi mogu ici u crkvu da si napune mobitele... Shocked Cool

Jedna epizodica iz mojih studentskih dana... Smile Moje demonstrature u PR4... Nas nekoliko oko jednog kompa radimo vazne stvari (Worms 2) Udje frend i pita: "Zasto ona cura vani mijauce?" Shocked

Ispostavilo se da je bila na jednom ispitu koji ju je, eto, malo psihicki dotaknuo... Shocked Rolling Eyes Confused Laughing Sad Smile #Crazy

Naucit cete vec... Na ovom faxu nista nije cudno! Shocked I bas dobro da je tako... Cool Wink

[Vrh]
fly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 1:49 čet, 27. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Priznajem, mozda je to bilo malo cudno za vidjet na faksu, mozda se covjek upravo vratio sa puta i nije stigo doma!
[/quote]

Ali to je ipak internacionalni aerodrom kojeg bas nemresh usporedjivati s faxom nasim malim skromnim :)
filipnet (napisa):

Ali to je ipak internacionalni aerodrom kojeg bas nemresh usporedjivati s faxom nasim malim skromnim Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 2:14 čet, 27. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

istina! istina! :)
Al sam se toga sjetio kad sam procitao post, pa sam zato to naveo! :D
istina! istina! Smile
Al sam se toga sjetio kad sam procitao post, pa sam zato to naveo! Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum